Mam z partnerem dziecko wyszedł z więzienia niedawno jak mały się urodził poszedł siedzieć mały w czerwcu będzie miał 3 lata partner na początku był taki ze spędzał że mną czas itd teraz traktuje mnie jak śmiecia siedzi cały czas w telefonie jedzie o 10/11wraca 1/2/3 rano siedzi cały czas z kolegami pisze cały czas z nimi na telefonie nigdzie mnie nie bierze a jak widzę że jakaś dziewczyna to mówi kuzynka lub ciotka wcześniej mogłam czytać z kolegami rozmowy teraz to nie nawet nie pozwala głupiej Malinki zrobić cały czas unosi głos na mnie jak wyjdę to mówi że pewnie się puszczam itd cały czas w domu kazał mi wszystkich chłopaków zablokować zablokowałam wszystkich nawet koleżanki ale on nie nie chce dodać że mną zdjęć ani z malym przychodzi z kolegą który sypia u nas tydzień bo głupio go wyprosic tylko że proszę go itd ale cały czas mówi ostatnia noc też ma dzieci z poprzedniego związku i częściej z nią pisze i lepiej traktuje tamte dzieci i ja niż mnie z nią odrazu jak był dał w związku do tej pory ma z nią zdjęcia mówi że ma na nią wyjebane mówię że mnie to boli ale on dalej twierdzi że zmieni się itd tylko że mi już psychika siadla ile mogę znieść ponizania itd on może wszystko ja nic
Temat: Co to może oznaczać u partnera
Zobacz podobne tematy :
2 2021-11-26 09:02:28 Ostatnio edytowany przez 123qwerty123 (2021-11-26 09:04:11)
Odp: Co to może oznaczać u partnera
Za co siedział?