Jakie dodatki do purpurowej sukienki? - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » WIZAŻ - STUDIO MODY I WIZAŻU » Jakie dodatki do purpurowej sukienki?

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 3 ]

Temat: Jakie dodatki do purpurowej sukienki?

Witam. Biore slub cywilny i kupiłam sukienke w kolorze purpurowym. Pomożcie mi dobrać dodatki bo juz sama nie wiem czy buty czarne,czy beżowe. Jakią bizuterie zloto czy srebro? jaki bukiet do tego?

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Jakie dodatki do purpurowej sukienki?

Choć powinno być, to wbrew pozorom określenie "purpura" nie jest precyzyjne, bo wiele osób używa tej nazwy dla typowych fioletów, dlatego jeśli potrzebujesz rzeczowej porady, proponuję, abyś wkleiła jakieś poglądowe zdjęcie koloru Twojej sukienki. Warto byłoby także, abyś napisała jaki fason ma sukienka - klasyczny czy posiada jest sporo zdobień, tkanina matowa czy błyszcząca, jest długa czy krótka, z rękawem czy bez. Przy wyborze dodatków to wszystko ma znaczenie.

P.S.
Aby nadać mu bardziej spersonalizowany charakter, Twój post oddzieliłam od wątku, w którym go pierwotnie umieściłaś.

3 Ostatnio edytowany przez Ela210 (2018-07-01 18:03:21)

Odp: Jakie dodatki do purpurowej sukienki?

Uwielbiam ten kolor. Dodatki wybrałabym czarne /granatowe raczej z połyskiem i nie za dużo. Srebro też lub Svarowski

Posty [ 3 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » WIZAŻ - STUDIO MODY I WIZAŻU » Jakie dodatki do purpurowej sukienki?

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024