Dobry wieczór,
Wiem że to forum kobiet i dlatego właśnie tutaj się znalazłem, liczę że płeć piękna najlepiej mi poradzi
Mam 28 lat Ona około 25. Do sedna dostałem wezwanie do urzędu skarbowego w sprawie wykroczenia, pojawiłem się o danej godzinie i dacie, przyszła pewna Pani która bardzo wpadła mi oczy! cała rozmowę nie mogłem się skupić oczywiście przyjąłem mandat, podczas spotkania rozmawialiśmy na różne tematy. Zainteresowała mnie na tyle że na drugi dzień nie mogłem przestać o niej myśleć, musiałem coś z tym zrobić. Udałem się na drugi dzień ponownie, ochroniarzowi powiedziałem że wczoraj byłem i jest błąd w dacie, pamiętał mnie i skontaktował się z tą dziewczyną by zeszła, Tutaj stała się sytuacja której się nie spodziewałem … przyszła ale nie sama ;( z kierowniczką! podtrzymywałem temat, kierowniczka zaczęła wyjaśniać ze wszystko się z datami zgadza (kiedy wiedziałem to od początku) ta dziewczyna chyba się zorientowała, na końcu gdy patrzyła mi głęboko w oczy z uśmiechem. Temat spalony rozmowa zakończona wyszedłem z pomieszczenia. Tutaj wpadłem na bardzo głupi pomysł … napisałem kartkę jak to bardzo poprawiła mi resztę dnia z propozycją kawy imieniem i nr. telefonu i przekazałem ochroniarzowi żeby jej przekazał gdy będzie wychodzić z pracy. Zrozumiał o co chodzi i powiedział że poinformuje mnie telefonicznie gdy odbierze. Kilka godzin później dostaje telefon ze kopertę odebrała kierowniczka i zrobiła aferę ze w takiej kopercie mogą być groźby! Teraz niemam pojęcia czy kopertka faktycznie trafiła do tej pięknej dziewczyny czy tez będzie z tego grubsza afera. Na końcu rozmowy z ochroniarzem ten przekazał mi numer służbowy bezpośrednio do niej mówiąc ze powinienem zadzwonić. Pierwszy raz jestem w tak patowej sytuacji … jestem strasznie uparty i jeśli mi na czymś lub na kimś zależy to muszę zrobić wszystko by to mieć, ale nie chce też być upierdliwy bo rozumiem ze Ona może być w związku lub tez brak u niej chęci (choć odebrałem to inaczej). A tutaj jest iskra nadzieji ze Ona o tym nic nie wie. Co źle zrobiłem a co powinienem jeszcze zrobić ? opieprzcie mnie jeśli trzeba przynajmniej będę wiedział za co … !
PS: niestety nie miałem innej możliwości nawiązania z nią jakiegokolwiek innego kontaktu jak tylko osobisty.
Dobrego wieczoru wszystkim ![]()