Prosze was,doradźcie co kupić by pobudzić się przed zawodami??stosowałałam już guaranę,kawę,redbule i tigery nic nie daje mam wręcz efekt odwrotny ziewam ;/ znacie jakiś dobry suplement sprawdzony??
Spróbuj Plusssz Up, moje dziecko pije kiedy ma dużo zajęć w szkole. Napój ten nie daje szybkiego wzrostu energii tylko uzupełnia witaminy i minerały przez co daje zdrową energię
Utrzymuje stabilny poziom energii przez cały dzień, bez nagłych spadków.
jest taki specyfik, kt. super pobudza - to multi-tabs active power , spośród 21 składników ma 3 silnie pobudzające: żeń szeń, guaranę i kofeinę, zawiera też witaminy i minerały i jest łatwo przyswajalny, bo to tabletki musujące o dobrym smaku, stosowałam to przed egzaminem i "czułam formę"
Ja bym powstrzymała się z podawaniem kofeiny.. tak jak kawa i cola czy napoje energetyzujące są nie zdrowe :(a dla dzieca tym bardziej. Ale to tylko moje zdanie, expertem nie jestem ![]()
DYMO-BURN to odżywka, suplement rzeźbiący ciało, a jednocześnie zawiera dużo kofeiny i bardzo mocno pobudza. Nie wiem jak jest z tym preparatem produkowanym w PL, ja korzystałam z takich tabletek kupionych w USA więc mogły się różnić składem.
A o jakie zawody ci chodzi???
Wiesz co do pobudzenia to nie wiem, co może na ciebie podziałać, ale unikałabym kawy, bo będziesz pobudzona, ale tylko przez chwilkę,a potem już nie.
Nie wiem dokładnie co może cię pobudzić, ale wiem, co może ci dodać energii, a tej energii może ci dodać paczka rodzynek jako śniadanie przed zawodami.
( tak przynajmniej mówił mój nauczyciel wf-u
)
Napoje z guaraną są lepsze - bo kofeina z guarany wolniej i delikatniej się wchłania a przez to dłużej mamy energię. Nie ma też tych słynnych nagłych spadków jak to jest przy napojach energetycznych. Najlepiej jednak wybrać coś co nam doda jeszcze trochę witamin ![]()
8 2010-06-17 12:12:58 Ostatnio edytowany przez izabela (2010-06-17 12:15:15)
JEST TAKI PREPARAT NAZYWA SIĘ AKTIV ZAWIERA WITAMINY Z GRUPY B ,ORAZ SUBSTANCJE POBUDZAJĄCE DAJĄCE ENERGIE NA CAŁY DZIEŃ ,SAMA WYPRÓBOWAŁAM REWELACJA NIC MI TAK NIE POMOGŁO JAK TEN PROSZEK Z NIEGO SPORZĄDZA SIĘ NAPÓJ .NIESTETY TRZEBA GO ZAMÓWIĆ ,A TO TROCHĘ TRWA NO I KOSZTUJE SPORO BO OK 100ZL PUSZKA ,KTÓRA WYSTARCZA NA MIESIĄC.Z POWODZENIEM MOŻNA PRZESTAĆ PIC KAWĘ I INNE UŻYWKI .POZA TYM KAWA ODWADNIA WIEC PRZED ZAWODAMI RACZEJ JEJ NIE POLECAM NIE MÓWIĄC JUŻ O TYM ŻE WYPŁUKUJE MAGNEZ I POTAS Z ORGANIZMU,SZCZEGÓLNIE POTRZEBNE PODCZAS WYSIŁKU FIZYCZNEGO ,NIE POLECAM KOFEINY POD ŻADNĄ POSTACIĄ WYSIŁEK FIZYCZNY +KOFEINA MOŻE SPOWODOWAĆ OPŁAKANE SKUTKI.
PODRAWIAM
9 2010-07-01 11:46:12 Ostatnio edytowany przez Graszka (2010-07-01 11:47:48)
Puszka i starcza na miesiąc - zazwyczaj jak się raz puszkę otworzy to zamknąć się jej nie da - trochę ryzykowne tak trzymać coś tak długo otwartego. Musi mieć jednak sporo chemii żeby nic się z tym złego nie działo.
Wszystko to oszukiwanie organizmu, i brak świadomości o skutkach jakie odczujesz/my za X lub XX lat.