zabieg czekoladowy na ciało - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » PIELĘGNACJA TWARZY I CIAŁA » zabieg czekoladowy na ciało

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 11 ]

1 Ostatnio edytowany przez noelle (2010-06-22 11:28:05)

Temat: zabieg czekoladowy na ciało

będąc na depilacji laserowej w salonie spam czytałam że ten salon wykonuje zabieg czekoladowy na ciało ma on działanie relaksujące czy ktoś z was robił sobie taki zabieg???

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: zabieg czekoladowy na ciało

Czekoladowy relaks i redukcja cellulitu SUPER RZECZ !!!
(zabieg wskazany przy cellulicie, utracie elastyczności oraz skuteczny w modelowaniu sylwetki. Dzięki niemu następuje redukcja cellulitu, wyszczuplenie, pobudzenie metabolizmu, likwidacja obrzęków, odżywienie skóry, odprężenie i relaks). Najlepiej zdecydowac się na kurację 6-8 zabiegów 2 razy w tygodniu lub jako pielęgnację 1 raz w miesiącu jako zabieg podtrzymujący efekty kuracji.

3

Wiele razy zastanawiało mnie co to takiego ta czekolada używana do zabiegów na ciało? Rozumiem, że ma ona niewiele wspólnego ze słodką czekoladą spożywczą?

gosiaB napisał/a:

Najlepiej zdecydowac się na kurację 6-8 zabiegów 2 razy w tygodniu lub jako pielęgnację 1 raz w miesiącu jako zabieg podtrzymujący efekty kuracji.

Tak naprawdę niemal każda maseczka czy zabieg, aby przyniósł widoczne i trwałe efekty, powinien być wykonywany w serii i najlepiej co jakiś czas powtarzany.

4

Ja byłam raz na zabiegu czekoladowym - początkowo było super, piękny zapach itd. ale po godzinie masażu już byłam przesłodzona tym aromatem i czułam się jakbym zjadła 5 tabliczek czekolady wink

5

Ano właśnie. Może przyjemniejszy taki czekoladowy zabieg zimą, latem chyba by mnie zasłodził.

6

Może coś w tym jest, ja byłam własnie latem. Potem jeszcze człowiek cały dzień pachnie tą czekoladą, więc efekt "zasłodzenia" nie mija wink

7

tartinka napisał/a:

Może coś w tym jest, ja byłam własnie latem. Potem jeszcze człowiek cały dzień pachnie tą czekoladą, więc efekt "zasłodzenia" nie mija wink

Jak to wszystko apetycznie brzmi:)

Ale skutkuje?

8

Ja gdybym miał dziewczynę, to chętnie sam zrobiłbym jej taki zabieg smile. A potem całą tą czekoladę z niej zlizał big_smile. Przyjemne z pożytecznym, bo nic się nie zmarnuje tongue.

9

Ja jeszcze nie byłam na takim zabiegu ,ale mam zamiar iść . Moja znajoma była i bardzo chwaliła .

10

Nigdy nie byłam, ale chętnie bym się wybrała. Uwielbiammm czekoladkę big_smile

Posty [ 11 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » PIELĘGNACJA TWARZY I CIAŁA » zabieg czekoladowy na ciało

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024