niespodzianka dla faceta - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » niespodzianka dla faceta

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 7 ]

Temat: niespodzianka dla faceta

witam was Kobietki wink
chciałabym zrobić swojemu mężczyźnie niespodziankę .
ma być to coś wyjątkowego , nietypowego .
nie kolacja przy świecach , nie spacer , nie seks , nie stiptiz .
to wydaje mi się oklepane i raczej normalne w związku a ja chciałabym zaskoczyć swojego faceta .
liczę na waszą kreatywność ! im więcej pomysłów tym lepiej .
pozdrawiam !

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: niespodzianka dla faceta

bungee jumping
skok ze spadochronem
splyw kajakowy
hmm

3

a coś bardziej od serca ? ;>
dziewczyny liczę na waszą inwencję twórczą , bo bardzo zależy mi na tym żeby go zaskoczyć wink

4 Ostatnio edytowany przez a_normalna (2010-05-24 23:38:47)

Ja mojemu kiedyś wręczyłam podkoszulek z nadrukiem "NIE DOTYKAĆ <znak stopu> Własność (i moje imię)"

Bardzo mu się spodobała i chodzi w niej na uczelnię wink

5

Sorry ale wkurzają mnie takie posty. Zależy Ci żeby go zaskoczyć- przecież sama też możesz ruszyć makówką? -Może napiszesz nam co już wymyśliłaś a my ocenimy czy to jest cool czy kicha?
To nie jest nasz chłopak. Nie ma uniwersalnego przedstawiciela Mężczyzny- np. w oparciu o to czym się interesuje zrób mu suprise.

6 Ostatnio edytowany przez kammiś (2014-07-26 23:15:47)

Witam :)Wybaczcie, że się wtrącę, ale moderator odesłał mnie do tego wątku wink
Niedługo zbliżają się urodziny mojego faceta - pierwsze, jakie mam okazję z nim świętować. I chciałabym mu zrobić... jakąś seksowną niespodziankę wink , obok tradycyjnego prezentu. Z tym, że jak to ja - nie mam pomysłów - jak by to powiedziała Dżoana nie jestem zbyt 'imaginative'  sad
Przy okazji możecie poradzić też coś na tradycyjny prezent - myślałam o książkach, ale dostaje je od wszystkich, często kupuje i ma ich pełno - nie chciałabym żeby to było coś zwyczajnego... Wycieczka? Krawat? Karafka? Jakiś gadżet do auta?
Jest mi z nim bardzo dobrze i wreszcie czuję, że to właściwy facet (pierwszy raz w życiu mam takie odczucie) i chciałabym żeby naprawdę się ucieszył i żeby zapamiętał te urodziny na długo wink
Mam pomysły - same głupie, rodem z taniego kiczowatego filmu erotycznego... hmm

Posty [ 7 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » niespodzianka dla faceta

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024