Chciałabym zapytać o wasze doświadczenia jeśli ktoś ma w pracy na poczcie? Polecacie?
Dostałam zaproszenie na rozmowe w sprawie pracy i chcialabym sie przygotować. Warto?
Szczerze mówiac moja mama pracuje na poczcie przez cale swoje zawodowe życie i nie widze sie akurat na dluzsza mete w takiej pracy... Mama za dwa lata idzie na emeryture. Praca by była, ale nie ta gdzie mama na szczescie. W tej placówce pracowała, ale krótko.
I czy nie lepiej niz na poczte isc do pracy w Armatis-lc Polska w telefonicznej obsludze klienta?:)
1 2018-07-07 10:23:42 Ostatnio edytowany przez Ola_la (2018-07-07 10:44:50)
Gdybym miała wybierać między pracą na poczcie, a pracą w obsłudze klienta, wolałabym pocztę.
3 2018-07-07 11:09:40 Ostatnio edytowany przez Ola_la (2018-07-07 11:10:10)
szczerze liczę na trzecią propozycje, prace w przedszkolu państwowym ...
na razie dostalam te dwie propozycje jednak obie mi nie pasuja
wybrzydzac nie bardzo mozna jak sie mieszka na zadupiu:) i ma sie mnóstwo wydatków itd jak kazdy
opiekunke juz znalazłam
na słuchawce jest tak źle?
ciekawa jestem
szkoda ze nie sprobowalam tego jak bylam studentką
na słuchawce jest tak źle?
ciekawa jestem
szkoda ze nie sprobowalam tego jak bylam studentką
Niektórzy się nadają do takiej roboty.
MUSISZ być słodko-pierdząca, pracujesz pod presją, ludzie często są chamscy...
6 2018-07-07 12:13:21 Ostatnio edytowany przez Ola_la (2018-07-07 12:14:09)
Cyngli pracowałas na sluchawce? Rzeczywiście ale nie raz na infolini sa chamscy pracownicy. Najgorsza praca wg mnie jest w windykacji telefonicznej. Mysle ze tu trzeba miec stalowe nerwy i wredny charakter.
Cyngli pracowałas na sluchawce? Rzeczywiście ale nie raz na infolini sa chamscy pracownicy. Najgorsza praca wg mnie jest w windykacji telefonicznej. Mysle ze tu trzeba miec stalowe nerwy i wredny charakter.
Pracowałam bardzo krótko w telemarketingu.
Mam gadane, ale mimo wszystko to nie była praca dla mnie.
Wolałabym pocztę niż na słuchawce. Wiem, co mówię, bo pracowałam w telemarketingu - nie ma chyba nudniejszej pracy.
Nie widzisz się na dłuższą metę w takiej pracy - rozumiem, ale też nikt Ci nie każe pracować tam całe życie. Popracuj rok, dwa, będziesz miała fajne doświadczenie, by iść dalej.
Chciałabym zapytać o wasze doświadczenia jeśli ktoś ma w pracy na poczcie? Polecacie?
Dostałam zaproszenie na rozmowe w sprawie pracy i chcialabym sie przygotować. Warto?
to już lepiej na listonoszkę;
zarobki nie są oszałamiające, ale pracujesz w terenie w zasadzie bez kontroli.
W duzym mieście listów jest duzo, aby normalnie skończyć, trzeba się spieszyć, ale w mniejszym mieście praca jest rewelacyjna.
Jeśli chodzi o noszenie przekazów pieniężnych, to jest ich coraz mniej, ale zdarzają się.
Ja pracowałam w windykacji telefonicznej lepsze to niż telemarketer albo praca na poczcie ja nie wyobrażam sobie pracy w okienku na poczcie ludzie zawsze wydają mi się wredni i nerwowi.(chodzi mi nie o pracowników tylko klientów)