praca na poczcie - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 10 ]

1 Ostatnio edytowany przez Ola_la (2018-07-07 10:44:50)

Temat: praca na poczcie

Chciałabym zapytać o wasze doświadczenia jeśli ktoś ma w pracy na poczcie? Polecacie?
Dostałam zaproszenie na rozmowe w sprawie pracy i chcialabym sie przygotować. Warto?
Szczerze mówiac moja mama pracuje na poczcie przez cale swoje zawodowe życie  i nie widze sie akurat na dluzsza mete w takiej pracy...  Mama za dwa lata idzie na emeryture. Praca by była, ale nie ta gdzie mama na szczescie. W tej placówce pracowała, ale krótko.
I czy nie lepiej niz na poczte isc do pracy w Armatis-lc Polska w telefonicznej obsludze klienta?:)

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: praca na poczcie

Gdybym miała wybierać między pracą na poczcie, a pracą w obsłudze klienta, wolałabym pocztę.

3 Ostatnio edytowany przez Ola_la (2018-07-07 11:10:10)

szczerze liczę na trzecią propozycje, prace w przedszkolu państwowym ...
na razie dostalam te dwie propozycje jednak obie mi nie pasuja
wybrzydzac nie bardzo mozna jak sie mieszka na zadupiu:) i ma sie mnóstwo wydatków itd jak kazdy
opiekunke juz znalazłam

4

na słuchawce jest tak źle?
ciekawa jestem
szkoda ze nie sprobowalam tego jak bylam studentką

5

Ola_la napisał/a:

na słuchawce jest tak źle?
ciekawa jestem
szkoda ze nie sprobowalam tego jak bylam studentką

Niektórzy się nadają do takiej roboty.
MUSISZ być słodko-pierdząca, pracujesz pod presją, ludzie często są chamscy...

6 Ostatnio edytowany przez Ola_la (2018-07-07 12:14:09)

Cyngli pracowałas na sluchawce? Rzeczywiście ale nie raz na infolini sa chamscy pracownicy. Najgorsza praca wg mnie jest w windykacji telefonicznej. Mysle ze tu trzeba miec stalowe nerwy i wredny charakter.

7

Ola_la napisał/a:

Cyngli pracowałas na sluchawce? Rzeczywiście ale nie raz na infolini sa chamscy pracownicy. Najgorsza praca wg mnie jest w windykacji telefonicznej. Mysle ze tu trzeba miec stalowe nerwy i wredny charakter.

Pracowałam bardzo krótko w telemarketingu.
Mam gadane, ale mimo wszystko to nie była praca dla mnie.

8

Wolałabym pocztę niż na słuchawce. Wiem, co mówię, bo pracowałam w telemarketingu - nie ma chyba nudniejszej pracy.

Nie widzisz się na dłuższą metę w takiej pracy - rozumiem, ale też nikt Ci nie każe pracować tam całe życie. Popracuj rok, dwa, będziesz miała fajne doświadczenie, by iść dalej.

9

Ola_la napisał/a:

Chciałabym zapytać o wasze doświadczenia jeśli ktoś ma w pracy na poczcie? Polecacie?
Dostałam zaproszenie na rozmowe w sprawie pracy i chcialabym sie przygotować. Warto?

to już lepiej na listonoszkę;
zarobki nie są oszałamiające, ale pracujesz w terenie w zasadzie bez kontroli.
W duzym mieście listów jest duzo, aby normalnie skończyć, trzeba się spieszyć, ale w mniejszym mieście praca jest rewelacyjna.
Jeśli chodzi o noszenie przekazów pieniężnych, to jest ich coraz mniej, ale zdarzają się.

10

Ola_la napisał/a:

Ja pracowałam w windykacji telefonicznej lepsze to niż telemarketer albo praca na poczcie ja nie wyobrażam sobie pracy w okienku na poczcie ludzie zawsze wydają mi się wredni i nerwowi.(chodzi mi nie o pracowników tylko klientów)

Posty [ 10 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024