Cześć, jestem facetem który nie rozumie więc się was pyta. Mamy 3miesięczne dziecko i moja żona jest na macierzyńskim. Ja ze względu na prace zdalną zauważyłem że moja żona idzie spać około 22.30 a wychodzi z pokoju o 11.00 - 12.00w którym śpi z małym około 12-13 godzin. Czy to normalne??? Ja śpię z żoną w łóżku i widzę że mały budzi się około 2-3 razy na karmienie.
Dziękuję za pomoc
Rafał
Tak jest to normalne. Efekt nieprzespanych nocy. Tez wez pod uwagę to,że nie kazdy jest w stanie od razu zasnąć po przebudzeniu sie w nocy. Pomagaj zone to nie bedzie spać do późna
Tak jest to normalne. Efekt nieprzespanych nocy. Tez wez pod uwagę to,że nie kazdy jest w stanie od razu zasnąć po przebudzeniu sie w nocy. Pomagaj zone to nie bedzie spać do późna
Skąd ty chłopie możesz wiedzieć czy to normalne jak ty trollu nie masz dzieci.
Julia life in UK napisał/a:Tak jest to normalne. Efekt nieprzespanych nocy. Tez wez pod uwagę to,że nie kazdy jest w stanie od razu zasnąć po przebudzeniu sie w nocy. Pomagaj zone to nie bedzie spać do późna
Skąd ty chłopie możesz wiedzieć czy to normalne jak ty trollu nie masz dzieci.
Nie jestem zadnym chlopem. Idz wez leki na leb i sie ode mnie odczep. Przy okazji nie syf komus w temacie
Cześć, jestem facetem który nie rozumie więc się was pyta. Mamy 3miesięczne dziecko i moja żona jest na macierzyńskim. Ja ze względu na prace zdalną zauważyłem że moja żona idzie spać około 22.30 a wychodzi z pokoju o 11.00 - 12.00w którym śpi z małym około 12-13 godzin. Czy to normalne??? Ja śpię z żoną w łóżku i widzę że mały budzi się około 2-3 razy na karmienie.
Dziękuję za pomoc
Rafał
Nie można liczyć tyle godzin, tym bardziej jak w nocy człowiek się wybudza to nie jest tak, że każdy przyłoży głowę do poduszki i dalej śpi.
Tak więc jeśli tylko dziecko pozwala żonie spać, to niech śpi. Nie szukaj dziury w całym.
6 2026-02-03 16:23:45 Ostatnio edytowany przez Salomonka (2026-02-03 16:42:50)
Dziękuję za pomoc
Rafał
Tak naprawdę to o co ci chodzi? Bo napisałeś to tak, jakbyś nie mógł przeżyć, że żona z synkiem śpią dłużej od ciebie i nie ma ci kto śniadanka podawać, musisz sobie sam kawę parzyć przy tej twojej zdalnej pracy itp. To nam chcesz sprzedać, że masz leniwą babę?
Dziękuję za pomoc
Rafał
Żona widocznie tego potrzebuje, więc nie masz o co się martwić. Śpi, bo widocznie może zajmowanie się dzieckiem ją dosyć męczy, a wstawanie w nocy też rozbija człowieka. Pewnie nawet tego nie zauważasz, ale na pewno nie śpi ciągiem, tylko przebudza się nawet na 2-3min. i śpi dalej. Kobiety z dzieckiem bardzo potrzebują snu, jak tylko one się nim zajmują przez dzień i w nocy.
Bo napisałeś to tak, jakbyś nie mógł przeżyć, że żona z synkiem śpią dłużej od ciebie i nie ma ci kto śniadanka podawać, musisz sobie sam kawę parzyć przy tej twojej zdalnej pracy itp. To nam chcesz sprzedać, że masz leniwą babę?
Żona widocznie tego potrzebuje, więc nie masz o co się martwić.
Bardzo uroczy kontrast. Jakże wiele mówiący o człowieku
A dla autora - https://cnol.kobiety.med.pl/aktualnosci … -sen-mamy/
Dziękuję za pomoc
Rafał
Zamiast pytać się tutaj spytaj lekarza. I spytaj się żony czy się w ogóle wysypia.
Netimeas napisał/a:Cześć, jestem facetem który nie rozumie więc się was pyta. Mamy 3miesięczne dziecko i moja żona jest na macierzyńskim. Ja ze względu na prace zdalną zauważyłem że moja żona idzie spać około 22.30 a wychodzi z pokoju o 11.00 - 12.00w którym śpi z małym około 12-13 godzin. Czy to normalne??? Ja śpię z żoną w łóżku i widzę że mały budzi się około 2-3 razy na karmienie.
Dziękuję za pomoc
RafałZamiast pytać się tutaj spytaj lekarza. I spytaj się żony czy się w ogóle wysypia.
Dokładnie może ma jakąś chorobe lub niedobory i jest zmęczona i dlugo śpi
Autorze, martwisz się o żonę czy żalisz?
Najwidoczniej Autor lubi szukać problemów tam, gdzie ich nie ma.