Witam was ![]()
Nie wiem czy w dobrym miejscu to napisałem, jeśli nie to bardzo proszę o przeniesienie.
Mój problem jest bardzo nietypowy (a może zwyczajny tylko ja twierdzę inaczej).
Otóż jestem jakieś 4 miesiące od rozstania z byłą. Niedawno poznałem bardzo sympatyczną dziewczynę przez internet. Na zdjęciach wyglądała różnie, tzn na jednym mi sie podobała znowu na drugim już nie.. Ale świetnie nam się rozmawiało przez smsy i postanowiliśmy się spotkać.
Dzisiaj doszło do spotkania, atmosfera była super, rozmawiało nam się bardzo dobrze, po jakimś czasie zaczęły się przytulania, buziaki a nawet pocałunek (swoją drogą nie wiem dlaczego do niego dopuściłem
(. )
Gdy mnie dotykała to przechodziły mnie autentycznie dreszcze (czego nie miałem nawet jak mnie dotykała była mimo że ją kochałem).
Wszystko było by super, jest naprawde fajną dziewczyną jakich teraz mało na tym świecie, dogadujemy się tylko jest jedno ale.. Figurę ma fajną ale z twarzy mi się nie podoba
( Nie wiem czy to dlatego że moja była była piękną kobietą, czy ogólnie nie jest w moim guście.
Teraz nie wiem co mam zrobić
(. Ona liczy że coś z tej naszej znajomości będzie. Już jeden chłopak po roku związku ją zostawił dla innej więc cierpiała, jest tak fajną osobą że nie chciałbym jej skrzywdzić
. Nie zasługuje na to..
Co ja mam teraz począć ??
( Czy spotykać się z nią, dając jej nadzieje a zarazem samemu liczyć że jakoś się to ułoży ?? Według mnie jest wymarzoną żoną jeśli chodzi o charakter, tylko jej twarz jakoś bardzo mi przeszkadza
Nie mogę jakoś tego w sobie zmienić, zaakceptować jej..
A jeśli lepiej będzie abym teraz zakończył tą znajomość, albo dał jej do zrozumienia że nic z tego nie będzie to jak to zrobić, co powiedzieć żeby nie urazić tej wspaniałej kobiety ?? ;(
Dziękuje za poświęcony mi czas i proszę o dobre rady, a nie bluzganie mnie że zrobiłem źle, bo zdaję sobie z tego sprawe ![]()
PS Pisząc to aż poleciały mi łzy, ponieważ jest fantastyczną osobą, myślałem że moja ex jest super a okazało się że są jeszcze lepsze kobiety na tym świecie...