Nagłe zerwanie kontaktu przez kobietę - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » Nagłe zerwanie kontaktu przez kobietę

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 7 ]

Temat: Nagłe zerwanie kontaktu przez kobietę

Cześć, ostatnio przytrafiła mi się dość szokująca sytuacja. Prowadziłem razem z pewną kobietą ciekawą relacje, która opierała się wzajemnym dbaniu o siebie, rozmowie czy też pomieszkiwaniu razem. Po dość dłuższym czasie, zaproponowałem związek, uznałem że dość takiej zabawy i trzeba coś zmienić. Oczywiście owa partnerka się nie zgodziła z takiego względu że jeszcze nie jest gotowa na poważny związek. Oczywiście czekaliśmy, aż będzie już gotowa itp. Ale w ostatnim miesiącu przechodziliśmy dziwny kryzys, który postawił naszą relacje na znaku zapytania, po tygodniowej batalii wszystko wróciło do normy, a przynajmniej tak mi się wydawało. Zaczeła mi zarzucać że jestem dla niej mentalnie nie dojrzały, z takiego względu że czuje się o wiele lepiej z jakimś 40 latkiem itd. ( ja mam 23 , ona 21 lat). Po prowadziliśmy poważną dyskusję, i doszliśmy do wniosku że mimo to nasza relacja jest bardzo ważna. Ostatniej nocy jak u niej bylem było ciężko, czułem że mnie odpycha, więc nie za bardzo chciałem naciskać. Rano było inaczej, niż w nocy. Była uśmiechnięta, normalnie rozmawialiśmy i było bardzo pozytywnie, praktycznie jak byśmy byli rzeczywiście razem. Niestety tego dnia musiałem wrócić do siebie, ponieważ odwiedzała mnie rodzina, której dawno nie widziałem. W między czasie dużo pisaliśmy, nawet zaczęła mi różne memy wysyłać a to nie było do niej podobne, i tak to leciał weekendowy czas. W niedzielę napisałem  czy ma ochotę się spotkać, porozmawiać i po prostu spędzić czas jak to było wcześniej. Ale odpisała mi jednym słowem "nigdy", i tu zapaliła mi się lampka. Początkowo podszedłem do tego na chłodno, lecz później wysłałem jej długą wiadomość w celu dowiedzenia się co się stało i dlaczego?!  Od tego momentu cisza, nie chciałem dzwonić, by nie naruszyć jej przestrzeni.
Powiedzcie mi czy mam sobie odpuścić czy dalej próbować coś zdziałać

Zobacz podobne tematy :

2 Ostatnio edytowany przez wieka (2022-02-03 12:50:10)

Odp: Nagłe zerwanie kontaktu przez kobietę

Odpuść, już samo stwierdzenie, że nie jest gotowa na związek, oznaczało, że nie widzi Cię w związku i wtedy należało zakończyć tę relację, a nie czekać aż będzie gotowa, bo to nigdy z reguły nie następuje.

Captain Krem napisał/a:

Cześć, ostatnio przytrafiła mi się dość szokująca sytuacja. Prowadziłem razem z pewną kobietą ciekawą relacje, która opierała się wzajemnym dbaniu o siebie, rozmowie czy też pomieszkiwaniu razem. Po dość dłuższym czasie, zaproponowałem związek, uznałem że dość takiej zabawy i trzeba coś zmienić. Oczywiście owa partnerka się nie zgodziła z takiego względu że jeszcze nie jest gotowa na poważny związek.

I w tym momencie trzeba było odpuścić.

4

U niej jesteś w zbiorze bezpłciowe koleżanki. Nie zdałeś wielu testów, których nawet nie zauważyłeś i poszło w las. Nawet u mnie mentalnie sprawiasz wrażenie faceta po trzydziestce, nudziarza. Który myśli jak tu kapcie na nagi założyć i usiąść w bujanym fotelu. Dziewczyny mające 21 lat, tego nie kupują.

5

Ja też jak zaczęłam czytac Twoj wpis, miałam wrażenie, że jesteś bardziej pod 40tkę, Twój wiek mnie zaskoczył. Więc może dziewczyna ma rację?

6

Ale po co ci ktoś, kto trzyma cię na orbicie, nie chce być z tobą w związku i bawi się tobą cały czas?
I do tego uważa ze jesteś dla niej niedojrzały mentalnie, mimo tego ze wszyscy tutaj uznali ze brzmisz jakbyś był 10 lat starszy.
Znajdź sobie dziewczynę która cię doceni. Z ta nie licz na wiele.

7

Nie chce z Tobą związku i tyle. Czas ruszyć dalej

Posty [ 7 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » Nagłe zerwanie kontaktu przez kobietę

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024