Dlaczego on zawsze ma zamkniete oczy gdy sie kochamy??? - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » SEKS, SEKSUALNOŚĆ, PSYCHOLOGIA » Dlaczego on zawsze ma zamkniete oczy gdy sie kochamy???

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 13 ]

Temat: Dlaczego on zawsze ma zamkniete oczy gdy sie kochamy???

Jestem ciekawa dlaczego jak sie kocham z moim facetem on za kazdym razem ma zamkniete oczy...
Mowi mi potem ze jest bylo cudownie itd. Ale dlaczego nie patrzy???

Czy wasi faceci tez tak maja???

Bo ja zaczynam sie zastanawiac nad tym czy mu sie podobam wogole??? I boje sie ze on w tym momencie wyobraza sobie ze kocha sie z inna kobieta a tego bym nie zniosla...

Nie wiem co myslec o takim zachowaniu

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Dlaczego on zawsze ma zamkniete oczy gdy sie kochamy???

Wiesz, z mojej męskiej perspektywy jest to dziwne. Może Twój facet za bardzo skupia się na swojej przyjemności, co? Tak też może być.

3

A próbowałaś go w ogóle o to zapytać, zanim napisałaś tu?

Ja tam nie wiem, mój facet tak nie robi, wręcz zawsze nalega na zapalone światło i cały czas na mnie patrzy. Po prostu zapytaj go.

4

Mój mąż przeciwnie cały czas patrzy i twierdzi że kiedy patrzy na mnie jak wszystko przeżywam on jeszcze bardziej się podnieca

5

A mój robi.. i wiem kiedy.. gdy mu dobrze.. tzn kiedy on walczy o to by mi było dobrze nie ale kiedy np zmienimy pozycję na jeźdźca i ja zaczynam się starać to zamyka oczy... nie przeszkadza mi to.. a nawet to lubię smile

6

Pewnie skupia się na wrażeniach. Nie każdy facet to wzrokowiec przecież. Bywają tacy, którzy odbierają świat innymi zmysłami. Chociaż troszkę to dziwne. A może się gdzieś naczytał, że tak akurat trzeba? Albo jest w taki nietypowy sposób nieśmiały?

Spytaj go po prostu, albo w odpowiedniej chwili poproś, żeby oczka otworzył wink

7 Ostatnio edytowany przez a_normalna (2011-01-26 12:08:25)

My nie powiemy Ci dlaczego woli mieć zamknięte oczy. Miej odwagę sama go spytać. Szczerość i rozmowa, to podstawa w związku.

8

Mój  ma zawsze otwarte ale za to ja zawsze zamknięte. Także mogę ci powiedzieć, że nie masz się o co martwić - ja zamykam bo po prostu mogę bardziej skupić się na przyjemności (zarówno jej dawaniu jak i otrzymywaniu).
Ponadto gdy mam zamknięte oczy cały czas i tak myślę o moim chłopaku - nie o żadnym Bradzie Picie więc spokojna głowa wink

9

Hm.....ja robie tak samo. Tylko ze jestem kobieta. Mysle ze duzo kobiet tak robi, a mezczyzni jak wzrokowcy wola popatrzec....
Ale to ze Twoj facet woli z zamknietymi oczami to nie swiadczy o nim nic dziwnego. Moze lepiej mu sie tak skupic na doznaniach.
Mnie jakos peszy czasem jak sie tak komus w oczy patrze, a jak zamkne skupiam sie na tym co czuje...

10

To z nim powinnaś porozmawiać na ten temat. potwierdzone naukowo jest, że większość facetów to wzrokowcy, także na twoim miejscu też by mnie to zaniepokoiło wink Mnie osobiście nic nie nakręcało bardziej, niż właśnie jego zachłanny wzrok...

11

Tak rozmowa z nim to najlepsze wyjście ... myślę, że nawet jedyne. Ale z własnych doświadczeń to mogę tylko napisać, że ja przeważnie mam zamknięte oczy i czasem tylko zerkam na mojego faceta po to aby wiedział, że "jestem tu" i on często ma zamknięte ... każdy ma swój sposób na przeżywanie doznań smile

12

To całkiem normalne... mój też patrzy, ale gdy jest mu już coraz bardziej przyjemnie zamyka oczka ... i tak aż skończy.. to wygląda tak słodko wink myślę, że sporo mężczyzn tak ma smile

Posty [ 13 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » SEKS, SEKSUALNOŚĆ, PSYCHOLOGIA » Dlaczego on zawsze ma zamkniete oczy gdy sie kochamy???

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024