Witam.
Na wstępie chciałbym sie przestawić jestem młodym człowiekiem który chce zgłębić kobiecą psychikę. I mam nadzieje ze pomożecie mi w tym.
Od jakiegoś czasu inaczej patrze na kobiety, zacząłem im się przyglądać obserwować je i to co zobaczyłem przeraziło mnie było to multum zdarzeń których mój chłopski mózg nie pojmował. Nie racjonalne zachowanie. Podam przykład :
Od jakiegoś czasu w szkole obserwuje dziewczynę i chłopaka którzy na pewno się lubią. Ich zachowanie jest następujące w jednym dniu chłopak do niej zarywa ona odpowiada na podryw i dołącza się do jego "gry" i jest wszystko pięknie podokuczają sobie w celu nawiązania jakiegoś kontaktu fizycznego. Lecz innego dnia ona w ogóle nie zwraca na niego uwagi, nie odpowiada na jego zaloty wręcz ignoruje go. I tak na zmiane.
Tak wygląda ogólny zarys.
Proszę pomóżcie mi rozwiązać ta zagadkę . Czy to są zwykłe kobiece wahania nastroju? Czy ona ma jakiś plan działania którego to zachowanie jest częscia? Czy poprostu woli innego? Czy może nie jest zdecydowana? Czy co?
p.s przepraszam za mój polski język . Nigdy nie byłem humanista ani nigdy prawdopodobnie nie będę.