Pomocy nie zabardzo wiem co robić :( - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » TRUDNA MIŁOŚĆ, ZAZDROŚĆ, NAŁOGI » Pomocy nie zabardzo wiem co robić :(

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 2 ]

Temat: Pomocy nie zabardzo wiem co robić :(

Witam jestem z chłopakiem starszym odemnie
(ja 18 on 23)jesteśmyy ze Sobą już 6 miesięcy a ja mam dylemat hmm Chodzi o to że do końca nie wiem o co mu chodzi może ze mną coś nie tak..Więc jak większość związków zaczęło się dobrze wsumie naprawdę dobrze jeszcze przy nikim się tak nie czułam czasami miałam wrażenie że odlatuje ;0 Ale później trochę się psuło zaczęliśmy się kłócić o kontakty bo on chciał żebym nie miała wcale kontaktu z chłopakami a ja jednak chciałam pisać (tak no tego mi też chciał zabronić),kazał pokazywać telefon wsensie to dla mnie było dziwne bo był ze mną 2 mięs i już chciał telefon no ja niezabardzo lubię dawać moich rzeczy szczególnie że ja tego nie wagam i nie odważylabym się wsiąść czyjegoś telefonu..Pokazałam mu go i on kazał mi usunąć ze znajomych osoby które mu się nie podobały później też chciał to też mu pokazałam parę razy ale zaczęło mi się nie podobać to jak mnie kontroluje i że napoczatku jest taki zły krzyczy żebym pokazała a później się uśmiecha i jest zadowolony czułam się taka poniżona trochę..Już mi go nie sprawdza bo wkurzał mnie tym że cały czas podejrzewał mnie o zdradę umiał czasami mi tak wmawiać parę dni pod rząd.Teraz ustaliliśmy że usuwamy wszystkie aplikacje i kontakty i zostawiamy sobie jednego znajomego bo miałam dość że cały czas mnie o takie coś podejrzewa. Ogl.w poprzednim związku zdradziłam przyznałam mu się do tego powiedziałam jak to wyglądało że tamten mnie meczył i chciał tylko brać a nic nie dawać. Poznałam go z tamtym byłym(on poznał go od złej strony i sam powiedział że jest dziwny) z moją mamą tatą no i chciałam być szczera myślę że to pokazało mu że nie chce go oszukać bo on miał naprzykład problem żeby poznać mnie ze swoimi rodzicami i ogl.mowił że są bardzo źli,że będą się mnie wypytywać dużo i ogl.wtedy wyszło że okłamał ich z pracą..No i opowiedziałam to mojemu tacie i on powiedział że jak ich oklamuje to mnie też może zacząć tylko że problem w tym że wszystko to co on mi opowiada jest prawdą wsensie ja nie umiem jakoś wyciągnąć z kogoś prawdy czy coś wsumie nawet w to nie ingeruje zbyt bardzo bo nie wiem jak kogoś przycisnąć czy cos hmm Znaczy ostatnio wtedy jak się wkurzyłam na to że mnie tak oskarżał i kazał usunąć moje socjale i ja też mu kazałam bo powiedziałam że nie będzie mnie izolował tylko on to czułam takie jakby chciał mieć te socjal i chciał mnie przekonać zebym tylko ja usunęła po czym okazali się że miał aplikacje o której mi nie powiedział (a mieliśmy sobie mówić o wszystkim) ogl.jak usuwaliśmy to wszystko przy Sobie to wszystkie mi pokazał oprócz tej o której nie wiedziałam i smsów trochę tam zerknełam na to i zauważyłam datę i wiadomość od dziewczyny jakiejś i poczułam się trochę nie fer bo on mi totalnie tego zabraniał a sam to robił.Na następny dzień powiedziałam że czuje się że on nie jest ze mną szczery i wtedy nie zabardzo chciał gadać odwrócił się do mnie i później zaczął zmieniać trochę temat nie wiem o co może chodzić ale ostatnio przez to dziwnie się czuję k z tym wszystkim.
Wiadomość trochę długa ale musiałam się wypisać dzięki wszystkim którym będzie chciało się przeczytać i pomoc ;* Bo ja totalnie nie wiem co robić i czuję się taka bezsilna sad

Zobacz podobne tematy :

2 Ostatnio edytowany przez Bbaselle (2020-12-01 21:55:35)

Odp: Pomocy nie zabardzo wiem co robić :(

Chłopak jest despotyczny, zazdrosny, zakłamany i do tego robi cię jeszcze w konia.

Posty [ 2 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » TRUDNA MIŁOŚĆ, ZAZDROŚĆ, NAŁOGI » Pomocy nie zabardzo wiem co robić :(

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024