Były, jego nowa kobieta, a powrót. Czy komuś się udało. - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » ROZSTANIE, FLIRT, ZDRADA, ROZWÓD » Były, jego nowa kobieta, a powrót. Czy komuś się udało.

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 4 ]

Temat: Były, jego nowa kobieta, a powrót. Czy komuś się udało.

Nie jestem z nim dwa lata, ciągle mamy kontakt bo łączy nas dziecko. Od ponad roku on ma kobietę, mieszkają razem, ale czasem On mówi że chciał by być z nami. Zastanawiam się czy po takim powrocie mogli byśmy byś szczęśliwi skoro ją kocha na prawdę i czy zawsze nie była by częścią jego życia. Czy komuś się udało ?

A oczywiście nie mówię o sytuacji żeby miał odejść od niej dla nas, bo wiem że szczęścia na cudzym nieszczęściu się  nie zbuduje, ale gdyby im nie wyszło czy takie coś miało by szanse?

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Były, jego nowa kobieta, a powrót. Czy komuś się udało.

Ja na Twoim miejscu przypomniałabym sobie powody rozstania. Czy byliście szczęśliwi jako rodzina ? Co się stało, że zadecydowaliście o rozstaniu?
To, że On będąc z kobietą mówi otwarcie, że chciałby być z Wami nie jest w porządku. Nie bardzo wiem, co ma to oznaczać, bo skoro rzeczywiście BY CHCIAŁ być z Wami to podjąłby decyzję o rozstaniu z tamtą kobietą i próbach powrotu/ naprawienia relacji między Wami.
Mam nadzieję, że nie chce "mieć Was dwóch - Ciebie raz na jakiś czas i Ją na miejscu w domu. Dobrze, że jesteś świadoma , że żadnego szczęścia na cudzym nieszczęściu się nie zbuduje. Według mnie to On powinien zadecydować, bo sytuacja, w której jest z jedną a mówi drugiej, że chce być z nią to absurd.

3

Witaj ja też sie rozstałam z partnerem 4 lata temu obecnie jestem w innym zwiazku ale czasem trudno  żyć bo pierwszy partner ciąży obiecuje poprawe mòwi to samo że chce być z nami że wciąż kocha mnie ja czasem jestem rozdarta ale myśle o tym jak żyliśmy kiedyś i wiem że to się nie uda ale ja nawet chyba już bym nie chciała bo z drugiej strony mam partnera na którym mi zależy i nawet byłoby to nie fer do każdego z nich by okłamywać przedewszystkim siebie. Nie wierzyłabym na twoim miejscu jemu bo gdyby chciał to dawno by był z wami. Mój były nie ma nikogo przez taki długi czas bo zrozumiał że byłam jedyną kobietą którą kocha i nie zakocha sie ponownie, brzmi może jak z filmu ale wierz mi to nie jest takie proste jak się wydaje. Pozdrawiam.

4

Najgorsze jest to,że wtedy powody do rozstania wydawały  mi się nie do przeskoczenia, teraz nie jestem pewna czy odrobina więcej kompromisu by nie wystarczyła. Bywa,że jak jestem przy nim czuje jak bardzo do siebie nie pasujemy, nie czuje chemii. U niego pewnie powódki to seks z dawnych czasów. Za to za każdym razem jak się odezwie mam mętlik, sama nie wiem co o tym myśleć. On za pewne by jej nie zostawił, bo to ta ładniejsza, mają już też za sobą przejścia, lecz nie nazywa jej miłością życia

Posty [ 4 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » ROZSTANIE, FLIRT, ZDRADA, ROZWÓD » Były, jego nowa kobieta, a powrót. Czy komuś się udało.

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024