szukam dodatkowej pracy - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Strony 1 2 Następna

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 1 do 65 z 74 ]

1

Temat: szukam dodatkowej pracy

cześć.pracuje na pełnym etacie mój mąż też mamy dwuletniego synka i wynajmujemy mieszkanie.opłaty mamy kosmiczne i potrzebuje dodatkowej pracy dobrze płatnej i najlepiej jakieś chałupnictwo. może ktoś ma coś sprawdzonego?

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: szukam dodatkowej pracy

Ciężko znaleźć pracę chałupniczą bardzo ciężko najlepiej jak ktoś znajomy coś poleci bo tak to tylko można dać sie wkręcić ....
Sama próbowałam ale myśle sobie do W-awy mam nie daleko pojade i sprawdze te psełdo firmę no i dobrze że to zrobiłam bo pod podanym adres zero życia ;/ dowiedziałam sie tylko od sąsiadów przypadkowo przechodzących po klatce  ( bo był to blok ) że tu to tylko ludzie po kase przychodzą a raczej przychodzą kasy sie domagać ale nigdy nikogo nie zastają ;/
Więc najlepiej udeżać po znajomych i w śród nich się dowiadywać pocztą pantoflową smile
Jak coś znajdziesz to daj znać jak poszło smile

3

DO BATKI: KOBIETO TY MASZ DIZECKO 2 LETNIE I PRACUJESZ NA PELNYM ETACIE??? PO CO BRALAS SOBIE NA MEZA TAKIEGO NIEZARADNIKA ZYCIOWEGO CO GO NIE STAC ABY UTRZYMAC DOM CIEBIE I DZIECKO, ZROBIL CI DZIECKO WIEC ON WAS POWINIEN UTRZYMYWAC, A TY POWINNAS ZACHWYCAC SIE DOMOWYM ZACISZEM I SPAC DO 10 A NIE CHAROWAC! I JESZCZE CHCESZ PODJAC JAKAS PRACE CHALUPNICZA PO CO CI TO? TAKIM ZACHOWANIEM POZWALASZ FACETOWI NA LENISTWO ABY BYL NIEZARADNY, TO FACET JEST OD TEGO ABY WASUTRZYMYWAL, NIE ROZUMIEM TAKICH IDIOTEK JAK TY, ZE CHCA PRACOWAC KOBIETO PO CO RBILAS SOBIE DIZECKO Z TAKIM NIEZARADNIKIM KTORY NIE POTRAFI WAS UTRZYMAC, ALE BYLAS DZIWNA, NIE ROZUMIEM TAKICH JAK TY, SAME SOBIE STWARZAJA KŁOPOTY...

4

karlanka napisał/a:

NIE ROZUMIEM TAKICH IDIOTEK JAK TY, ZE CHCA PRACOWAC KOBIETO PO CO RBILAS SOBIE DIZECKO Z TAKIM NIEZARADNIKIM KTORY NIE POTRAFI WAS UTRZYMAC, ALE BYLAS DZIWNA, NIE ROZUMIEM TAKICH JAK TY, SAME SOBIE STWARZAJA KŁOPOTY...

Po pierwsze nie pisz dużymi literami bo się drzesz!!

Po drugie nie ubliżaj ciężko pracującej odpowiedzialnej dziewczynie że jest idiotką ok!
  Brak kultury a po drugie co do idiotów to może nie na temat ale czy nie za dużo błędów w twoim poście?? Do Karlanki żeby była pewność!

5

Karlanka, zmień ton- to po pierwsze. Obrażasz inną użytkowniczkę i tym samym łamiesz pkt 7 regulaminu.
Po drugie wyłacz Caps lock, ponieważ pisanie dużymi literami w Internecie oznacza krzyk.

6

Witam Batko. Rozumiem Twoja sytuacje. Sama mam 2 dziecie małych. mój mąz oracuje w szanowanej firmie, ale w Polsce zarobki sa małe jesli nie pracuje się na stanowisku dyrektora lub prazesa :-) U mnie tez brakowało pieniędzy i poszukałam pracy z domu przez internet. Polega ona na sprzedaży z wykorzsystaniem właśnie internetu. Na początku trzeba sie troszke nauczyć o produktach, ale nic trudnego :-) Jeśli chcesz cos więcej wiedzieć to sie odezwij. Pozdrawiam.

7

do haniatk: widze ze jestes kolejna naiwną kobieta, ktora usprawiedliwia swojego niezaradnego meza (a raczej malego chłopaca ktory nie umie zarobic na rodzine) facet zaradny zawsze umie zarobic na rodzine, czy to na budowie, czy pracujac np na tirach gdzie zarobki wynosza czesto ok 5000zł, wiec kobieto po prostu nie pisz glupot ze "w polsce sa male zarobki" owszem sa ale dla nieudacznikow zyciowych co sie w garsc ni unmieją wziasc, serdecznie ci wspolczuje ze takie masz zycie ze zrobil ci koles 2 dzieci i jeszcze ty musisz chodzic do pracy, a z jakiej to raci??? kobieto ocknij sie i wyslij faceta np na tiry, na budowe tam naprawde nie trzeba miec wyzszego wyksztalcenia tylko byc dosc troche kumatym i sprawnym

8

Karlanka, po raz kolejny proszę, abyś nie tak ostro reagowała na posty innych. Masz prawo do wlasnego zdania, ale taki ton wypowiedzi jest obraźliwy i nieodpowiedni.

9

Rozumiem karlanka że ty nie jesteś kolejną naiwną kobietą i masz takiego faceta !!!!!!

10 Ostatnio edytowany przez Agatka (2010-02-25 08:58:11)

Szanowna karlanko z twojej wypowiedzi idzie wywnioskować że guzik wiesz o życiu pewnie mieszkasz z bogatymi rodzicami i wydajesz kase lekką ręką. "Nie dałam sobie zrobić dziecka od tak" bo to była świadoma decyzja do której może kiedyś dorośniesz. Nigdy nie powiem że mój mąż jest nieudacznikiem bo we wszystkim świetnie sobie radzi może podjąć każdą prace ale jeśli się troszkę orientujesz( w co wątpię) to ciężko jest znaleźć pracę dobrze płatną,dostać umowę na czas nieokreślony pracować 8H tak by nie brać pracy do domu.On zarobki ma ok wraca do domu po 8H i jest tylko dla nas.Mój mąż jest najwspanialszym facetem pod słońcem i kocham go całym sercem.Bardzo mi we wszystkim pomaga. Nie zarabia mało bo gdybyśmy mieli swoje mieszkanie to by było ok ale wynajmujemy bo nie ma innej opcji w naszym przypadku więc wynajem swoje kosztuje.Jak dorośniesz i poznasz rzeczywistość to się możesz odezwać to pogadamy.

Do karlanki.  Dziewczyna jak dorasta i myśli o przyszłości to szuka mężczyzny który będzie jej mężem i ojcem dla ich dzieci a takie jak ty szukają sponsorów. Jakie ty wyniosłaś z domu wartości, wiesz co znaczy wysłać faceta na tiry? Tygodniami go nie ma! Widzę że dla ciebie to nie jest ważne bo najważniejsza jest kasa.Twoje myślenie o rodzinie:"kochanie załóżmy rodzinę tu są kajdany idziesz do kamieniołomu bo tam najwięcej płacą zajrzyj za rok i nie zapomnij mojego nr konta"

Do haniakt. Jeśli możesz to napisz coś więcej o tym zarabianiu przez internet. Dziękuję.

Jesli chcesz coś dopisać to użyj opcji "edytuj", o czym mówi pkt 10 regulaminu - pozdrawiam Moderatorka Agatka

11

batka napisał/a:

cześć.pracuje na pełnym etacie mój mąż też mamy dwuletniego synka i wynajmujemy mieszkanie.opłaty mamy kosmiczne i potrzebuje dodatkowej pracy dobrze płatnej i najlepiej jakieś chałupnictwo. może ktoś ma coś sprawdzonego?

Ja mogę polecić Oriflame - sama tak dorabiam. W razie pytań pisz - chętnie pomogę smile

12

batka napisał/a:

Witam Batka!Ja też pracuję na całym etacie ale dod. zajmuję się sprzedażą bezpośrednią i budowaniem grupy w Betterwatre. Weszłam w to z powodu braku kasy (dod. zarobek + pomysł na jego zwiększenie-grupa)

Jestem również w FM Group(perfumy org.zapachów ale nie za cenę oryg.!!-to ich WIELKI PLUS , dod. mają perfumy z feromonami-endorfiny szczęścia i wiele innych FAJNYCH i sprawdzonych rzeczy...)

Chętnie wyjaśnię "co w trawie piszczy" w obu tych  firmach!

Jak się tak trochę pokręcisz wokół swoich znajomych , ludzi  w pracy , rodzinie.....potem to już leci z rękawa....DOROBISZ!Fakt ,że zaangażować sie MUSISZ!Nic nie przychodzi bez zaangażowania się...w pracy też "bąków nie zbijasz"....musisz być zaangażowana!Ale na pewno zdecydowanie mniej cię to czasu kosztuje niż praca na pełnym ETACIE!

13

Witaj Tojamw. Interesuje mnie to Betterwatre. Ostatnio weszłam w Avon ale to dopiero początki. A jak jest w FM? Interesuje mnie czy są jakieś koszty związane ze sprzedażą i jak się przedstawia procent zarobku,a no i czy jest minimum zamówień na miesiąc? Perfumy znam są super trwałe i śliczne ja miałam Federico ile one kosztują?

14

Witajcie dziewczyny! Zaintresował mnie Wasz temat, zwłaszcza ostry ton jednej z Was. Musiałam się zalogować aby odpisać.

Jestem jedną z tych kobiet które musiałby wziąć sprawy w swoje ręce. Zazdroszczę tym z Was, które są zadowolone ze swoich facetów ich podejścia do życia, pracy i rodziny. Co zrobić gdy facet zarabia niewystarczająco? Mój podjął decyzję o wyjeździe zagranicę i tak zostałam w Polsce z 3letnim wtedy synkiem - dziś ma 6 lat.  Mój facet który jest tam wierzy, że dzięki etatowi zagranicą będzie miał wspaniałą emeryturę dzięki której stać go będzie na dostatnie życie po 60tce... cudowne, prawda?
Jeździmy z synkiem do niego na wakacje, ale życie z facetem, który woli pracować na swoją emeryturę zamiast żyć ze swoją rodziną tu i teraz ... życie przecieka przez palce, czy to ma sens? Chciał żebyśmy przeprowadzili się tam i abym zrezygnowała ze swojej pracy na rzecz nowej tam. Jaką pracę wg Was może dostać Polka za granicą? Nie znam perfekt języka, mogłabym przy dobrych lotach zostać kelnerką...

W Polsce mieszka mi się dobrze, mam świetną pracę,godziny pracy ustalam sobie sama, prowadzę swoją działalnosć-  stać mnie na wakacje i "zachcianki":)
Chciałabym mieć pełną rodzinę, chodzić do kina w trójkę... ale czy ceną musi być rezygnacja z prawdziwego " ja" ?

Pozdrawiam i życzę powodzenia wszystkim ambitnym i wierzącym w siebie!
Jednocześnie szukam fajnej osoby do współpracy.

Pozdrawiam.

15

No prosze brawo Nanet ze dajesz radę, i powiem ci kasa jaka on zarabia to myślę dla niego to nie wszystko. Powodem na pewno sa finanse ale tez swoista niezależność, nikt mu nad głowa nie truje, jak przyjedzie to dla ciebie jak święto, wiec super i tylko kosztem synka bo powinien tu z tobą być i być ojcem prawdziwym dla syna.
Podziwiam ze dajesz rade na pewno kosztuje cie to wiele, ja nie dałam rady i nie puściłam męża po powrocie po prostu nie mogłam istnieć sama.
Z innej beczki ciesze się że jest jedna polka co się cieszy tym co osiągnęła, naszym krajem który nie jest zły wcale,i do tego spełniona jesteś zawodowo.
Ja za dwa lata spróbuje samodzielnie zacząć coś, pora wyleźć z marazmu że się nie uda. Pozdrawiam i sił życzę.

16

haniatk napisał/a:

Witam Batko. Rozumiem Twoja sytuacje. Sama mam 2 dziecie małych. mój mąz oracuje w szanowanej firmie, ale w Polsce zarobki sa małe jesli nie pracuje się na stanowisku dyrektora lub prazesa :-) U mnie tez brakowało pieniędzy i poszukałam pracy z domu przez internet. Polega ona na sprzedaży z wykorzsystaniem właśnie internetu. Na początku trzeba sie troszke nauczyć o produktach, ale nic trudnego :-) Jeśli chcesz cos więcej wiedzieć to sie odezwij. Pozdrawiam.

czy moge dowiedziec sie czegos wiecej? moj gg 2451659

17

Witaj nanetWitam

Mam podobną sytuację, tyle że moje małżeństwo już się prawie rozleciało, ale to dłuższy temat. Jestem na urlopie wychowawczym, obecnie szukam pracy, każdej pracy.
Dzięki mojemu mężowi zrezygnowałam z etatu bo ktoś musiał zajmowac się dziecmi (8 lat i 2 lata), ale teraz jestem w takiej sytuacji, że muszę stanąc na własnych nogach bo inaczej oszaleje.
Pracowałam do tej pory w księgowości i prowadziłam kadry i place. Jestem pracowita i sumienna. Jeśli potrzebujesz takiej osoby to napisz.
Pozdrawiam

18

Karlanka po prostu myśli, że faceci są maszynami do zarabiania pieniędzy i podchodzi do nich przedmiotowo. Nie lubię takiej przesadnej próżności. Jednym słowem- zero ambicji. Podziwiam Cię batka, mam nadzieję, że znajdziesz odpowiednie dla Ciebie zajęcie, które będzie przynosic Ci zyski i jednocześnie satysfakcję. Jak poprzedniczki, polecam Ci Oriflame i Avon. Nie znam szczegółów, ale moja szwagierka jest konsultantką. Dorabia sobie, a jednocześnie ma duże rabaty na kosmetyki:)

19

Cześć Dziewczyny smile cieszę się, że tu trafiłam. Jeśli jesteście zainteresowane dorobieniem pieniędzy albo stałą pracą, świetną pracą, w której możecie się realizować, spełniać zawodowo i spełniać wreszcie swoje marzenia, a przede wszystkim być niezależne on nikogo ! spam jestem w Oriflame i mogę Wam powiedzieć, że to na prawdę rewelacyjna firma, która daje duże możliwości, jest elastyczna czyli dopasowuje się do Ciebie - można tak powiedzieć - Ty decydujesz (tylko TY) co chcesz robić, jak traktować tą pracę, czy jako dodatkową na początek czy jako stałą. Oprócz tego kosmetyki w cenach hurtowych, itp. Bardzo chętnie opowiem i odpowiem na pytania i wyjaśnię spam Nie załamujcie się, musicie tylko się rozejrzeć, świat stoi przed nami otworem smile pozdrawiam Was. Asia

Asiu, zapoznaj się proszę z regulaminem i nie spamuj Forum ogłoszeniami o Oriflame.
Pozdrawiam
Moderatorka Yvette

20

jestem wstrząśnięta wypowiedzią jednej koleżanki.Widać że niezbyt ma poukładane w tej swojej główce.Ludzie pieniądze to nie wszystko,są ważne w życiu bo bez nich człowiek idzie na dno.Ale są ważniejsze rzeczy jak zdrowie miłość rodzina.karlanko pomyśl gdybyś była nieuleczalnie chora to nawet pieniądze guzik by ci dały.Albo jesteś przy kasie albo masz sponsorów bo według mnie nie znasz wartości pieniądza.Nie każdy ma taką prace,że zarabia kokosy.Niektórzy mimo niskich zarobków czymaja pracę nogami i rękoma,bo przecież człowiek nie jest niezastąpiony.Męża i ojca naszych dzieci wybiera się z miłości a nie dla pieniędzy.Rozumiem batki sytuację i to,że stara się ze wszystkich sił pomóc mężowi ,który też pewnie stara się jak tylko morze.Sama jestem na zasiłku wychowawczym mąż tylko zarabia w tej chwili są dni lepsze i gorsze,przez które trzeba przejść razem.Sama podjęłabym jakaś pracę która mogłabym wykonywać w domu aby pomóc mężowi.Mąż to nie maszynka do robienia pieniędzy.

21

haniatk napisał/a:

Witam!
Też jestem zainteresowana pracą przez internet, jeśli mogłabym coś więcej dowiedzieć się o tej pracy, lub mogłabyś coś napisać w razie czego zostawiam moje gg 22434942 z góry dziękuję:))

22

Witam Was serdecznie:), jestem również przyszłą mamą i już wcześniej pomyślałam o pracy dla siebie, którą będę mogła kontynuować po narodzinach dzidziusia smile.  Czas pracy jest elastyczny co jest bardzo ważne dla mam z dziećmi smile pełna swoboda działania. A najważniejsze, że praca ta polega na spotykaniu się z najbliższymi znajomymi smile   tak więc miłe z pożytecznym. Osoby zainteresowane dorywczą pracą lubiące kontakt z ludźmi zapraszam można się ze mną skontaktować przez gg 8390523
Chętnie porozmawiam i wyjaśnię zasady pracy
serdecznie pozdrawiam

23

mnie również ciekawi praca przez internet 25431257 smile

24

Witajcie Kobietki.
Kiedyś mój brat powiedział mi : umiesz liczyć, licz na siebie.
W życiu to się bardzo sprawdza. Wiele rzeczy w życiu zależy w dużym stopniu od nas samych. Dotyczy to zdrowia, relacji w rodzinie, małżeństwie. Pieniądze też są ważne ale nie powinny dominować. Ja należę do kobiet tzw. przedsiębiorczych. Moja działalność to pomaganie ludziom odzyskać lub utrzymać zdrowie w dobrej kondycji. Praca ta daje mi dużo satysfakcji. Przy okazji poprawiłam sobie w znacznym stopniu zdrowie. Uwolniłam się od lekarzy.
W swojej pracy wykorzystuję internet i kontakty międzynarodowe. Jeżeli chcecie poznać szczegóły napiszcie na emaila:ikapa@poczta.onet.pl. Pozdrawiam cieplutko.

tak sobie tu zajrzałam..stary temat,ale ciągle na czasie...siedzenie w domu na dłuższą metę z dziećmi,prowadzić dom jako gospodyni domowa i widzieć ciągle te same rzeczy,miejsca itp.-to sprawia,że człowiekowi,,odpadają"skrzydła-Nie mówię,że nie kocha się męża, czy dzieci pracując zawodowo,mniej zajmując się domem-coś za coś jak mówią...Ale rzadko się zdarzają faceci,którzy doceniają żony w domu,że to jak dbają o dom,dzieci to najlepszy sposób na okazanie miłości(jeśli tacy są i to im wystarcza i są w stanie zarobić na utrzymanie rodziny i oszczędności,to chwała im za  to,i zazdroszczę takim kobietom takich mężów)A
le czasem to okazywanie miłości to za mało,polskie realia płacowe często są takie,że wystarcza od 1 do ostatniego,żyje się na ,,bieżąco" i często takie prace dodatkowe to jakiś zastrzyk gotówki,,na wszelki wypadek"...
ciężko znaleźć takie prace w domu,często są to naciągane oferty...szukałam takich prac od dwóch miesięcy,zapisałam się na kilku portalach o pracy i..nic!może któraś z was coś wie ciekawego,byłabym wdzięczna:)

26

Witam....Jedynym żywicielem jest mój mąż. Bywa różnie, raz lepiej raz gorzej ale w trudnych chwilach jest przy mnie. Od kilku miesięcy szukam pracy,  by odciążyć męża i  nic....Mam długą przerwę w pracy - wychowywanie dziecka - i niestety to jest moim minusem. Nie chciałabym aby wyjechał na kontrakt, ale mimo to jego praca za granicą może poprawić sytuacje finansową - o ile trafi na właściwą firme, która będzie płaciła na czas wypłaty.

27

Do Batki

Praca dodatkowa, domowa ja znam taką jako lider FM pracujący w grupie biznesowej, polecam. Można pracować nawet, gdy wychowuje sie dziecko w domu smile

pozdrawiam

28

Witam:) Fajnie że tu trafiłam i to całkiem przypadkowo,szukając ogłoszeń osób poszukujących pracy dodatkowej. Jeszcze miesiąc temu byłam jedną z nich.Dodatkowej pracy szukałam ponieważ sytuacja mojej rodziny nie była za ciekawa. Mąż bez pracy,córka po ukończeniu szkoły też nie może znaleźć pracy dla siebie ( dużą przeszkodą jest to że jest niepełnosprawna ). Chciałam jej pomóc,bo dla każdej matki dobro i szczęście dziecka jest najważniejsze,więc szukałam zajęcia które,mogła by wykonywać ona,przez internet.  Rany!! Gdzie się nie zapisywałam. Do programów Partnerskich,wysyłałam maile i polecałam firmę Victoria Plus,wszystko to był niewypał.Same straty.
Ale miesiąc temu na Badoo napisała do mnie kobieta z propozycją współpracy z Betterware. Odpisałam jej że raczej nie, bo już wielokrotnie się sparzyłam a ja potrzebuje konkretnej pracy dla córki.Ale ona nie odpuściła,poprosiła o numer telefonu że zadzwoni. Pomyślałam-co mi szkodzi ,pogadać można.
No i jestem teraz razem z córką w beterku:)) I nie żałuje,warto było pogadać z osobą która w ciągu roku odbiła się z samego dna i jest teraz Menadżerem. To co w ciągu miesiąca osiągnęłam to dzięki jej pomocy i zaangażowaniu w to co robi.Mam już sporą grupę klientów,partnerów w strukturze i wiem że warto było.Zysk,no cóż nie są to jeszcze kokosy ale jest.Więc myślę że za parę miesięcy będzie to spora kwota:)
Więc jeżeli chcecie zarabiać też w taki sposób i współpracować z Krystyną to skontaktuję ją z każdą zainteresowaną.

29

Marwicz,  czy  możesz   napisać  coś  więcej  n/t?  Chciałabym  sobie  dorobić  do  moich  skromnych [ niestety]  dochodów. Pozdrawiam

30

Mam dla Ciebie również ofertę pracy chałupniczej. Jezeli jrstes nadal zainteresowana pisz chetnie wszystko powiem. e-mail:kosmetyki356@interia.pl

31

Witam. Meggy jeśli chciałabyś dorobić do pensji, to mogę Ci polecić współpracę z FM Group. Możesz zarabiać zarówno na sprzedaży bezpośredniej, jak i tworzyć własną grupę konsumentów. Osobiście uważam, iż ta druga opcja daje większe możliwości i większe zarobki, choć nie od razu. Wszystko zależy od Twojego zaangażowania. Jeśli chciałabyś dowiedzieć się czegoś więcej to skontaktuj się przez gg 3604045. Pozdrawiam.

32

Ja również polecam Oriflame- jeżleli chcesz napisz, chętnie ci wszystko powiem.Pozdrawiam-Justyna

33

Ja też się zapisałam do Betterware. Jestem dopiero od 2 tygodni. Wczoraj składałam swoje pierwsze 3 zamówienia.
Zastanawiam się tylko, jak najlepiej szukać Klientów, gdzie ich znaleźć. Macie jakieś sprawdzone pomysły? Na razie siedzę i się edukuję, Przeczytałam już trochę książek i artykułów i książek na ten temat. Ciekawa jest np.
sprzedaz-bezposrednia.zlotemysli.pl/17031980,1/
jeśli macie jakieś ciekawe sprawdzone pomysły lub książki strony, sposoby, cokolwiek to piszcie smile

34

hmm...może praca jako konsultantka? ja jestem konsultantką Vitalio ( błonnik) od ciebie zależy ile zarobisz.ja ejstem zadowolona.życzę powodzenia w szukaniu pracy!

35

Ja też szukam dodatkowej pracy. Jak zostać konsultantką? I gdzie jest najlepiej?

36

Nanet napisał/a:

Witajcie dziewczyny! Zaintresował mnie Wasz temat, zwłaszcza ostry ton jednej z Was. Musiałam się zalogować aby odpisać.

Jestem jedną z tych kobiet które musiałby wziąć sprawy w swoje ręce. Zazdroszczę tym z Was, które są zadowolone ze swoich facetów ich podejścia do życia, pracy i rodziny. Co zrobić gdy facet zarabia niewystarczająco? Mój podjął decyzję o wyjeździe zagranicę i tak zostałam w Polsce z 3letnim wtedy synkiem - dziś ma 6 lat.  Mój facet który jest tam wierzy, że dzięki etatowi zagranicą będzie miał wspaniałą emeryturę dzięki której stać go będzie na dostatnie życie po 60tce... cudowne, prawda?
Jeździmy z synkiem do niego na wakacje, ale życie z facetem, który woli pracować na swoją emeryturę zamiast żyć ze swoją rodziną tu i teraz ... życie przecieka przez palce, czy to ma sens? Chciał żebyśmy przeprowadzili się tam i abym zrezygnowała ze swojej pracy na rzecz nowej tam. Jaką pracę wg Was może dostać Polka za granicą? Nie znam perfekt języka, mogłabym przy dobrych lotach zostać kelnerką...

W Polsce mieszka mi się dobrze, mam świetną pracę,godziny pracy ustalam sobie sama, prowadzę swoją działalnosć-  stać mnie na wakacje i "zachcianki":)
Chciałabym mieć pełną rodzinę, chodzić do kina w trójkę... ale czy ceną musi być rezygnacja z prawdziwego " ja" ?

Pozdrawiam i życzę powodzenia wszystkim ambitnym i wierzącym w siebie!
Jednocześnie szukam fajnej osoby do współpracy.

Pozdrawiam.

Ja jestem za tym żebyś nie rezygnowała ze swojego życia. Masz dobrą pracę. Mam nadzieję, że nie posłuchasz męża i zostaniesz w Polsce.
Ja natomiast siedzę w domu. Mój mąż ma swoją firmę, i zarabia nieźle. Ale wszystkie pieniądze odkłada ciągle na konto, swoje konto, bo mówi, że to na czarną godzinę. Ja mam tego dość, stać nas żeby pójść do restauracji, do kina. Ale mój mąż ciągle mówi, że jak zabraknie to kto nam pomoże. Jest typowym sknerą. I to jest najgorsze, że ja nie pracuję. Jak byliśmy za granicą to pracowaliśmy obydwoje i było dużo lepiej. I choć ja zarabiałam od niego dużo mniej, to i tak to ja ciągle robiłam mu jakieś prezenty. Od mojego męża trudno dostać jakikolwiek prezent nawet na gwiazdkę. Może trochę przesadzam. Ale naprawdę nie jestem wymagającą kobietą. Ale mój mąż zachowuje się tak jakbym była. Teraz robię prawko. Mam nadzieję, że zdam za pierwszym razem, bo chciałabym pracować jako przedstawiciel handlowy w jakiejś dobrej firmie. Wiem, że tam można nieźle zarobić.

37

Tidy napisał/a:

Ja też szukam dodatkowej pracy. Jak zostać konsultantką? I gdzie jest najlepiej?

Na to pytanie nikt ci nie odpowie... musisz sama... Ja jestem konsultantką w jednej z firm, którą kocham za ich kosmetyki i traktuję jako osobistą drogerię i od niedawna przedstawicielką drugiej firmy, która ma w swej ofercie produkty dla domu. Z obu firm jestem zadowolona i mam dodatkowy szmal na waciki. Pozdrawiam serdecznie

38 Ostatnio edytowany przez dodi (2011-01-02 14:10:41)

Witam serdecznie,
jestem w trakcie poszukiwania pracy na etat, no ale niestety żadnego odzewu od przyszłych pracodawców. I sobie pomyślałam o pracy dodatkowej jak na razie. Czy mogłybyście napisać mi coś więcej na temat Betterware. nr gg 4552445 Byłabym wdzięczna za odpowiedź

39

Jeżeli szukasz dodatkowej pracy, bądź też alternatywy w formie zabezpieczenia na przyszłośći emeryturke zapraszam smile Link do strony w popisie wink Z chęcią Tobie pomogę.

40 Ostatnio edytowany przez Noelle (2011-01-25 12:54:06)

Dziewczyny!

Sprawdziłam sama i proponuję Wam współprace z brytyjską firmą - liderem sprzedaży produktów
niezbędnych w domu.
Każda z nas ma przeciez znajomych, mozna pokazać im katalog i zaproponować produkty, które i tak sa potrzebne. Ja najpierw zainteresowałam się jedną rzeczą, była ok, potem kolejną i tak postanowiłam powoli sama to robić. Pozwoliło mi to poznać fajnych ludzi- moją grupe, dało powód do wyjscia z domu, pomogło zarobić swoje pieniądze i mieć poczucie przejecia kontroli nad moim małym biznesem smile

Zapraszam!!!

41

lost napisał/a:

mnie również ciekawi praca przez internet 25431257 smile

Mnie również ciekawi ta praca przez internet.
Proszę o wiadomość na maila.
Co do karlanki to faceci nie są tylko od tego aby harować jak woły. Co do tych tirów to ni ekażdy moja droga może iść pracować na tiry, bo jeszcze trzeba mieć odpowiednie uprawnienia, prawo jazdy na tiry z naczepami, odpowiednie przeszkolenia przejść itd. Więc to nie jest tak, że facet pójdzie i powie, że chce pracować na tirach. Poza tym nie zawsze  kierowca tira ma te 5000zł jak twierdzisz. Różne firmy różnie płacą. Nawet o połowę mniej . W jakim ty świecie żyjesz? Nie znasz realiów?
Poza tym zapewne większość z nas woli, aby mąż przyniósł mnie gotówki, ale był przy nas, spędzał czas z rodziną. Kobieto obudź się
Poza tym od kiedy kobieta tonie może pracować. Ja obecnie nie pracuje, ale jak pracowałam to miałam satysfakcje z tego, że nie siedzie w domu, że jestem wśród ludzi, że co miesiąc na koncie pojawia sie gotówka na która sama zapracowałam. Praca daje satysfakcje, jeśli sie tylko chce. Nie każda z kobiet lubi siedzieć w domu to góry brzuchem i nic nie robić.
Nie każdy lubi być darmozjadem moja droga i tylko dyrygować. Poza tym związek polega na partnerstwie, o czym ty za pewne nie masz zielonego pojęcia.

42 Ostatnio edytowany przez Asiula12321 (2011-02-06 21:21:38)

Jestem mamą 5cio miesiecznej księżniczki:) jestem zadowolona z tego czym się zajmuję , ta praca daje mi nie tylko pieniadze ale i satysfakcję jestem dystrybutorem kosmetyków - poznałam zalety pracy w Avon i FM - polecam !!!

43

Ja też ostatnio miałam ciężko z pracą, i natknęłam się na firmę angielską Bett...., jestem zachwycona, katalog a w nim produkty które pomagają w codziennym zyciu, a co najważniejsze są nie drogie a jednocześnie dobrej jakości i można powiedzieć ze same się sprzedają smile, polecam Bett...., można sobie dorobić w przyjemny sposób
pomogę zacząć smile

44

O rany..
Ja mam 28 lat i masakra chcę pracować a nie ma Pracy!!!
juz po mału tracę nadzieję -jestem z mazur
nie dość ze cholernie drogo to jeszcze nie ma pracy,
juz po oknach..czy naprawdę jestem do niczego?
a przecierz skończyłam technikum jedne drugie i co??? a no nic...
chyba wyjadę z tego kraju co ja dam dla moich dzieci?jak ja je utrzymam??? mąż charuje po 10 godz dziennie ...nie starcza nam na życie juz nie mówię o ciuchach i przyjemnościach...
tak ,tak jest w Polsce...
jestem juz tak zdeterminowana że gdyby tylko trafiła mi się okazja wyjazdu za granicę --NIE WAHAŁABYM SIĘ ani chwili...
eh życie -moi rodzice mieli o wiele łatwiej....

45

Witam ja od miesiąca jestem konsultantką nowej marki PAESE polecam mają świetne kosmetyki kolorowe klientki znudzone oriflame i avon chętnie zamawiają z mojego katalogu nie potrzeba żadnego wkładu własnego.
Jeśli  któras Was jest zainteresowana to piszcie pomogę!!! Justyna

46

No tak...
ale ja szukam takiej  normalnej pracy...
nie dorywczej ..ale dziekuję za dobre chęci:)
juz myslałałam o wyjezdzie za granicę i wysyłam juz aplikacje Cv..TAM TO DOPIERO JAK WYGRAĆ W TOTKA JAK ODPISZĄ...
już pomału tracę nadzieję...
dziewczyny może któraś pomoże da jakieś namiary do roboty za granicę...???
już nie wiem gdzie mam i co mam ze sobą zrobić,
jeszcze się trzymam jeszcze.
śmiech- jak bym nie chciała pracować...ale ja chcę...
co za kraj no...
i pamiętajcie na mazury to tylko na wczasy nigdy  na zamieszkanie...
jak ktoś będzie chciał mi poradzić co z pracą za granica piszcie...
będę BARDZO WDZIĘCZNA...
mój meil mika1603@tlen.pl.

47

karlanka napisał/a:

do haniatk: widze ze jestes kolejna naiwną kobieta, ktora usprawiedliwia swojego niezaradnego meza (a raczej malego chłopaca ktory nie umie zarobic na rodzine) facet zaradny zawsze umie zarobic na rodzine, czy to na budowie, czy pracujac np na tirach gdzie zarobki wynosza czesto ok 5000zł, wiec kobieto po prostu nie pisz glupot ze "w polsce sa male zarobki" owszem sa ale dla nieudacznikow zyciowych co sie w garsc ni unmieją wziasc, serdecznie ci wspolczuje ze takie masz zycie ze zrobil ci koles 2 dzieci i jeszcze ty musisz chodzic do pracy, a z jakiej to raci??? kobieto ocknij sie i wyslij faceta np na tiry, na budowe tam naprawde nie trzeba miec wyzszego wyksztalcenia tylko byc dosc troche kumatym i sprawnym

widze, że nie wiele masz pojęcia o pracy jako kierowca ciężarówki i na budowie pewnie też...
Moj L. jest kierowca i to jest mega odpowiedzialna praca w której trzeba mieć trochę oleju w głowie a nie tylko kumaty cwany jak ukraść paliwo...
skoro nie wiesz na czym polega taka praca i z czym tak naprawdę się wiąże to nie zabieraj głosu
bo chyba nie dorosłaś aby w taki sposob i w takim temacie zabierać głos

48

Przyznam szczerze, że może być naprawdę ciężko z taką pracą sad
Nie przychodzi mi nic do głowy. A nie myślałaś o tym, żeby na weekendy, czy wieczory "przygarnąć" innego maluszka?

49

maiko1 napisał/a:

hmm...może praca jako konsultantka? ja jestem konsultantką Vitalio ( błonnik) od ciebie zależy ile zarobisz.ja ejstem zadowolona.życzę powodzenia w szukaniu pracy!

Hm... jest inaczej niż w branży kosmetycznej? Dobrze Ci się tam pracuje? Jesteś zadowolona z zarobków? :-)

50

Ja już pisałam o firmach MLM w innym poście. Dlaczego jestem na NIE. Jestem zapisana w jednej, bo ma świetne produkty do domu, ale bez DG w to się nie pcham. Od grudnia zastanawiam się na Aroma. Nie wiem tylko jak produkty, ale bardzo mi się podoba to, że jest umowa zlecenie (składki są odprowadzane, gdy np. nie masz prócz tego umowy o pracę etc., ustawa o systemie ubezpieczeń społecznych), no i za darmo sklep internetowy się dostaje (tzn. w cenie startera). Hm...

51 Ostatnio edytowany przez Fumiko (2011-04-08 19:36:44)

smutna123 napisał/a:

Ja już pisałam o firmach MLM w innym poście. Dlaczego jestem na NIE. Jestem zapisana w jednej, bo ma świetne produkty do domu, ale bez DG w to się nie pcham. Hm...

ja pracuje sobie w firmie FM Group i nie zalozylam DG bo po co rozliczaja sie ze mna na podtsawie umowy zlecenia 1000-1500 to nie jakies gigantyczne kwoty wiec dopoki te kwoty nie urosną nie ma sensu zakladac DG i płacić kosmiczny ZUS!

52

Czy ktoś z obecnych osób na forum jest dystrybutorem Aroma Group? Jeśli tak, czy mógłby wyjaśnić na czym to dokładnie polega i jak sobie radzi? Czy wogóle warto?

53

zarabiasz jak w większosci firm na prowizji oraz budowaniu wlasnej grupy dystrybutowrów

54

Ja tez dorabiam sobie w Betterware i nie czuję się żadną naciągaczką czy akwizytorką. Produkty w większości są superowe a jak coś komuś nie pasuje to zawsze może zwrócić. Moje koleżanki sa bardzo zadowolone, że mogą sobie spokojnie w domu przejrzeć katalog i wybrać coś dla siebie i swoich najbliższych, a ja im zamówienie dostarczę do domu i jeszcze kawkę sobie wypijemy. Jestem b. szczęśliwa, że trafiłam do tej firmy i polecam ją wszystkim, którzy chcą sobie dorobić smile

55

Chętnie wejdę na tę stronę z ciekawości .Też mogę  polecić dobry sposób na zarobek .Jakiś czas temu znalazłam ciekawą stronę szybkafaktura.pl .Na tej stronie jest  program partnerski ,gdzie można zarobić dodatkowe pieniądze.Co ważne uczciwe .Wiem ,bo sama się zarejestrowałam i już zarobiłam trochę gotówki.

56

Ja ze swojego doświadczenia mogę polecić FM Group. Dla tego że mają bardzo fajne kosmetyki, dużą prowizję(ponda 40) i oczywiście coś co najbardziej mi się podoba to możliwość wpisywania nowych osób do systemu czyli wypracowanie sobie dochodu pasywnego!
Jeśli chciała byś się wpisać do klubu FM do pisz na PW!
Pozdrawiam

57

Wszystkie te super oferty zamieszczane na pięknie wyglądających stronach internetowych to zwyczajnie wielka ściema! Sama próbowałam działać na większości polecanych portali.
W chwili obecnej mam swoje konto na trzech Ale od razu ostrzegam, że nie można dorobić się tu wielkiej kasy. Jeśli już to naprawdę małe kieszonkowe. Na stronie centrum reklamy minimalna kwota do wypłaty zarobionych pieniążków to 50 zł, mi uzbieranie takiej kwoty zajęło około trzech miesięcy, więc jeśli ktoś Wam obiecuje zarobki 1000 - 1200zł to oszust!
Pozostałe dwie strony wykorzystuję do doładowań telefonu, też idzie to całkiem sprawnie, klikając w reklamy i maile można zebrać w miesiąc te minimalne 5 zł na doładowanie telefonu w każdej sieci.

Linki do w/w stron jeśli ktoś jest zainteresowany: proszę pisać na mail lub gg 736325

58

Tidy napisał/a:

J ateższukałąm takiej pracy, aby dorobić. Jestem mamą 2 dzieci i tak mi najwygodniej. Długo szukałąm, bo chciałąm czegoś nowego i cenowo dostępnego dla moich znajomych. Znalazłam fajną firmę z kosmetykami, bo wiadomo, żekosmetyki każdy weźmie, po drugie nie są drogie, po trzecie są rewelacyjne, sąna bazie tlenu, po trzecie katalogi mają świetne i super opisane, a po czwarte są jeszcze mało znani więc mam duże pole do popisu.
Ale to czy woli się nową dopiero rozbudowującąswoje struktury czy już znaną firmę to zależy od Ciebie. Każdy ma inne preferencje. I wszsytko ma swoje plusy i minusy.

Pozdrawiam

59

rozumiem cie ,niekture czyterniczki piszą ze jak sie meza ma to nieczeba pracować to nieprawda .ja gdy urodziłam pierwsze dziecko miesiąc po urodzeniu musiałam isc do pracy spowrotem bo niestetymąz nie pracował albo tylko dorywczo pracowałam do nastepnej ciazy do 7 miesiaca bo duzej nie dałam rady .przez cały czas małuzenstwa kture twało 9 lat prawie cały czas pracowałam ,niestety nie kazdy mąz moze zarobić na rodzine

60

Też uwazam, że nie kazdy mąż jest w stanie zarobić na rodzinę. Mój pracuje w budżetówce i kokosów nie przynosi przez co ja musiałam szukać róznych sposobów żeby opiekując się dzieckiem tez coś dorobić
A jak jesteśmy w temacie- polecam wspólprace z firma ONE INVEST jesli komuś zależy na pieniążkach
Ja zaczynam ale uwazam , że sa duże szanse na spore pieniazki

61

WITAM!CHCECIE DOROBIĆ?A NAWET ZAROBIĆ!!!!TO PRZECZYTAJCIE PONIŻSZY TEKST!
Chciała bym z z wami podzielić się jak można zarobić 1600zł,a nawet więcej miesięcznie,poświęcając jedynie 15 min.dziennie.Otóż polegać to będzie na pracy przez internet w której wystarczy obejrzeć 4 reklamy tv.dziennie po 30s i ocenić je czy wam się podobały czy też nie,zaznaczając właściwą odpowiedź.Za każdą z nich dostajecie 4$,czyli zarabiacie 16$ dziennie!!!czyli ok.53zł.więc sami policzcie ile zarobicie przez 31 dni.A możecie zarobić więcej polecając tą stronę po przez swój prywatny link tak jak ja wam polecam i dostaniecie za każdą osobę która się zarejestruje 9$ oraz 15% jego zysków!!!!Nie wiarygodne prawda!!!Ale prawdziwe!!!Zarabiam na kilku takich portalach,ale oczywiście nie polskich,bo na nich można jedynie grosze zarobić.A jak nie znacie angielskiego to łatwo można sobie przetłumaczyć przez tłumaczenia google,wystarczy zaznaczyć dany tekst i skopiować na stronę z tłumaczeniem tekstu.Jak uzbieracie przez 30 dni 500$,możecie je wypłacić po przez system paypal,który bardzo łatwo założyć wystarczy mieć konto e-mail i gotowe,musicie już je mieć bo będzie wam potrzebne przy rejestracji.Piszcie do mnie na adres toyota2(tu wpiszcie małape)o2.pl-podaje tak bo nie moge podawac adresów e-mail,jestem tu nowa,piszcie to podam link  przez który możecie się zarejestrować.Rejestracja jest darmowa,jeszcze dostaniecie 6$ za samą rejestracje.Mam nadzieję że za miesiąc mi podziękujecie.To naprawdę dobry sposób na dorobienie a nawet zarabianie pieniędzy w domu,a zwłaszcza dla młodych mam,które wychowują małe dzieci.Wielu moich znajomych już tak zarabia.Pozdrawiam serdecznie.

62 Ostatnio edytowany przez smutna123 (2011-12-25 14:32:20)

madox napisał/a:

Ciężko znaleźć pracę chałupniczą bardzo ciężko najlepiej jak ktoś znajomy coś poleci bo tak to tylko można dać sie wkręcić ....
Sama próbowałam ale myśle sobie do W-awy mam nie daleko pojade i sprawdze te psełdo firmę no i dobrze że to zrobiłam bo pod podanym adres zero życia ;/ dowiedziałam sie tylko od sąsiadów przypadkowo przechodzących po klatce  ( bo był to blok ) że tu to tylko ludzie po kase przychodzą a raczej przychodzą kasy sie domagać ale nigdy nikogo nie zastają ;/
Więc najlepiej udeżać po znajomych i w śród nich się dowiadywać pocztą pantoflową smile
Jak coś znajdziesz to daj znać jak poszło smile

Miałam podobnie tylko, że we Wrocławiu. Pod podanym adresem blok i nic więcej.

Mogę Ci dać namiary na pewną firmę, w której możesz pracować w domu i na umowę zlecenie, ale bez stałej podstawy (tylko prowizja). Odezwij się na priv jakbyś była zainteresowana.

63

Dla chetnych moge wprowadzić w świat kosmetykow i produktow do domu. Możecie kupowac taniej o 23% oraz zarabiać na innych, zawsze dodatkowy grosz sie przyda a klienta zawsze sie jakiegos znajdzie smile Polecam oriflame oraz betterware
Jeśli jestescie zainteresowane piszcie 665-034-654 wtedy umowimy sie na pisanie na necie bo nie moge wkleic tu mojego adresu.

64 Ostatnio edytowany przez anuska331 (2012-01-18 19:41:30)

Chcesz dorabiać?A nie wiesz od czego zacząć?Interesuje Cię praktyczny asortyment na który jest wiele chętnych osób?Chcesz zostać przedstawicielem Betterware?Po prostu się do mnie odezwij,a ja pomogę rozpocząć Ci współpracę,zaloguję,wyślę za darmo katalogi,cenniki i zapewniam,że jeśli będziesz chciała zrezygnować to w każdej chwili można,bez żadnych konsekwencji.
Aneta
gg 36560712
518-19-43-09

65

mam ciekawą propozycję pracy, może nie wielka kasa, ale realna, bez wychodzenia z domu. zainteresowanych proszę o napisanie swojego maila - napewno odpiszę

Posty [ 1 do 65 z 74 ]

Strony 1 2 Następna

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024