Zestaw do makijażu na święta dla żony? - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » WIZAŻ - STUDIO MODY I WIZAŻU » Zestaw do makijażu na święta dla żony?

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 10 ]

1 Ostatnio edytowany przez przemko123 (2019-12-10 21:23:37)

Temat: Zestaw do makijażu na święta dla żony?

Hej,

Chcę kupić żonie na święta zestaw do makijażu.
Jaki zestaw kupić za ok 100 - 200 zł ? (może być więcej jeśli warto) to proszę napiszcie smile

Na all*** znalazłem zestaw makeup revolution adwentowy za ok 150 zł. Czy ta firma jest dobra jakościowo jeśli chodzi o kosmetyki ?

pozdr smile

Zobacz podobne tematy :

2 Ostatnio edytowany przez Istotka6 (2019-12-10 22:47:44)

Odp: Zestaw do makijażu na święta dla żony?

Firma taka sobie, nie jest zła ale szału nie ma. Natomiast na Ali to pewnie podróba, a druga kwestia że zanim dojdzie, to nie wiem czy do świąt big_smile

Może zoeva? Paleta cieni, pędzie do makijażu?
Tylko zamawiaj jak coś to ze strony producenta

3

Kalendarz adwentowy miałby sens, gdybyś go podarował 1-ego grudnia. Pojedź do Douglasa albo do Sephory, tam coś fajnego wybierzesz.

4

przemko123 napisał/a:

Hej,

Jaki zestaw kupić za ok 100 - 200 zł ? (może być więcej jeśli warto) to proszę napiszcie smile

Na all*** znalazłem zestaw makeup revolution adwentowy za ok 150 zł. Czy ta firma jest dobra jakościowo jeśli chodzi o kosmetyki ?

pozdr smile

Ciezko cos poradzic. Zalezy tez od gustu zony, oczywiscie. Jakie kolory lubi, jaki typ rzeczy.

morphe x james charles mini palette jest spoko, jezeli lubi kolory.
Benefit ma super makijaz.
Too Faced Gingerbread Extra Spicy Eye Palette jest fajna.
Szminka True Velvet od Lisy Eldridge
Benefit Party Like a Flockstar! Set
Too Faced Christmas Star Face & Eye Palette
Lancôme Monsieur big eyeshadow palette

Too faced jest ogolnie dobra firma. Moim zdaniem.

5

Nie chciałabym, by mężczyzna wybierał mi taki prezent. Chyba że ktoś bardzo dobrze wie, czego ona chce.
Inaczej może być pudło.. Może karta upominkową? Do d..lub se?
Zwykle w makijażu używa się 2 3 kolor ów.wiec paleta wygląda efektownie ale to strata kasy. No chyba że ktoś ma takie zajęcie że żyje z robienia makijażu.

6 Ostatnio edytowany przez niepodobna (2019-12-11 20:01:15)

Ryzykowny prezent, chyba, że doskonale wiesz, co lubi i czego używa żona. Możesz nie trafić z kolorami, z właściwościami cieni, może nie lubić produktów danej firmy itd. Raczej najpierw ją podpytaj, kiedy będziecie razem w sklepach. Zeby nie wyrzucać kasy na coś, co się nie przyda.

7

Przyznaje rację, kosmetyki zwłaszcza do makijażu to kiepski pomysł na prezent, ciężko trafić w odpowiedni danej kobiecie kosmetyk np nie ten kolor, konsystencja itp

Mój mi kupił kiedyś duży zestaw pędzli do makijażu zoeva ale zanim kupił to bardzo się rozeznał w tematyce pędzli i dyskretnie kilka miesięcy przed podpytal mnie co o nich uważam big_smile ale rozczuliło mnie , jak on typowy facet któremu daleko w zainteresowaniach leży tematyka makijażu, spędził dużo czasu czytając o pędzlach big_smile

8

Istotka6 napisał/a:

Przyznaje rację, kosmetyki zwłaszcza do makijażu to kiepski pomysł na prezent, ciężko trafić w odpowiedni danej kobiecie kosmetyk np nie ten kolor, konsystencja itp

Mój mi kupił kiedyś duży zestaw pędzli do makijażu zoeva ale zanim kupił to bardzo się rozeznał w tematyce pędzli i dyskretnie kilka miesięcy przed podpytal mnie co o nich uważam big_smile ale rozczuliło mnie , jak on typowy facet któremu daleko w zainteresowaniach leży tematyka makijażu, spędził dużo czasu czytając o pędzlach big_smile

Mój były kilka razy mi kupił idealne kredki do oczu. Nie znał się na kosmetykach do makijażu, wiedział tylko jakie kolory lubię z uwzględnieniem niuansów, a na kolorach to on się zna doskonale, bo jest artystą i rozróżnia ich tyle, że przeciętny człowiek dostałby zawrotów głowy. Także nie jest to takie proste.

9

Moj maz wiedzialby na 100% jakie kupic mi kosmetyki, dlatego jednak, ze tutaj sie o to pytasz to nie jestem pewna czy Ty znasz jej gust.
Zalezy tez od osobowosci zony. Moja tesciowa kupila mi paletke z bardzo nasyconymi kolorami i bardzo kolorowymi cieniami. Nie jest to cos czego uzywam, ale mam taki charakter, ze lubie nowych rzeczy probowac. Nauczylam sie robic piekny makijaz z cut crease w roznych kolorach.

10

przemko123 napisał/a:

Hej,

pozdr smile

Jednak lepiej jest kupić jej kartę podarunkową, niż gotowca, bo żona może preferować inne kolory czy marki.

Posty [ 10 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » WIZAŻ - STUDIO MODY I WIZAŻU » Zestaw do makijażu na święta dla żony?

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024