będąc na depilacji laserowej w salonie spam czytałam że ten salon wykonuje zabieg czekoladowy na ciało ma on działanie relaksujące czy ktoś z was robił sobie taki zabieg???
1 2010-06-22 09:32:04 Ostatnio edytowany przez noelle (2010-06-22 11:28:05)
Czekoladowy relaks i redukcja cellulitu SUPER RZECZ !!!
(zabieg wskazany przy cellulicie, utracie elastyczności oraz skuteczny w modelowaniu sylwetki. Dzięki niemu następuje redukcja cellulitu, wyszczuplenie, pobudzenie metabolizmu, likwidacja obrzęków, odżywienie skóry, odprężenie i relaks). Najlepiej zdecydowac się na kurację 6-8 zabiegów 2 razy w tygodniu lub jako pielęgnację 1 raz w miesiącu jako zabieg podtrzymujący efekty kuracji.
Wiele razy zastanawiało mnie co to takiego ta czekolada używana do zabiegów na ciało? Rozumiem, że ma ona niewiele wspólnego ze słodką czekoladą spożywczą?
Najlepiej zdecydowac się na kurację 6-8 zabiegów 2 razy w tygodniu lub jako pielęgnację 1 raz w miesiącu jako zabieg podtrzymujący efekty kuracji.
Tak naprawdę niemal każda maseczka czy zabieg, aby przyniósł widoczne i trwałe efekty, powinien być wykonywany w serii i najlepiej co jakiś czas powtarzany.
Ja byłam raz na zabiegu czekoladowym - początkowo było super, piękny zapach itd. ale po godzinie masażu już byłam przesłodzona tym aromatem i czułam się jakbym zjadła 5 tabliczek czekolady ![]()
Ano właśnie. Może przyjemniejszy taki czekoladowy zabieg zimą, latem chyba by mnie zasłodził.
Może coś w tym jest, ja byłam własnie latem. Potem jeszcze człowiek cały dzień pachnie tą czekoladą, więc efekt "zasłodzenia" nie mija ![]()
Może coś w tym jest, ja byłam własnie latem. Potem jeszcze człowiek cały dzień pachnie tą czekoladą, więc efekt "zasłodzenia" nie mija
Jak to wszystko apetycznie brzmi:)
Ale skutkuje?
Ja gdybym miał dziewczynę, to chętnie sam zrobiłbym jej taki zabieg
. A potem całą tą czekoladę z niej zlizał
. Przyjemne z pożytecznym, bo nic się nie zmarnuje
.
Ja jeszcze nie byłam na takim zabiegu ,ale mam zamiar iść . Moja znajoma była i bardzo chwaliła .
Nigdy nie byłam, ale chętnie bym się wybrała. Uwielbiammm czekoladkę ![]()