Netkafejka Marzeń - Marzycielką być czyli życie z głową w chmurach... - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » NASZA SPOŁECZNOŚĆ » Netkafejka Marzeń - Marzycielką być czyli życie z głową w chmurach...

Strony 1 2 Następna

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 1 do 65 z 114 ]

Temat: Netkafejka Marzeń - Marzycielką być czyli życie z głową w chmurach...

Czy często zdarza się Wam myśleć "co by było gdyby..?" Czy wyobrażacie sobie, że jakaś sytuacja rozwiązuję się "tak lub tak"? Czy marzenia dają siłę na lepsze jutro?
Pytam czy wierzycie w siłę marzeń? ---> Ja tak smile Połowa mojego życia to marzenie o tym co mogłoby się zdarzyć smile Czasem naiwnie w coś wierzę ale wierzę i dzięki temu brnę dalej smile Wiele razy osiągam sukces bo widzę oczami wyobraźni, że przecież musi być dobrze smile

Postanowiłam utworzyć nowy wątek gdyż szukałam na forum miejsca gdzie można by marzyć o świecie bez problemów.. Gdzie wszystko jest takie jakiego oczekujemy.. Gdzie to My o wszystkim decydujemy i zawsze jest dobrze smile

Zapraszam wszystkich, którzy mają marzenia (te małe i te wielkie) aby mówić o tym głośno!
Stwórzmy tutaj miejsce - jedyne gdzie będziemy śnić na jawie! big_smile
Stwórzmy świat optymistów i marzycieli! big_smile

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Netkafejka Marzeń - Marzycielką być czyli życie z głową w chmurach...

i ja jestem pierwsza! smile
oczywiscie mam swoje marzenia , które zawsze staram się realizować. Mniejsze, większe, czasem trochę "głupie" ale moje własne. I to w tym wszystkim najlepsze , że nikt mi ich nie odbierze smile

3

Święta racja smile I to jest najpiękniejsze, że to o czym marzymy (bez względu na to czy się spełni czy nie) jest tylko nasze smile

4

Człowiek bez marzeń jest pusty i nie ma celów..

Ja to dopiero mam marzenia... hymmm... moze ksiaże z bajki....dom...czerwone auto pod domem.. i biegajace dziecko.. ale to już bardziej nadzieja smile smile

5

Fajnie czasem jest oderwać się od rzeczywistości. Ten czas jest relaksem nie tylko dla ciała ale i dla duszy....no  i pouśmiechać się głupio do własnych myśli! To jest w tym wszystkim najlepsze:D

6

Tak... Ja zawsze przed snem mam ten swój czas dla duszy smile Wtedy zagłębiam się w marzenia i zasypiam spokojna i wolna od zmartwień smile

7

to mam tak samo jak Ty smile przed snem robie mały bilansik z dnia i snuję plany na jutro, nastepnie jak mnie najdzie myślę o przyszłosci tej dalszej.
W sumie  w życiu osiągnełam to co chciałam. Mam piekny domek, na wiosnę zajmę się ogrodem bo muszę zrobić renowację. Marzeniem nr 1 jest wyjść za maż za mojego uroczego, cudownego, kochanego KOTKA tongue ale to troszeczkę musi poczekać ale nie za długo!  smile

8

No więc na Twoim przykładzie możemy zaobserwować, że to o czym marzyłaś realnym się stało smile
Ja przyznam się szczerze, że moje marzenia się spełniają jeśli chodzi o wszystkie sfery poza "uczuciami" tongue No na to to żadne marzenia nie pomogą sad Fatum jakieś zawisło nade mną czy jak tongue

9

ja chyba jestem urodzona pod szczęśliwą gwiazdą big_smile albo skutecznie dąże do celu... hmm

10

Albo jedno i drugie tongue

Gdyby człowiek nie wierzył, że mu się uda to nie dołożyłby wszelkich starań by osiągnąć cel! A tak myśli - potrafię, mogę, chcę - i pstryk jak za dotknięciem czarodziejskiej różdżki ma to czego oczekiwał smile

11

Witajcie Paulinko i Apoteoza tak marzenia piękna  rzecz bez nich było by smutno i "bezpłciowo"

ja jako mała dziewczynka bardzo lubiłam marzyć.... smile ale  ktoś ciągle niszczył moje marzenia

.... wiele z nich się spełniło i choć ciągle marzę .. to mam jedno banalne  aby ktoś zmienił mój

ostatni "koszmar" i  cofnął czas o 20 lat

pozdrawiam Julia

12

Julio musisz mieć siłę by wierzyć, że jeszcze nadejdzie lepsze jutro smile
Wszystko co złe w życiu było może za jakiś czas okazać się "złym snem" i tego Ci życzę z całego serduszka smile

13

Dziekuję Paulo za dobre słowo i wsparcie oby sie spełniło

wszystkim życze miłego weekendu ; słoneczka za oknem i dobra od najbliższych smile

pozdrawiam ciepło Julia smile

14

Musisz wierzyć, że może się spełnić smile Nadzieja i wiara potrafią czynić cuda big_smile
Dużo uśmiechu na każdy dzień! Przesyłam big_smile

http://img13.imageshack.us/img13/3707/usmiechkr.jpg

15

pauli890 napisał/a:

Musisz wierzyć, że może się spełnić smile Nadzieja i wiara potrafią czynić cuda big_smile

Ja jako facet romantyczny, to mam wiele marzeń.
Obecnie mam jedno wielkie dotyczące pewnej osoby, która wydaje się nieosiągalna...
Ale wykopię wielki tunel, prosto do jej serduszka.

A i często, mam marzenia przed snem. Wiadomo jakie tongue

16

Ha ha ha ja tez mam marzenia przed snem i ciagle mam wrażenie, że mój mózg pracuje nawet gdy spię. Bez marzeń nie było by mnie takiej jaka jestem, jestem typowym rakiem marzycielem. Pozdrawiam wszystkie i wszystkich marzycieli.

17

różyczka napisał/a:

Ha ha ha ja tez mam marzenia przed snem i ciagle mam wrażenie, że mój mózg pracuje nawet gdy spię. Bez marzeń nie było by mnie takiej jaka jestem, jestem typowym rakiem marzycielem. Pozdrawiam wszystkie i wszystkich marzycieli.

Raki to skorupiaki, co nie za bardzo dają się poznać smile
A o czym marzysz przed snem? Zdradź nam rąbka tajemnicy?

18

Marzyciele ;D hehe.
Ale to dobrze. To ważne- rozwija wyobraźnię i w ogóle działa korzystnie na nas (takie marzenie).
Osobiście też sobie często o czymś marzę, rozmyślam i jest wtedy tak przyjemnie jakby to zdarzyło się naprawdę smile Także, warto jest marzyć, bo marzenia się spełniają tongue

19

Ja jestem bliźniak zodiakalny co i przy marzeniach ma znaczenie bo pogrążam się w marzeniach za dwoje tongue

20

pauli890 napisał/a:

Ja jestem bliźniak zodiakalny co i przy marzeniach ma znaczenie bo pogrążam się w marzeniach za dwoje tongue

No to koleżanko powiem Ci w sekrecie, że ja też mam taki sam znak, z czerwca i jeszcze z niedzieli tongue
A zapomniałem powiedzieć, że wczoraj jechałem do Unisławia, chciałem na jakąś kawę przyjechać, ale nie wiedziałem, gdzie mieszkasz. Więc skoczyłem do Bydgoszczy na Siedlecką smile Bo w centrum same nudy i tylko śnieg

21

Kiedyś jak byłam młodsza dużo to często tak intensywnie marzyłam, że z czasem zaczynałam w to wierzyć i nie wiedziałam już czy to była prawda czy nie ;P Ale z wiekiem mi minęło ;P Może to i dobrze... ale wtedy wydaje mi się że łatwiej mi się żyło... Wystarczyło że wyobraziłam sobie to, czego nie mogłam mieć i już ;D Jakbym to miała. Hehe.

22

Junior zawstdził bys sie od moich marzeń.... Bez marzen pusty był by świat ,jest do czego dążyć. Mi marzenia pomagają tworzyć pisać malować, oddaje w nich każdą emocję jaka mnie dotyczy.Moim marzeniem było pojechać nad morze, 30lat czekałam na to aż spełniło się moje marzenie. W tamtym roku dwa tygodnie w 4 gwiazdkowym hotelu przy pogodzie 28 stopni przez  całe dwa tygodnie. Bardzo się ciesze i wspomnienia zostana mi na zawsze i piękne zdjecia.

23

Bajka różyczka. Coś pięknego, co się długo pamięta. Ja byłem w Łebie z dziewczyną, ale pogoda do kitu, zimno i padało, no i jeszcze zerwaliśmy tam ze sobą. A miało być magicznie. Ironia losu...
Ale mam pytanie - czy zdarza się komuś w codziennym życiu, usiąść sobie, albo zamyślić się albo oglądać tv i zacząć marzyć? Wyobrażać sytuacje, osoby, emocje...

24

pauli890 napisał/a:

http://img13.imageshack.us/img13/3707/usmiechkr.jpg

Dziękuję Paulinko / mam córkę o tym imieniu/  dziękuje ,że jesteś smile

<buziaczek> pozdrówka  z Grodu Kraka -- Julia

25

Paula moja córka tez Paula /blizniak/ ale zbieg okoliczności smile

Różyczko i Wszyscy obecni

tak warto marzyć , o lepszej pogodzie, o pokoju na świecie, a braku przemocy,

o mądrym rządzie w naszym kraju

ale również o miłości i zgodzie w rodzinie

o czymś co wyłącznie dla nas ... bo to nikt nam nie ukradnie, nie zabierze to naprawdę nasze

każdy człowiek powinien mieć  marzenie / tajemnicę/ i marzenia dostępne dla bliskich aby mogli dla nas je spełnić

ja kiedyś marzyłam o chorwacji... marzyłam i się  spełniło  byłam

jak moje córcie miały tak 8l,9 l, i 13l  piękna woda i cieplutka i cały czas słońce ... cudnie polecam okolice Split... i wodospady w Krce ............ ale bym tam pojechała

26

Junior byłeś tak blisko mnie he he a uciekłeś aż na Siedlecką tongue

Impresja masz rację wierząc w realizm marzeń łatwiej można znieść porażki, niepowodzenia i złe dni...

Różyczko mi również głowa pełna marzeń pomaga tworzyć.. Zaczęłam kiedyś pisać powieść i tak się rozkręciłam, że wyszło 100 stron A4 (a jeszcze nie skończyłam tongue
Fajniutkie miałaś wakacje smile Tylko pozazdrościć tongue

Julio fajnie, że masz córkę o takim imieniu jak ja i w dodatku zodiakalną bliźniaczkę tongue Przypadek ciekawy smile
Podziękujesz pięknym uśmiechem i dobrymi nowinkami z życia kiedy już poukładają się Twoje sprawy smile

27

Fajnie Julia smile Chorwacja to przęśliczny kraj. I jesteś dowodem, że marzenia mogą się jednak spełniać.
A ja to bym się wybrał do Egiptu, muszę zobaczyć sfinksa. Jakkolwiek wygląda obecnie smile
Ostatnio patrzyłem na wielki rozświetlony dom. I nagle pomyślałem. O tym myślę od dawna o takim domu z poddaszem, o żonie i 3 dziewczynek. To było dziwne uczucie, coś jakbym to przeżył kiedyś. Coś co jest ze mną od kiedy pamiętam...

28

Ja do Egiptu może (!) wybiorę się w przyszłe wakacje.. Junior jak tam będę to zrobię dla Ciebie piękne zdjęcie Sfinksa tongue

Wiecie co mnie zastanawia...?
Co zrobić kiedy marzymy o czymś, co jest absolutnie niemożliwe do spełnienia/zrealizowania?

29

Junior i Pauli owszem wakacje na które warto było czekac na drugi rok podobno w góry a mnie morze ukradło serce chciała bym pojechac tam jesienia.
Tak oglądając czy film czy program bywa że odjade w swiat zmieniam zakonczenia filmu mysle na różne ątki chyba dobrzy pisarze mogliby byc z nas to taki dar.
Pauli ja pisze wiersze ale tez juz dwie zaczęte powieści o dziwo myslałam nad horrorem albo trhilerem kryminalnym.

30

pauli890 napisał/a:

Ja do Egiptu może (!) wybiorę się w przyszłe wakacje.. Junior jak tam będę to zrobię dla Ciebie piękne zdjęcie Sfinksa tongue ?

Bardzo dziękuję. Chciałbym kiedyś tam być, to coś fantastycznego.

pauli890 napisał/a:

Co zrobić kiedy marzymy o czymś, co jest absolutnie niemożliwe do spełnienia/zrealizowania?

Powiem szczerze. Ja na dziś 6 lutego mam taką sytuację. Marzę, a wydaje się to absolutnie nie do osiągnięcia. I powiem tak. Ja mam wielką wiarę w to że osiągnę. Czasami zwątpienie, smutek, czasami niepewność. Ale jeśli do czegoś się dąży nie ma siły by nie osiągnąć. Gdy wierzysz wszystko zaczyna sprzyjać... I zrealizowanie to kwestia czasu.

31

różyczko ja też kilka wierszy już ułożyłam smile taka nachodzi mnie wena i po prostu piszę tongue

Junior w moim pytaniu miałam na myśli jak postąpić kiedy po prostu nasze marzenie jest nie realne? Wiemy, że nie da się (niezależnie od starań) tego zdobyć i tyle... jak z tym sobie poradzić?

32

pauli890 napisał/a:

w moim pytaniu miałam na myśli jak postąpić kiedy po prostu nasze marzenie jest nie realne? Wiemy, że nie da się (niezależnie od starań) tego zdobyć i tyle... jak z tym sobie poradzić?

eee, pytanie bezsensowne, albo kontrowersyjne. Wszystko się da zrobić i osiągnąć, oprócz spraw nierealistycznych typu - chce być marchewką...
A co zrobić? Nie wiem. Może pesymiści wiedzą.
Nonam pewnie wie. On wie wszystko tongue

33

No nie wiem czy bezsensowne.. są przecież sprawy na które wpływu nie mamy więc marzenie o spełnieniu takich spraw tutaj nie pomoże...

34

Dobrej nocy Wam Wszystkim
i miłych kolorowych snów smile pozdrawiam Julia

35

Dobrej nocy Julio, Kolorowych i spokojnych snów smile

36 Ostatnio edytowany przez Julia24 (2010-02-07 11:28:38)

Wszystkim Dzień Dobry

Dziewczyny i Chłopaki  czy lubicie Święta zapozyczone z zachodu / np.Walentynki , Halloween ../????

Jest to nie uniknione,że każde się przyjmie , bo u nas wszytko co z zachodu to uwielbiamy /tak od zawsze/

możemy więc je lubić lub nie będą big_smile

Dla mnie najważniejsza jest pamięć o urodzinach,imieninach i rocznicach.

Ja pamiętam o wszystkich domownikach, rodzinie z mojej i exmęża strony.

Lubię dostawać prezenty drobne miłe ale szczere, nie wymuszone i tylko aby "dać".

Zdecydowanie od prezentów, wolę szczere dobre słowo i czyn

... jak ktoś zrobi w ten dzień dla mnie coś miłego.

Pamiętam moja Babcia śp. sad  robila zawsze mi ulubione ciasto na moje ur.im.

i śniadanie i obiad były moje ulubione potrawy  ;,(

czasem znów chciałabym ..... małą Juleczką Babuni , która mnie przytuli i poglaszcze.

Bo nie ma , i chyba już nie będzie nikogo kto mnie zrozumie jak Ona.

Szczerze myślę, że Każda z nas potrzebuje takiego Kogoś nawet gdy "udajemy" na zewnątrz silne

i przebojowe. Drzemie w nas mała ....potrzebująca wsparcia dziewczynka. Prawda ????

Wszystkim miłej niedzieli  ........... do następnego kliknięcia Julka

37

Człowiek bez marzeń = człowiek bez wyobraźni  = człowiek bez przyszłości = bezsensowna egzystencja:(

38

Juleczko zdecydowanie nie wszystkie swięta ale te pozytywne typu walentynki bardzo z mężem lubimy i cieszymy się z każdego dnia w którym możemy powiedzieć jestes moim sercem i miłością. Chyba nie ma dnia gdy nie mówie mu i on mnie że mnie kocha a ja jemu że kocham. Walentynki cały rok.
Oczywiscie zdarzaja sie kłutnie bo np ja nie mogę jakiegoś pomysłu obrócić w głowie i płacze albo się wkurzam to jest mu niełatwo mnie zrozumiec. A mi jego jak nie każe mi w kapciach na dywan wchodzić ale to mój upolowany własnoręcznie mąż i kocham go z tymi jego dziwactwami.

39

pauli890 napisał/a:

i wlasnie TU sie zaczyna problem nierealnosci niektórych marzeń...  jezeli jesteśmy przekonani o tym, że coś nie ma prawa się udać, to  jak ma się to spelnić? a po za tym nie wystarczy tylko marzyć, przecież samo nic nie przyjdzie;-)  trzeba tez uparcie dążyć do swego celu,  no i nie zawsze marzenia spelniają sie 1:1  (np. nasz wymarzony dom jest, ale w trochę innym miejscu)
witam w Netkafejce Marzeń :-)  chyba będę tu częściej zaglądała

40 Ostatnio edytowany przez kasianr123 (2010-02-07 21:56:52)

Kobietki- super temat, przypomniałyście mi o czymś takim, jak...marzenia!!!
Jeszcze wcale nie tak dawno marzyłam nagminnie, nadwyobrażałam sobie niestworzone rzeczy, a to jakieś materialne, a to podróże, przygody, różne sytuacje, to..jak cudownie będe wyglądała po diecie lub gdy kupie sobie jakas sukienke. Marzylam o tym, kiedy tata w końcu wybuduje dom i będe miala wlasny pokój, a nie ten dzielony z bratem, bądący powodem licznych kłótni. (to marzenie się spełniło!!) Marzenia pochłaniały większość mojego czasu!!!! Jednak ku mojemu zaskoczeniu, właśnie w tej chwili....zdałam sobie sprawę, że gdy zaczęłam dorosłe życie....przestałam marzyć, zupełnie!! Pare przykrych rzeczy mnie spotkało i może to jest powodem, dla ktorych definitywnie przestałam to robić. Nie mam jednak najmniejszych wątpliwości, że marzenia są otrzebne i ze to straaasznie pozytywna czynność!!! Zatem od dzisiaj obiecuję sobie, że zaczne marzyć na nowo!!:)

41

Yolin masz racje trzeba losowi pomagać, nie czekac biernie tylko działac licząc na szczęście i spełnienie marzeń. Kaśka nie można zapominac o planach marzeniach , daja nam motywacje do działania. Bez marzeń jesteśmy jak roboty życie nie ma barw.

42

A jak sądzicie czy ludzie którzy nie mają żadnych marzeń bo osiągnęli w życiu już wszystko są w pełni szczęśliwi?

43

Nie mysle że nie sa szczęsliwi bo nie smakują życia, nie zatrzymują się żeby kontemplować, smakować życie.
Mam znajomego pan dyrektor firmy żona jędza według niego dwoje dzieci piekny samochó wakacje w kurortach i jak ja się cieszyłam kiedyś że wyrosły mi kwiaty które siałam rok wcześniej i tak bardzo pragnełam miec je przed domem on powiedziała, mam wszystko ale ty masz wiecej,czekałaś na coś co od ciebie nie zależało rok czasu wierzyłaś że uda się a ja żyje jak bankomat kasa kasa i kasa umieram na wrzody ale nie umiem sie zatrzymać i cieszyć tym że syn ma mecz w którym gola strzelił. Puste życie nic go nie cieszy. Ja mam niewiele, żyje skromnie ale mam to czego pragne i jestem szczęśliwa.

44

Yolin cieszę się, że spodobała Ci się Netkafejka Marzeń smile
Zapraszam do często a wręcz codziennego odwiedzania!

Kasiu  uradowała mnie wieść, iż znów zaczynasz marzyć i to za pomocą naszej kafejki smile
Bądź z Nami ! big_smile

"bo bez marzeń jesteśmy puści w środku" --> cyt. moja koleżankę wink

45

Xsymena napisał/a:

A jak sądzicie czy ludzie którzy nie mają żadnych marzeń bo osiągnęli w życiu już wszystko są w pełni szczęśliwi?

Ja uważam że nie da się mieć "wszystkiego". Bo czym jest "wszystko"?
Zakładając, że taka osoba ma zdobyte wykształcenie i doświadczenie, świetną pracę, wielki dom z basenem, super samochody, zgodną rodzinę i kochające dzieci... Ale na pewno w głębi siebie o czymś marzy. O chwili spokoju? O spacerach nad brzegiem Morza? W każdym razie taka osoba ma drobne marzenia bo bardziej zwraca uwagę na pięniądze...

46

witajcie, wybaczcie  ze ciocia Apoteoza tak Was porzuciła ... smile
Pauli wiedzialam, no czułam w kościach że Ty spod bliźniąt jesteś, uwielbiam ten znak smile

Julio nie martw się! ja jestem z Tobą, bardzo się cieszę że mamy w swoim gronie tak ciepłą i przesympatyczną osóbkę smile

wracając do pytania Xsymeny to uwarzam, że zawsze jest coś do zrealizowania i nie ma takich osób co mają wszystko (pomimo, że dość często spoczywamy na laurach)

47

No Apoteoza nie wolno tak znikać i narażać Nas na marzenia o Twoim powrocie tongue Ale już jesteś i to się liczy big_smile

Aż tak mnie znasz Apoteoza? big_smile

48

Ajjj jestem marzycielką... Do tego mam na imię Marzena tongue
Często marze  bo marzenia pozwalają mi zostawić z boku pewne rzeczy i sprawy które ranią.
A takie największe marzenie to w końcu znaleźć prawdziwą miłość. Niby takie proste a tak nieosiągalne zarazem smile
Życzę dobrej nocy smile

49

Witaj Emka w kafejce marzeń tongue Odwiedzaj Nas częściej smile

Co do Twojego największego marzenia.. Nie Tobie jednej ono doskwiera bo i u mnie jest to główne marzenie..
Niestety tak jak bardzo piękne tak i trudne do osiągnięcia sad

Pozdrawiam i życzę wszystkim uśmiechu i spełniania kolejnych marzeń wink

50

Pauli dziękuje serdecznie za tak miłe powitanie smile

51

Nie ma za co Emka smile
PS. Nie dziękuj tylko odwiedzaj kafejkę marzeń tongue

52

Pozdrowienia dla wszystkich marzycieli smile

53

Witaj Pedro w kafejce Marzeń smile Zaglądaj częściej tongue

54

Wszystkim Marzycielom i Marzycielkom SMACZNEGO w ten Tłusty Czwartek życzę tongue
http://img195.imageshack.us/img195/5548/paczkizpolewaiorzechami.jpg

55

Marzenia... bez nich moje życie nie miało by sensu. Marzenia sprawiają, że chce mi się rano wstać i żyć. Wierzę, że gdy czegoś się mocno pragnie i robi się wszystko aby ułatwić marzeniom możliwość spełnienia wszystko jest możliwe. Może to głupie a może też tak macie, że gdy o czymś mocno myślicie i czegoś bardzo pragniecie ( i nie jest to coś niewyobrażalnego tylko nawet takie codzienne drobnostki ) to spełnia się to. Np. żeby ważna rozmowa przebiegła tak i tak i rzeczywiście się staje albo wracacie zmęczone do domu i marzycie o gorącej kąpieli i Waszym mężczyźnie czekającym z pyszną kolacją ( a nie jest to normą u niego)  i przychodzicie a tutaj i kąpiel i kolacja. Oczywiście jeżeli chodzi o takie większe marzenia to również zdarzyło mi się kilka razy...

A tak w ogóle to Witam Marzycieli... włączyłam się tak bez powitania smile

56

Witajcie Kochane i Kochani Marzyciele  .... macie jakiegoś czarodzieja

co by pomógł mi zmienić się w Julcię z marzeniami i pięknymi snami  bo ostanie dni są moim koszmarem

"bliscy' zburzyli moje marzenia a były takie piękne

Życzę Wam miłego, ciepłego i słonecznego weekendu . I pięknych marzeń i aby się spełniły.

poproszę Was o odrobinę nadzieji, optymizmu i wiary w lepsze jutro. Wasza przyjaciółka Julka

57

Witajcie marzyciele,

co do marzeń to z doświadczenia powiem, że czasami jest lepiej żeby pozostały w strefie marzeń, albowiem po ich spełnieniu nie ma nic gorszego jak rozczarowanie ... tak byłu u mnie : moim marzeniem było mieć konie ( konkretną rasę ) - mam je już od kilku lat ale poprzez złośliwy los jest mi coraz ciężej się nimi zajmować i wpadam w taki dołek że czasami sobie życzę żebym nie była taka uparta w dążeniu do realizacji moich marzeń :-(.

No ale że uparta baba jestem i z natury Kosiorożec to nadal marzę a moim następnym marzeniem jest pływać delfinem :-) - właśnie drugi tydzień chodzę na basen i się uczę pływać pod wodą a nocami wyobrażam sobie jak śmigam z delfinami :-)))))

58

Witajcie Marzyciele   czasem myślę ,po co mi te marzenia i tak się nie spełnią... ajednak powiem Wam

bardzo potrzebne , marzyłam ....... o czymś co ma wielką szansę za 3-4 mce spełnić,

nikomu nie mówię by nie zapeszyć wink proszę trzymajcie kciuki aby się spełniło !!!!!!!!!!!

Bo wtedy wróci do mnie radość i nadzieja na lepsze jutro smile

bardzo cieplutko Was pozdrawiam Julka

59

Julia trzymam kciuki oby się spełniło i myślę że jak bedziesz w to bardzo wierzyc to napewno się spełni.....

60

No to Julia24 trzymamy kciuki z całej siły :-)

61

Julka oczywiście , że będziemy trzymać kciuki
Pauli gdzie się podziałaś? no wracaj do mnie............... big_smile

62

Witajcie marzyciele, czy przyjmiecie skromną marzycielkę wciąż chodzocą z głową w chmurach jak mawia o mnie mąż smile
Julia24 będę za Ciebie trzymać kciuki a Ty nie waż się przestawać marzyć, właśnie na przekór ludziom, trzymaj się smile

63

Kiedyś słyszałem że człowiek umiera gdy nie ma już marzeń. A starzeje gdy zaczyna o nich pomału zapominać.
No to już wiem dlaczego nieznajomi mają mnie za kolegę syna smile
Fajnie

64

Pirat napisał/a:

Kiedyś słyszałem że człowiek umiera gdy nie ma już marzeń. A starzeje gdy zaczyna o nich pomału zapominać.
No to już wiem dlaczego nieznajomi mają mnie za kolegę syna smile
Fajnie

"skromnyś" tongue nie ma to jak samemu się dowartościować smile

65 Ostatnio edytowany przez Pirat (2010-03-02 23:08:41)

Sam sobie czasami dziwię się jak skromny ze mnie piracik smile
To taka moja apoteoza
smile
Edit:  Chwila, chwila.  Ale ty mnie też kiedyś dowartościowywałaś  apoteozko smile

Posty [ 1 do 65 z 114 ]

Strony 1 2 Następna

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » NASZA SPOŁECZNOŚĆ » Netkafejka Marzeń - Marzycielką być czyli życie z głową w chmurach...

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024