Dlaczego zaspokajasz swojego partnera? i czy koniecznie musisz dojść? - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » SEKS, SEKSUALNOŚĆ, PSYCHOLOGIA » Dlaczego zaspokajasz swojego partnera? i czy koniecznie musisz dojść?

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 2 ]

Temat: Dlaczego zaspokajasz swojego partnera? i czy koniecznie musisz dojść?

Hejka, przepraszam za 2 tematy w jednym ale nie chcę zaśmiecać forum podobnymi.
Sorki za enigmatyczne pytanie ale nie chcę sugerować jakiegoś uprzedzenia czy oceniania jakiejkolwiek odpowiedzi bo chodzi o zwyklą prostą szczerą opinię/odpowiedź.

1) Co motywuje, że zaspokajasz swojego partnera na ogół? Dlaczego sprawiasz mu przyjemność, zwłaszcza gdy np. przychylasz się do jego jakiejś zachcianki.

2) Czy na ogół gdy on pierwszy dojdzie czy to w seksie normalnym czy np. oralnym to potem Ty musisz być zaspokojona czy nie koniecznie i po prostu idziecie spać?

Z góry dziękuję serdecznie za odpowiedzi.

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Dlaczego zaspokajasz swojego partnera? i czy koniecznie musisz dojść?

1.  U mnie to podchodzi  pod pewien  fetysz,  zresztą  lubię gdy mojemu partnerowi  jest dobrze.  Zwykle nawet dopytuje  jaki miał orgazm,  cieszę się gdy duży  i przyjemny. Po prostu  lubię sprawiać przyjemność bo o to w seksie chodzi

2. Muszę,  w 95% ale nie jest to absolutna  koniecznością.  Seks mnie też cieszy kiedy sama nie dochodzę np na szybko rano,  ale zwykle jednak chce też mieć orgazm

Posty [ 2 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » SEKS, SEKSUALNOŚĆ, PSYCHOLOGIA » Dlaczego zaspokajasz swojego partnera? i czy koniecznie musisz dojść?

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024