Kończy na zewnątrz, chociaż biorę tabletki - jak z nim pogadać? - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » SEKS, SEKSUALNOŚĆ, PSYCHOLOGIA » Kończy na zewnątrz, chociaż biorę tabletki - jak z nim pogadać?

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 14 ]

1 Ostatnio edytowany przez yvette (2010-02-04 16:39:16)

Temat: Kończy na zewnątrz, chociaż biorę tabletki - jak z nim pogadać?

Hej.

Jakis czas temu zaczelam uprawiac seks z moim facetem. Biore tabletki i on dobrze o tym wie jednak za kazdym razem konczy sie to stosunkiem przerywanym co nie bardzo mi odpowiada...
Na poczatku myslalam ze to sie zmieni jednak zawsze jest tak samo... Czy wypada mi powiedziec mu ze mi to nie odpowiada, w koncu jestesmy zabezpieczeni i mamy juz swoje lata i bardzo powaznie myslimy o tym zwiazku.
Boje sie ze jak mu to powiem to nie bedzie chcial sie ze mna juz kochac...

Poradzcie cos...

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Kończy na zewnątrz, chociaż biorę tabletki - jak z nim pogadać?

Obawa przed wpadką ? smile

thetower napisał/a:

Obawa przed wpadką ? smile

No chyba po cos sie zabezpieczam...

4 Ostatnio edytowany przez thetower (2010-02-03 23:53:57)

może temu nie ufać smile

Czy wypada mi powiedziec mu ze mi to nie odpowiada

Pamiętaj Kobieta musi mieć swój honor smile
A niby czemu nie możesz MU tego powiedzieć ?

5

powiedz delikatnie ze ci to nie odpowiada i moze wyjasnij chlopakowi na czym polega ten rodzaj antykoncepcji

Boje sie jego reakcji poprostu... Ogolnie jesli chodzi o seks to jest dosc niesmaly w tych sprawach...

7

mysle zeby zaczac rozmowe od zapytania czy twoj facet ufa tej metodzie antykoncepcji i rozwiac jego ewentualne watpliwosci a pzniej o  swoich upodobaniach to tez pomoze wam poznac lepiej swoje ciala to nie jest takie trudne jak sie wydaje jesli jest niesmialy zacznij ty rozmowe pierwsza

8

A nienpotraficie siąść sobie obojm i wyjaśnić wszystkie za i przeciw? W końcu jesteś zabazpieczona więc przed czy ta obawa z jego strony?

9

wyjaśnij partnerowi dokładnie tą metodę antykoncepcji, zapytaj dlaczego mimo to kończy na zewnątrz. jest to skuteczny rodzaj anty więc nie powinien obawiać się ciąży

10

samotny aniol85 napisał/a:

Boje sie ze jak mu to powiem to nie bedzie chcial sie ze mna juz kochac...

Jeżeli oboje jesteście dojrzałymi ludźmi, ryzyko, że się tak zachowa jest naprawdę nikłe. Rozmowa, rozmowa, rozmowa przede wszystkim!
Zapytaj, dlaczego się tak zachowuje i z czego biorą się jego obawy. Nie ufa tabletkom czy nie ufa Tobie, że je bierzesz (i tak może być)? Powiedz mu, że masz pełne zaufanie do tabletek, że też nie planujesz teraz ciąży i chciałabyś wreszcie "poczuć go w sobie".

Nie można mieć dobrego seksu, gdy barierą jest już mówienie o nim. I uwierz mi, że czasami facet zdaje się być nieśmiały, bo boi się, że źle go odbierzesz. Z własnego doświadczenia wiem, a jestem kobietą bardzo otwartą na rozmowy o seksie, że większość mężczyzn widząc brak lęku czy zahamowań ze strony partnerki w końcu się przełamuje i... Rozgaduje wink

Bez obaw, kiedyś musicie zacząć rozmawiać, jeżeli chcesz, żeby ten seks naprawdę był udany. Powodzenia!

11

Biorę tabletki, ufam temu zabezpieczeniu, ale mój chłopak zwykle kończy i tak na zewnątrz. Jakoś na początku miałam pewne obawy, które z czasem mi przeszły, czasem owszem kończy we mnie, ale chyba z przyzwyczajenia już właściwie kończyu na zewnątrz. Myślę że gdybym mu powiedziała że chcę żeby zawsze kończył we mnie to nie miałby z tym problemu, więc myślę że możesz mu po prostu podczas seksu powiedzieć delikatnie żeby skończył w Tobie. Jeśli wolisz to pogadaj z nim wcześniej, nie sądzę żeby się o to obraził wink z tego co wiem to faceci wolą kończyć w środku wink

12

No wiec zdobylam sie na odwage i powiedzialam mu ze chcialabym z nim porozmawiac. Usiedlismy sobie wieczorem i poprostu otwarcie porozmawialismy...
Okazalo sie ze nie tylko ja chcialam na ten temat rozmawiac ale on tez lecz nie mial poprostu odwagi...
Jeszcze tamtego wieczoru kochalismy sie a on doszedl we mnie i bylo nam obojgu cudownie...

Dzieki za rady i rzeczywiscie nie ma to jak szczera rozmowa smile

Ps. Zastanawia mnie jeszcze jedna rzecz ale to chyba napisze w nowym watku.

13

Mój mąż na początku tez tak miał panikował i kończył poza mną kiedy z nim rozmawiałam powiedział że nie jest pewien czy tabletki mnie zabezpieczają (wcześniej miałam wkładkę i był pewniejszy) Proponuję abyś usiadła i wytłumaczyła swojemu facetowi ze jesteś zabezpieczona i jest niewielki procent że zajdziesz w ciąże.Mój mąż zrozumiał.Faceci nie bardzo wiedzą o co chodzi z tymi tabletkami i boją się wpadki

Posty [ 14 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » SEKS, SEKSUALNOŚĆ, PSYCHOLOGIA » Kończy na zewnątrz, chociaż biorę tabletki - jak z nim pogadać?

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024