Brak orgazmu u chłopaka prosze o rady.. - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » SEKS, SEKSUALNOŚĆ, PSYCHOLOGIA » Brak orgazmu u chłopaka prosze o rady..

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 11 ]

Temat: Brak orgazmu u chłopaka prosze o rady..

Witam Wszystkich. Przejdę od razu do mojego problemu. tak więc niedawno 2 tygodnie temu odbyłem swój 1 raz. spodziewałem się, że wszystko będzie wporządku itd. no ale niestey nie do konca.. Powiem na wstępie żeby nie było żadnych wąstpliwości moja partnerka mnie podnieca i to bardzo tylko to porpostu coś ze mną się stało i próbuje wlasnie do tego dojsc. z Waszą pomoca. Podczas zbliżeń mój penis nie wiem dlaczego w sytuacjach takiego samego podniecenia raz miał dobrą erekcję, to znowu następnym razem nie chciał stawac. nie rozumiem dlaczego. pomimo tego ze w kazdej chwili byłem bardzo podniecony. nastepna sprawa którą moglibyscie mi pomoc. dlaczego jesli juz mialem erekcję byłem bardzo podniecony i gdy tak wchodziłem szybko w partnerke coraz szybciej czułem ogromnne podniecenie to nie mogłem skonczyc ani razu. nie rozumiem tego naprawde sad powiedzcie czy na to moze miec wpływ taki iż masturbuje sie od okolo 2-3 lat a przez ostatni rok aż do czasu mojego pierwszego razu to tak raz albo dwa dziennie. czy to moze miec wpływ duży na to że sam potrafię bardzo szybko dojsc a juz w partnerce nie potrafie ? czy ,moze miec ten na to wplyw to ze mam chyba taką niepełna stulejke? bo powiem tak. gdy wchodzielm tak w partnerke to co jakis czas musialem go poprawiac i wchodzic ponownie bo czasem cos z tym napletkiem bylo niedokońca dobrze. Domyslalm sie ze dopełnieniem tego wszystkiego na pewno moze byc stres i strach przed tym ze nie podołam itd. Dodam jeszcze ze moja Partnerka zajmowała się moim Penisem osobiscie ale zadnym sposobem tez niestety nie udało się doprowadzic do tego bym sie spuscil.

Bardzo Was proszę o pomoc. O porady co sprawić bym nastenym razem juz nie musial sie za siebie wstydzic.. z góry powiem ze Partnerka moja nie jest na mnie złą itd. i nie robi mi wyrzutów tylko najbardziej boli mnie to że ona uważa ze to wszystko tak sie dzialo dlatego ze ona mysli ze ona mnie nie podnieca. a tak nie jest. jak mam jej to wytlumaczyc ze to sie nie stalo z jej winy tylko ze to moja wina??

Proszę Was o każdą radę, zeby nastpenym razem było tylko lepiej, bym mógł sie normalnie spuścic a nie tak jak ostatnio.. By naprawdę jak najbardziej zadowolić Partnerkę

z góru dziekuje za wszelką pomoc.

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Brak orgazmu u chłopaka prosze o rady..

Przyczyną prawie na pewno był stres. Następnym razem podejdź do tego na spokojnie, rozluźnij się, nie myśl wyłącznie o tym, że "musisz się sprawdzić". Swoją drogą, zamiast skupiać się na tym, żeby się "spuścić", jak to mówisz, polecałabym Ci raczej pomyśleć o orgazmie swojej partnerki (od razu zaznaczę, że poprzez stosunek może być jej ciężko dojść - większość kobiet na początku tak ma, więc puść w ruch język i palce). Jeśli jest wyrozumiała, nie będzie miała problemu ze zrozumieniem Twojego stresu. A tymczasem pamiętaj również o jej przyjemności wink

A ze stulejką koniecznie do lekarza.

3

Chłopaku - mój obecny partner i ja mieliśmy tak samo na początku. Obydwoje byliśmy dla siebie pierwszymi, byliśmy ze sobą ponad rok a mimo też na początku seks był... śmieszny smile mojemu nie udawało się wejść we mnie, bo mu co chwila opadał, ja też nie do końca "chciałam" go przyjąć. Z czasem sobie dopiero dopracowaliśmy wszystko. Wg mnie to normalne. Nawet jeśli jest super, partenrka Cie podnieca, i czujesz podniecenie to w głębi jestes zestresowany. Poczekaj. Z czasem się dotrzecie i pokonacie wstyd przed sobą, lęk przed niepowodzeniem i będziecie cieszyć się z seksu wink

4

Dokładnie tak, jak napisała Anemonne- weź pod uwagę, że był to Twój pierwszy raz. On często bywa stresujący dla wielu ludzi. Skup się na bliskości z partnerką. Uczcie się siebie nawzajem a będzie dobrze:) Zbieraj tyłek w troki i idź do tego lekarza, bo to wymaga porady specjalisty.

5

jesli to coś pomoże to dodam że uprawialismy sex bez gumek, no i nie wiem co jeszcze mogę powiedzieć by jakoś pomoc w zdiagnozowaniu tego ;// na pewno mogę powiedziec jeszcze to że gry uprawialiśmy sex oralny to moja Partnerka przeżywała duże orgazmy jak było widać. tylko ja bym bardzo cchiał by tak też szczytowała podczas normalnego stosunku. proszę Was jeszcze o jakieś porady co zrobić by teraz było inaczej? Proszę pomozcie mi

6

Rozluźnij się przed stosunkiem, odstresuj. Lampka wina i długa gra wstępna na ten przykład. I staraj sie podejść do seksu na luzie, bo w końcu to nie kara tylko jakże miłe wzajemne pielęgnowanie intymności w Twoim związku:)

I pierwszy wytrysk będzie, nie bój się Stary, tylko daj sobie na wstrzymanie z masturbacją tak bym radził:)

7

Post przeniesiony:

Gibson69 napisał/a:

Hej Wszystkim tongue mam problem, otóż zdobycie orgazmu zajmuje mi cholerenie dużoooooo czasu hmm Moja partnerka już zaczyna się nudzić po kilku orgazmach a ja dalej jade wink szukałem rozwiązania tego problemu i natknąłem się na WE-VIBE II na allegro. Działa w 2 strony więc moja kochana nie ma nic przeciwko bardzo szczęśliwy Co o tym myślicie? Macie ten sprzęt albo coś podobnego? To wibruje więc może mi pomoże ;p

co o tym myslicie? A może znacie jakieś "DOMOWE" sposoby big_smile Uwierzcie, że wcale nie jest fajnie nie moc mieć ;p albo móc mieć późźźźnoooo, kiedy Twoja partnerka akurat kończy robić paznokcie tongue

8

po prostu nauczyłeś sie dochodzić własnym sposobem, przez masturbacje. Musisz sie wyluzować i dac sobie czasu, i też mysle ze przestań to robić sam skoro masz partnerkę.

A może brakuje Ci jakiegoś uczucia? nauczyłeś sie doprowadzać, zeby zrobiło Ci sie dobrze, a bedąc z kobietą wchodzą w gre jeszcze uczucia ..

Osobiscie ja mam szczytowanie przewaznie tylko podczas sexu oralnego, rzadko udaje mi sie miec orgazm gdy On jest w srodku choć wtedy jest mi niesamowicie dobrze. Orgazmu pochwowego trudno sie nauczyć i nie każdy go przeżywa wink

9

A ja myslę że gibson69 jest erotomanem.Gdybym była twoja partnerką to bym spylała gdzie pieprz rośnie.Zresztą jak piszesz radzi sobie ta biedna kobiecina -bo się nudzi .Współczuje...jej i tobie.Tobie bardziej ale życzę udanej jazdy...

10

Pociesze cie: wiekszosc facetow za pierwszym razem ma klopot, poniewaz ma naraz za duzo do ogarniecia i sie stresuje. To tak samo jak z jazda na rowerze. Na poczatku nie wychodzi, a potem nawet o tym nie myslisz.

Inna sprawa jest to, ze jestes przyzwyczajony do masturbacji, zapomnij o tym chlopie i lepiej zainteresuj sie tantra, bo dlugo tak nie pociagniesz. Nie mowiac o tym ze jak sie wypstrykasz, to dla kazdej kobiety bedziesz mniej atrakcyjny seksualnie, bo nie bedziesz mial seksualnej wibracji. To jest cos czego sie nie widzi do konca, ale kobiety to czuja. Wiec jak bedziesz przechodzil obok kobiet, to bedziesz dla nich jak cien, a nie jak casanova... Wiec swoja wlasna reke odstaw do kieszeni.

Posty [ 11 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » SEKS, SEKSUALNOŚĆ, PSYCHOLOGIA » Brak orgazmu u chłopaka prosze o rady..

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024