Macie sny erotyczne - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » SEKS, SEKSUALNOŚĆ, PSYCHOLOGIA » Macie sny erotyczne

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 17 ]

Temat: Macie sny erotyczne

Bo ja dziś miałem  smile  big_smile

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Macie sny erotyczne

Nie mam. Mam piekne sny o Bogu i Niebie

3

New Me napisał/a:

Takich snów nie mam

4

Widać, że nudzisz się jak chojeja i tylko wymyślasz big_smile Narzekasz na wiele rzeczy, ale czy coś zrobiłeś w tych właśnie kierunkach, żeby to wszystko poprawić, polepszyć???

5

Miklosza napisał/a:
New Me napisał/a:

Takich snów nie mam

Szkoda bo piekne sa

6

Alessandro napisał/a:

Widać, że nudzisz się jak chojeja i tylko wymyślasz big_smile Narzekasz na wiele rzeczy, ale czy coś zrobiłeś w tych właśnie kierunkach, żeby to wszystko poprawić, polepszyć???

Nie wymyślam miałem sen

Polepszyć tak kilka razy próbowałem ale nie wyszło

7

New Me napisał/a:
Miklosza napisał/a:
New Me napisał/a:

Takich snów nie mam

Szkoda bo piekne sa

Nie mam bo jestem nie wierzący

8

To próbuj dalej. Nie zniechęcaj się, bądź wytrwały i cierpliwy.

9

Alessandro napisał/a:

To próbuj dalej. Nie zniechęcaj się, bądź wytrwały i cierpliwy.

To miłe słowa smile

Może dam radę zobaczymy

Dziś miałem, a co tam. Pochwalę się.

Dwie kobiety i jeden mężczyzna. Co tam się wyprawiało, aż dziw że sypialni nie rozwalili. Jakieś fikołki, hołubce, nie wiadomo gdzie ręce, a gdzie nogi. Cała trójka zaangażowana, spocona, każde z każdym, gdzie tylko mogli tam zaglądali i dokazywali. W każdy zakamarek. Bez przebierania w środkach, coraz bardziej brutalnie. Brrrr
Nagle okazało się, zrozumiałem to patrząc na tę scenę, że to Smutna, Gia i Jack.
Uwierzyć nie mogłem że tak ich do siebie ciągnie, że nie mogą się od siebie odkleić mimo że to trwa i trwa, chwila przerwy i od nowa.
Skądś nagle wzięli się ludzie wokół, obserwowałem rozpoznając postaci forum, patrzyli na to wszystko że zdegustowaniem.
Na tym etapie stało się to już zdecydowanie nieprzyjemnym widokiem. Jednak kim jest człowiek, by nie zerknął przez palce;)

Scena nagle skończyła się w bardzo nieoczekiwany sposób. Przyszedł dziadek Jacka, mężczyzna w sile wieku, uspokoić rozwydrzone towarzystwo.
Kiedy owe go ujrzały, rzuciły się z nowym zapałem i podnieceniem na starszego pana, usiłując swymi narządami rodnymi uchybić jego godności.

Co było dalej, nie wiem. Spierdoliłem stamtąd.

11 Ostatnio edytowany przez RozrabiakaWmalinowymGaju (2024-11-22 21:55:03)

Dwie kobiety i jeden mężczyzna. Co tam się wyprawiało, aż dziw że sypialni nie rozwalili. Jakieś fikołki, hołubce, nie wiadomo gdzie ręce, a gdzie nogi. Cała trójka zaangażowana, spocona, każde z każdym, gdzie tylko mogli tam zaglądali i dokazywali. W każdy zakamarek. Bez przebierania w środkach, coraz bardziej brutalnie. Brrrr
Nagle okazało się, zrozumiałem to patrząc na tę scenę, że to Smutna, Gia i Jack.
Uwierzyć nie mogłem że tak ich do siebie ciągnie, że nie mogą się od siebie odkleić mimo że to trwa i trwa, chwila przerwy i od nowa.
Skądś nagle wzięli się ludzie wokół, obserwowałem rozpoznając postaci forum, patrzyli na to wszystko ze zdegustowaniem*.
Na tym etapie stało się to już zdecydowanie nieprzyjemnym widokiem. Jednak kim jest człowiek, by nie zerknął przez palce;)

Scena nagle skończyła się w bardzo nieoczekiwany sposób. Przyszedł dziadek Jacka, mężczyzna w sile wieku, uspokoić rozwydrzone towarzystwo.
Kiedy owe go ujrzały, rzuciły się z nowym zapałem i podnieceniem na starszego pana, usiłując swymi narządami rodnymi uchybić jego godności.

Edit

* tylko Julka siedziała w kąciku i odmawiała Koronkę, skromnie spuściwszy oczy..

12

RozrabiakaWmalinowymGaju napisał/a:

Skądś nagle wzięli się ludzie wokół, obserwowałem rozpoznając postaci forum, patrzyli na to wszystko że zdegustowaniem.

To juz nawet osoby z tego forum w snach Tobie sie snia big_smile

13

big_smile

New Me napisał/a:

Czlowiek się naczyta w ciągu dnia, to mu umysł w nocy czkawką oddaje;)
Po Tobie się tego nie spodziewałem, choć z drugiej strony.. piękne zachowanie.
Jeszcze Miklosza tam gdzieś krążył, mówił wszystkim że nie chce być sam. Ludzie mówili mu że przecież nie, jesteśmy tu wszyscy razem.
On dalej swoje, wreszcie go musiała Agnes przytulić do swej bujnej piersi.
Chyba go to uspokoiło, bo miał bardzo rozanieloną minę.

A gdzieś tam z ukrycia, zza winkla, Koralina z Pasławkiem pykali fotki nagusom i biegli z nimi na discorda!

15

RozrabiakaWmalinowymGaju napisał/a:
New Me napisał/a:

Czlowiek się naczyta w ciągu dnia, to mu umysł w nocy czkawką oddaje;)
Po Tobie się tego nie spodziewałem, choć z drugiej strony.. piękne zachowanie.
Jeszcze Miklosza tam gdzieś krążył, mówił wszystkim że nie chce być sam. Ludzie mówili mu że przecież nie, jesteśmy tu wszyscy razem.
On dalej swoje, wreszcie go musiała Agnes przytulić do swej bujnej piersi.
Chyba go to uspokoiło, bo miał bardzo rozanieloną minę.

A gdzieś tam z ukrycia, zza winkla, Koralina z Pasławkiem pykali fotki nagusom i biegli z nimi na discorda!

big_smile to juz jest forumowe uzaleznienie chyba ze Ci sie takie cuda snia. Mnie sie teraz tylko piekne sny snia

16

Raz to sie nawet wkurzylam ze sie obudzilam bo mialam dlugi sen jak bylam w Niebie jak budzik zadzwonil do szkoly to bylam taka zla ze to byl tylko sen

17

Miklosza napisał/a:

Bo ja dziś miałem  smile  big_smile

Ja też miałem.

Śniła mi się piękna naga dziewczyna na koniu na zielonej łące. Nagle budzę się dziewczyny nie ma ,łąki nie ma a koń stoi.

Posty [ 17 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » SEKS, SEKSUALNOŚĆ, PSYCHOLOGIA » Macie sny erotyczne

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024