problem z odbyciem stosunku - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » SEKS, SEKSUALNOŚĆ, PSYCHOLOGIA » problem z odbyciem stosunku

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 13 ]

1 Ostatnio edytowany przez cslady (2016-11-21 15:45:52)

Temat: problem z odbyciem stosunku

Drogie Panie,

Mamy problem z mężem w odbyciu naszego pierwszego stosunku. Jesteśmy dwa miesiące po ślubie i dopiero rozpoczynamy poznawanie siebie. Niestety, nie umiemy doprowadzić w sposób praktyczny do pierwszego razu. Ciągle penis mojego małżonka nie może wejść we mnie. Jest tak ciasna, że nawet nie jest w stanie włożyć pół centymetra. Jak nakierujemy ręką, to się od razu ześlizguje. U męża jest twardy i sztywny, ale mimo to, nie jest w stanie wejść mimo gry wstępnej, nawilżenia naturalnego + lubrykant.

Próbowaliśmy pozycji misjonarskiej, na jeźdźca, od tyłu i kilku innych i w każdym występuje ten sam problem. Jestem dziewicą, ale miałem naderwaną błonę kiedyś przez ginekologa, a badam temperaturę tam termometrem i on jest w stanie wejść. Proszę o jakąś poradę...

Zobacz podobne tematy :

2 Ostatnio edytowany przez cslady (2016-11-21 14:45:40)

Odp: problem z odbyciem stosunku

O [wulgaryzm] tego jeszcze nie było.

3

to jesteś kobietą? czy mężczyzną?

czy sam/a nie wiesz?? big_smile big_smile big_smile

4

biednemu zawsze wiatr w oczy... Jak w koncu Tsedom znalazl sobie dziewczyne a nawet ja poslubil, to nie moze jej skonsumowac od 2 miesiecy sad

5

qrcze, ale pisał jako kobieta teraz smile

i patrz, adiaphora, zapomniałam zacytować... to musi wejść w nawyk wink

6 Ostatnio edytowany przez Amethis (2016-11-21 15:41:44)

_v_ napisał/a:

zapomniałam zacytować... to musi wejść w nawyk wink

lenistwo czyste wink

zapomniało się wink posz -edł -ła, naturalnie

może kobieta mu się dorwała do konta big_smile

7 Ostatnio edytowany przez adiafora (2016-11-21 15:55:19)

no fakt, nikt nie zacytowal i po ptokach smile
Troche dziwny ten watek pod tytulem, jak rozprawiczyc zone, bo staram sie juz od kilku miesiecy...  Nie podejrzewam, zeby byla z niej az taka zelazna dziewica smile  Byc moze powodem jest pochwica, ale chyba przez te miesiace juz to powinno zostac wyjasnione przez lekarza a nie, ze on tak sobie dziuba i dziuba i dziuba w nadziei, ze sie w koncu dodziubie do celu a ona cierpliwie zmienia pozycje...a po 2 miesiacach ich wreszcie olsnilo, ze moze na forum swoj problem rozwiaza...

aha, znowu inna wersja, to juz nie wiem, czy pisze maz czy zona a moze razem pisza rownoczesnie...

8

adiaphora napisał/a:

on tak sobie dziuba i dziuba i dziuba w nadziei, ze sie w koncu dodziubie do celu

kobieta przez to dziuba dziuba dziuba, nerwacji dolnych części ciała dostała wink

9

o, zbanowali jego. A moze ja. Albo ich. No niewazne kogo, wazne, ze nie pomoglismy w problemie sad

Amethis, Ty to zawsze jakies logiczne wytlumaczenie znajdziesz. Ale co w takim razie zamiast dziubania, zeby dostac sie do skarbu?  Zaklecie - sezamie, sezamie otworz sie?  Tak to tylko umial Alibaba...

10 Ostatnio edytowany przez Amethis (2016-11-21 16:55:53)

Ja to nie wiem, czy obleci moje wytłumaczenie

- byłem dziś u mojego psychoswira, także wyobraźnia poszarpana pozytywnie -

Jednak mam pokoleniową radę, dziadka, co prawda nie mojego wink

Twierdził on, że na wszystko jest najlepszy
"Łój borsuczy" wink smile smile

Nie próbowałem, wierzę w doświadczenie 80-kilkuletnie, oraz naturalną:) medycynę

A poważnie już smile
Zagłębia m się ostatnio w tematy bioenergoterapia, napiecia mięśni, podłoże psychiczne,  także coś bym znalazł na wytłumaczenie, łącznie z kiepskim szczytowaniem, przeżywaniem, lewitowaniem smile

Generalnie ucisk odpowiednich miejsc, rozluźnia smile
Często poprzedzony bólem i krzykiem smile

Instruktaży niestety nie daję, egoistą że mnie smile

11

Kurcze! Obojnak! Wy tu go krytykujecie, zamiast podziwiać... Toż to jak jednorożec...

12

łój borsuczy? Ha, ha, przypomniał mi się dowcip o Saszy, który slinił, maslił i nie wchodit! Kto zna, ten wie, paczemu nie wchodit big_smile
A tak w ogóle to serio, nie wiem, czemu zbanowano człowieka?

13

W związku z tym, że Autor został zbanowany, a dyskusja toczy się nie na temat - wątek zamykam. Pozdrawiam, Cslady

Posty [ 13 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » SEKS, SEKSUALNOŚĆ, PSYCHOLOGIA » problem z odbyciem stosunku

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024