I znów sama.... - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » SAMOTNOŚĆ » I znów sama....

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 6 ]

1 Ostatnio edytowany przez Emka (2010-03-23 23:35:41)

Temat: I znów sama....

I znów zostałam sama...
A teraz boli jak jeszcze nie bolało bo własciwie straciłam wszelka nadzieje...
Przyciągam dziwne typy kurka.
Niech mnie ktoś przytuli sad
Przybliżając sytuacje.. Zostawił mnie chłopak, własciwie z dnia na dzien zerwał ze mną kontakt.
Nie spodziewalam się tego. Zastanawiałam się nad wizyta u psychologa...
Ale sama nie wiem , niby co ja mu powiem.

Zobacz podobne tematy :
Odp: I znów sama....

A co sie stalo?Czy mozesz przyblizyc sytuacje?

3

Miałam podobnie. Wyjdziesz z tego. Zajmij się sobą i nie myśl o niewartym uwagi debilu. Jeśli sądzisz, że to Ci pomoże to idź do specjalisty. I nie myśl co mu powiesz, bo ta osoba już takie przypadki zna. Nie wspomniałaś na ile zaangażowana byłaś w ten związek uczuciowo. W każdym razie czas i rozmowa z kimś bliskim przyniosą ulgę. Zobaczysz.

4

Będzie bolało, w sumie bez względu na to jak byłaś zaangażowana w ten związek. Ale czas leczy rany. Poszukaj wsparcia u kogoś bliskiego. Będzie łatwiej przetrwać trudne chwile. A co do przyciągania niewłaściwych osób. Nie przyciągasz, tylko sama ich wybierasz! Idź do psychologa, co Ci szkodzi spróbować. Każdy z nas powinien przejść psychoterapię. Bez wyjątków. I nie jest to żaden wstyd.

5

Tulę wirtualnie wink Widocznie na ciebie nie zasługiwał cham jeden... A tobie widać przypisany jest ktoś lepszy ,mądrzejszy, na pewno się pojawi wink ,życzę ci tego
Powodzenia

Posty [ 6 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » SAMOTNOŚĆ » I znów sama....

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024