35 lat i brak powodzenia u mężczyzn - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » 35 lat i brak powodzenia u mężczyzn

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 7 ]

Temat: 35 lat i brak powodzenia u mężczyzn

Cześć dziewczyny

Piszę, bo chyba poprostu muszę się wygadać ale może wy też coś doradzicie…

Moim problemem jest, że mam prawie 35 lat, ciągle nie mogę znaleść odpowiedniego partnera. Byłam w „związku” z rozsądku przez 7 lat, ale od roku nie było nic pozytywnego między nami więc zerwałam to.

Nigdy w życiu żaden facet nie powiedział mi sam z siebie, jako pierwszy, że mnie kocha. Ten ostatni powiedzial to, bo ja powiedziałam pierwsza, ale myślę, że powiedział to, bo wypadało, ale wcale tego nie czuł. Myślę, że trzymał się mnie z braku laku, ale wcale nawet chyba nie lubił ze mną przebywać. Widywaliśmy się tylko w weekendy, gdzie czasem czułam, że już chciał, żebym sobie poszła. W końcu zerwałam to, bo mną manipulował, żeby pożyczyć hajs itd. Np mówił, że jak dostanie następną wypłatę, to zabierze mnie do jakiejś fajnej restauracji, a potem jak już mu pożyczyłam hajs to temat ucichł. Nie mogłam z nim ostatnio jechać na jakiś event z pracy, to zabrał „koleżankę” z poprzedniej pracy i nawet mi nie powiedział.
Także temat zamknięty i znowu jestem sama.

Chciałabym stworzyć fajny związek i znaleść odpowiednią osobę, ale mam z tym taką trudność, jakby to był przeskok Mount Everest.

Przez moje 35 lat życia tylko jeden facet się o mnie starał, zapraszał, ale niestety mi się nie podobał, bo miał głos jak 10 letnia dziewczynka sad((( więc nie mogłam tego przeskoczyć.

Nikomu innemu się poprostu nie podobam. Zazwyczaj w moim życiu to jest jedna randka i „nara” z drugiej strony.

Ten z rozsądku poznał mnie w pracy, więc może się ze mną oswoił dlatego to na początku działało, ale żeby jakiś facet chciał się z mną spotkać po pierwszej randce - nigdy nie było takiej opcji.

Jeżeli macie jakies sztuczki jak sprawić, żeby facet się na dłużej zainteresował, please, podzielcie się

Zobacz podobne tematy :

2 Ostatnio edytowany przez Marthe (2024-12-20 20:56:57)

Odp: 35 lat i brak powodzenia u mężczyzn

Mogę tylko powiedzieć ze wszystkie moje koleżanki ktore stworzyły szcześliwe relacje to nie z Polakami. Wyemigrowały i tam sobie znalazły partnerów. Mam wrażenie że w Polsce znalezienie sobie partnera jest praktycznie niemożliwe, bo jest tu bardzo duża nadpopulacja kobiet nie tylko z Polski.

PS. To były zwykłe dziewczyny nie żadne miss.

3

Marthe napisał/a:

Mogę tylko powiedzieć ze wszystkie moje koleżanki ktore stworzyły szcześliwe relacje to nie z Polakami. Wyemigrowały i tam sobie znalazły partnerów. Mam wrażenie że w Polsce znalezienie sobie partnera jest praktycznie niemożliwe, bo jest tu bardzo duża nadpopulacja kobiet nie tylko z Polski.

Może po prostu stawiacie polakom wyższe wymagania, a jak ktoś jest z mitycznej zagranicy to po prostu ze względu na szereg czynników jesteście bardziej kompromisowe?
Z tego co widzę jest dokładnie odwrotnie, kobiety są strasznie wybredne i kapryśne, bo zawsze mają paru innych na twoje miejsce.
Mówię o kobietach poniżej 30stki(sam mam 28 więc mniej więcej zakres 22-28).
Pewnie kobiety 30+ mają gorzej, ale zgaduję, że w większości przypadków i tak lepiej niż przeciętny facet

4

Marthe napisał/a:

GUS twierdzi co innego.

5

assassin napisał/a:
Marthe napisał/a:

GUS twierdzi co innego.

zgadzać się

6

karalon napisał/a:
assassin napisał/a:
Marthe napisał/a:

GUS twierdzi co innego.

zgadzać się

Bo może ci młodzi mężczyżni, którzy wyjechali są liczeni jako dalej rezydujący tu. (Takie mam podejrzenie)

7 Ostatnio edytowany przez Marthe (2024-12-29 03:39:10)

ammon napisał/a:
Marthe napisał/a:

Może po prostu stawiacie polakom wyższe wymagania, a jak ktoś jest z mitycznej zagranicy to po prostu ze względu na szereg czynników jesteście bardziej kompromisowe?
Z tego co widzę jest dokładnie odwrotnie, kobiety są strasznie wybredne i kapryśne, bo zawsze mają paru innych na twoje miejsce.
Mówię o kobietach poniżej 30stki(sam mam 28 więc mniej więcej zakres 22-28).
Pewnie kobiety 30+ mają gorzej, ale zgaduję, że w większości przypadków i tak lepiej niż przeciętny facet

Ci mężczyzni z zagranicy, którymi ja miałam okazję się zainteresować mieli akurat bardzo ciekawe hobby i pracę, lifestyle podobną do mnie i raczej wykazywali coś w rodzaju przyjazności. W Polsce jest taka jakaś wrogość w powietrzu i napięcie. Ale może to tylko moje złudzenie.
No a przede wszystkim ci mężczyźni z zagranicy nie zachowywali się wulgarnie a z klasą. Najpierw próbują się z Tobą zaprzyjaźnić, poznać cię. No i czasem na tym etapie się to kończy.

Posty [ 7 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » 35 lat i brak powodzenia u mężczyzn

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024