Co zrobiłam nie tak?? - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » Co zrobiłam nie tak??

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 6 ]

Temat: Co zrobiłam nie tak??

Poznałam wspaniałego faceta..Moj ideał miły szarmancki przystojny. Wydawało mi sie ze  on spadł mi jak z  nieba. Jednak nie  mogło byc  tak pieknie. Spotykalismy sie pare razy ,wydawało mi sie ze wszystko jest ok ze  sie dogadujemy.Bylo tak wspaniale  jkiedy on powiedział mi ze  nic  z  naszej znajomosci sie  nie wyklaruje. Dlaczego. jaki popełniłam bład??? I dlaczego nic  nie zauważyłam w  jego zachowaniu!! Czy moge  go jakos  przekonac do siebie?? Pomózcie  prosze!!!

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Co zrobiłam nie tak??

Pierwsze co bym zrobila to poprosila o rozmowe i zapytala dlaczego twierdzi ze z tej znajomosci nic nie bedzie. I dlaczego myslisz ze popelnilas jakis blad??? Moze po prostu facet nie poczul tego czegos???

3

Własnie  to jest najgorszer ze  przez wszystkie nasze  spotkania  dawal mi do zrozumienia  ze jest mna  zainteresowany. Ja  z  natury jestem strasznie kochliwa  i ciezko mi sie  pozbierac po jego dezaprobacie  mojeje  osoby..

4

Niekoniecznie popełniłaś jakiś błąd, może po prostu z jego strony nie "zaiskrzyło" - czekał przez te kilka spotkań na tę iskrę, ale się niestety nie doczekał. Tak się zdarza, spróbuj z nim pogadać, a jeśli nie wyjdzie, to skup się na zapominaniu o nim.

5

Jestem podobnego zdania... faceci często wysyłają mylne znaki, trzeba na nie uważać. Pogadaj z nim i po rozmowie zdecyduj, albo w lewo albo w prawo...

Posty [ 6 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » Co zrobiłam nie tak??

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024