Witaj na niezależnym Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone przez kobiety dla aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...
Nie jesteś zalogowany.
Strony: 1
Co sadzicie o eksponowaniu swich sklonnosci seksualnych podczas tego typu marszy? W przyszlym tygodniu beda chyba w Krakowie. Ja generalnie jestem przeciwna, bo watpie czy to sprzyja zwiekszeniu tolerancji. Moze o tym mowic w inny sposob, a nie od razu robic happeningi!
Ja też jestem przeciwna takim manifestacjom, co innego gdyby były jakieś spotkania typu wiece, które informują ludzi, że homoseksualista nie gryzie i jest człowiekiem-to uczy tolerancji i ma sens. Takie manifestacje tylko podburzają skrajnych przeciwników i właściwie polega to na obrzucaniu się wyzwiskami i interwencjami władz.
No u nas w Krakowie był marsz tolerancji http://www.gazetawyborcza.pl/1,75248,5158129.html.
No nie uważam , że jest to najlepszy sposób walki o tolerancje własnych skłonności seksualnych.Takie marsze od razu wywołują pikiety i manifesty,np. Młodzieży Wszechpolskiej, więc konflikt jeszcze się tylko zaostrza!Myślę, że pokojowe dyskusje, o wiele więcej by dały niż wychodzenie na ulice!To jest bez sensu!
Strony: 1