szukam dodatkowej pracy - Netkobiety.pl

Witaj na Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone przez kobiety dla aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Porozmawiasz na takie tematy jak : miłość, związki, psychologia, edukacja, finanse, religia, zdrowie i uroda...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

#1 2010-02-07 11:49:56

batka
Niewinne początki

szukam dodatkowej pracy

cześć.pracuje na pełnym etacie mój mąż też mamy dwuletniego synka i wynajmujemy mieszkanie.opłaty mamy kosmiczne i potrzebuje dodatkowej pracy dobrze płatnej i najlepiej jakieś chałupnictwo. może ktoś ma coś sprawdzonego?

#2 2010-02-08 00:25:33

maczo77
Zbanowany

Re: szukam dodatkowej pracy

powód edycji: spam

Ostatnio edytowany przez Agatka (2010-02-08 07:08:30)

#3 2010-02-09 19:17:33

madox
Do zakochania jeden krok

Ciężko znaleźć pracę chałupniczą bardzo ciężko najlepiej jak ktoś znajomy coś poleci bo tak to tylko można dać sie wkręcić ....
Sama próbowałam ale myśle sobie do W-awy mam nie daleko pojade i sprawdze te psełdo firmę no i dobrze że to zrobiłam bo pod podanym adres zero życia ;/ dowiedziałam sie tylko od sąsiadów przypadkowo przechodzących po klatce  ( bo był to blok ) że tu to tylko ludzie po kase przychodzą a raczej przychodzą kasy sie domagać ale nigdy nikogo nie zastają ;/
Więc najlepiej udeżać po znajomych i w śród nich się dowiadywać pocztą pantoflową smile
Jak coś znajdziesz to daj znać jak poszło smile

#4 2010-02-16 21:16:58

kasia66
Niewinne początki

spam

Ostatnio edytowany przez Emilia (2010-02-16 21:18:08)

#5 2010-02-19 23:57:40

karlanka
Zbanowany

DO BATKI: KOBIETO TY MASZ DIZECKO 2 LETNIE I PRACUJESZ NA PELNYM ETACIE??? PO CO BRALAS SOBIE NA MEZA TAKIEGO NIEZARADNIKA ZYCIOWEGO CO GO NIE STAC ABY UTRZYMAC DOM CIEBIE I DZIECKO, ZROBIL CI DZIECKO WIEC ON WAS POWINIEN UTRZYMYWAC, A TY POWINNAS ZACHWYCAC SIE DOMOWYM ZACISZEM I SPAC DO 10 A NIE CHAROWAC! I JESZCZE CHCESZ PODJAC JAKAS PRACE CHALUPNICZA PO CO CI TO? TAKIM ZACHOWANIEM POZWALASZ FACETOWI NA LENISTWO ABY BYL NIEZARADNY, TO FACET JEST OD TEGO ABY WASUTRZYMYWAL, NIE ROZUMIEM TAKICH IDIOTEK JAK TY, ZE CHCA PRACOWAC KOBIETO PO CO RBILAS SOBIE DIZECKO Z TAKIM NIEZARADNIKIM KTORY NIE POTRAFI WAS UTRZYMAC, ALE BYLAS DZIWNA, NIE ROZUMIEM TAKICH JAK TY, SAME SOBIE STWARZAJA KŁOPOTY...

#6 2010-02-20 01:35:22

różyczka
Przyjaciółka Forum

karlanka napisał:

NIE ROZUMIEM TAKICH IDIOTEK JAK TY, ZE CHCA PRACOWAC KOBIETO PO CO RBILAS SOBIE DIZECKO Z TAKIM NIEZARADNIKIM KTORY NIE POTRAFI WAS UTRZYMAC, ALE BYLAS DZIWNA, NIE ROZUMIEM TAKICH JAK TY, SAME SOBIE STWARZAJA KŁOPOTY...

Po pierwsze nie pisz dużymi literami bo się drzesz!!

Po drugie nie ubliżaj ciężko pracującej odpowiedzialnej dziewczynie że jest idiotką ok!
  Brak kultury a po drugie co do idiotów to może nie na temat ale czy nie za dużo błędów w twoim poście?? Do Karlanki żeby była pewność!

Miłość jest rozkosznym kwiatem, ale trzeba mieć odwagę zerwać go znad skraju przepaści.

- Henri Stendhal

#7 2010-02-20 09:54:47

Bożena
Moderator

Karlanka, zmień ton- to po pierwsze. Obrażasz inną użytkowniczkę i tym samym łamiesz pkt 7 regulaminu.
Po drugie wyłacz Caps lock, ponieważ pisanie dużymi literami w Internecie oznacza krzyk.

#8 2010-02-22 07:23:21

haniatk
Niewinne początki

Witam Batko. Rozumiem Twoja sytuacje. Sama mam 2 dziecie małych. mój mąz oracuje w szanowanej firmie, ale w Polsce zarobki sa małe jesli nie pracuje się na stanowisku dyrektora lub prazesa :-) U mnie tez brakowało pieniędzy i poszukałam pracy z domu przez internet. Polega ona na sprzedaży z wykorzsystaniem właśnie internetu. Na początku trzeba sie troszke nauczyć o produktach, ale nic trudnego :-) Jeśli chcesz cos więcej wiedzieć to sie odezwij. Pozdrawiam.

#9 2010-02-22 19:06:45

karlanka
Zbanowany

do haniatk: widze ze jestes kolejna naiwną kobieta, ktora usprawiedliwia swojego niezaradnego meza (a raczej malego chłopaca ktory nie umie zarobic na rodzine) facet zaradny zawsze umie zarobic na rodzine, czy to na budowie, czy pracujac np na tirach gdzie zarobki wynosza czesto ok 5000zł, wiec kobieto po prostu nie pisz glupot ze "w polsce sa male zarobki" owszem sa ale dla nieudacznikow zyciowych co sie w garsc ni unmieją wziasc, serdecznie ci wspolczuje ze takie masz zycie ze zrobil ci koles 2 dzieci i jeszcze ty musisz chodzic do pracy, a z jakiej to raci??? kobieto ocknij sie i wyslij faceta np na tiry, na budowe tam naprawde nie trzeba miec wyzszego wyksztalcenia tylko byc dosc troche kumatym i sprawnym

#10 2010-02-22 22:24:20

Agatka
Moderator

Karlanka, po raz kolejny proszę, abyś nie tak ostro reagowała na posty innych. Masz prawo do wlasnego zdania, ale taki ton wypowiedzi jest obraźliwy i nieodpowiedni.

#11 2010-02-23 16:53:56

Cytrynka
Zaglądam tu coraz częściej

Rozumiem karlanka że ty nie jesteś kolejną naiwną kobietą i masz takiego faceta !!!!!!

#12 2010-02-24 22:41:53

batka
Niewinne początki

Szanowna karlanko z twojej wypowiedzi idzie wywnioskować że guzik wiesz o życiu pewnie mieszkasz z bogatymi rodzicami i wydajesz kase lekką ręką. "Nie dałam sobie zrobić dziecka od tak" bo to była świadoma decyzja do której może kiedyś dorośniesz. Nigdy nie powiem że mój mąż jest nieudacznikiem bo we wszystkim świetnie sobie radzi może podjąć każdą prace ale jeśli się troszkę orientujesz( w co wątpię) to ciężko jest znaleźć pracę dobrze płatną,dostać umowę na czas nieokreślony pracować 8H tak by nie brać pracy do domu.On zarobki ma ok wraca do domu po 8H i jest tylko dla nas.Mój mąż jest najwspanialszym facetem pod słońcem i kocham go całym sercem.Bardzo mi we wszystkim pomaga. Nie zarabia mało bo gdybyśmy mieli swoje mieszkanie to by było ok ale wynajmujemy bo nie ma innej opcji w naszym przypadku więc wynajem swoje kosztuje.Jak dorośniesz i poznasz rzeczywistość to się możesz odezwać to pogadamy.

Do karlanki.  Dziewczyna jak dorasta i myśli o przyszłości to szuka mężczyzny który będzie jej mężem i ojcem dla ich dzieci a takie jak ty szukają sponsorów. Jakie ty wyniosłaś z domu wartości, wiesz co znaczy wysłać faceta na tiry? Tygodniami go nie ma! Widzę że dla ciebie to nie jest ważne bo najważniejsza jest kasa.Twoje myślenie o rodzinie:"kochanie załóżmy rodzinę tu są kajdany idziesz do kamieniołomu bo tam najwięcej płacą zajrzyj za rok i nie zapomnij mojego nr konta"

Do haniakt. Jeśli możesz to napisz coś więcej o tym zarabianiu przez internet. Dziękuję.

Jesli chcesz coś dopisać to użyj opcji "edytuj", o czym mówi pkt 10 regulaminu - pozdrawiam Moderatorka Agatka

Ostatnio edytowany przez Agatka (2010-02-25 07:58:11)

#13 2010-02-25 19:06:31

dorciaj
Tajemnicza Lady

batka napisał:

cześć.pracuje na pełnym etacie mój mąż też mamy dwuletniego synka i wynajmujemy mieszkanie.opłaty mamy kosmiczne i potrzebuje dodatkowej pracy dobrze płatnej i najlepiej jakieś chałupnictwo. może ktoś ma coś sprawdzonego?

Ja mogę polecić Oriflame - sama tak dorabiam. W razie pytań pisz - chętnie pomogę smile

Pozdrawiam
Dorcia

#14 2010-02-25 21:24:19

tojamw
Niewinne początki

batka napisał:

Witam Batka!Ja też pracuję na całym etacie ale dod. zajmuję się sprzedażą bezpośrednią i budowaniem grupy w Betterwatre. Weszłam w to z powodu braku kasy (dod. zarobek + pomysł na jego zwiększenie-grupa)

Jestem również w FM Group(perfumy org.zapachów ale nie za cenę oryg.!!-to ich WIELKI PLUS , dod. mają perfumy z feromonami-endorfiny szczęścia i wiele innych FAJNYCH i sprawdzonych rzeczy...)

Chętnie wyjaśnię "co w trawie piszczy" w obu tych  firmach!

Jak się tak trochę pokręcisz wokół swoich znajomych , ludzi  w pracy , rodzinie.....potem to już leci z rękawa....DOROBISZ!Fakt ,że zaangażować sie MUSISZ!Nic nie przychodzi bez zaangażowania się...w pracy też "bąków nie zbijasz"....musisz być zaangażowana!Ale na pewno zdecydowanie mniej cię to czasu kosztuje niż praca na pełnym ETACIE!

#15 2010-02-25 22:33:14

batka
Niewinne początki

Witaj Tojamw. Interesuje mnie to Betterwatre. Ostatnio weszłam w Avon ale to dopiero początki. A jak jest w FM? Interesuje mnie czy są jakieś koszty związane ze sprzedażą i jak się przedstawia procent zarobku,a no i czy jest minimum zamówień na miesiąc? Perfumy znam są super trwałe i śliczne ja miałam Federico ile one kosztują?

#16 2010-03-11 10:58:26

Nanet
Niewinne początki

Witajcie dziewczyny! Zaintresował mnie Wasz temat, zwłaszcza ostry ton jednej z Was. Musiałam się zalogować aby odpisać.

Jestem jedną z tych kobiet które musiałby wziąć sprawy w swoje ręce. Zazdroszczę tym z Was, które są zadowolone ze swoich facetów ich podejścia do życia, pracy i rodziny. Co zrobić gdy facet zarabia niewystarczająco? Mój podjął decyzję o wyjeździe zagranicę i tak zostałam w Polsce z 3letnim wtedy synkiem - dziś ma 6 lat.  Mój facet który jest tam wierzy, że dzięki etatowi zagranicą będzie miał wspaniałą emeryturę dzięki której stać go będzie na dostatnie życie po 60tce... cudowne, prawda?
Jeździmy z synkiem do niego na wakacje, ale życie z facetem, który woli pracować na swoją emeryturę zamiast żyć ze swoją rodziną tu i teraz ... życie przecieka przez palce, czy to ma sens? Chciał żebyśmy przeprowadzili się tam i abym zrezygnowała ze swojej pracy na rzecz nowej tam. Jaką pracę wg Was może dostać Polka za granicą? Nie znam perfekt języka, mogłabym przy dobrych lotach zostać kelnerką...

W Polsce mieszka mi się dobrze, mam świetną pracę,godziny pracy ustalam sobie sama, prowadzę swoją działalnosć-  stać mnie na wakacje i "zachcianki"smile
Chciałabym mieć pełną rodzinę, chodzić do kina w trójkę... ale czy ceną musi być rezygnacja z prawdziwego " ja" ?

Pozdrawiam i życzę powodzenia wszystkim ambitnym i wierzącym w siebie!
Jednocześnie szukam fajnej osoby do współpracy.

Pozdrawiam.

#17 2010-03-11 11:13:37

różyczka
Przyjaciółka Forum

No prosze brawo Nanet ze dajesz radę, i powiem ci kasa jaka on zarabia to myślę dla niego to nie wszystko. Powodem na pewno sa finanse ale tez swoista niezależność, nikt mu nad głowa nie truje, jak przyjedzie to dla ciebie jak święto, wiec super i tylko kosztem synka bo powinien tu z tobą być i być ojcem prawdziwym dla syna.
Podziwiam ze dajesz rade na pewno kosztuje cie to wiele, ja nie dałam rady i nie puściłam męża po powrocie po prostu nie mogłam istnieć sama.
Z innej beczki ciesze się że jest jedna polka co się cieszy tym co osiągnęła, naszym krajem który nie jest zły wcale,i do tego spełniona jesteś zawodowo.
Ja za dwa lata spróbuje samodzielnie zacząć coś, pora wyleźć z marazmu że się nie uda. Pozdrawiam i sił życzę.

Miłość jest rozkosznym kwiatem, ale trzeba mieć odwagę zerwać go znad skraju przepaści.

- Henri Stendhal

#18 2010-03-11 12:49:39

MagicPrincess
Dobry Duszek Forum

haniatk napisał:

Witam Batko. Rozumiem Twoja sytuacje. Sama mam 2 dziecie małych. mój mąz oracuje w szanowanej firmie, ale w Polsce zarobki sa małe jesli nie pracuje się na stanowisku dyrektora lub prazesa :-) U mnie tez brakowało pieniędzy i poszukałam pracy z domu przez internet. Polega ona na sprzedaży z wykorzsystaniem właśnie internetu. Na początku trzeba sie troszke nauczyć o produktach, ale nic trudnego :-) Jeśli chcesz cos więcej wiedzieć to sie odezwij. Pozdrawiam.

czy moge dowiedziec sie czegos wiecej? moj gg 2451659

Ostatnie tematy :

Stopka forum