Juz nie moge wytrzymac ona nie chce nic z tym zrobic - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » SEKS, SEKSUALNOŚĆ, PSYCHOLOGIA » Juz nie moge wytrzymac ona nie chce nic z tym zrobic

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 36 ]

Temat: Juz nie moge wytrzymac ona nie chce nic z tym zrobic

Po pierwsze przepraszam z moja pisownie,

Jestem Zonaty od 8 lat, mamy dziecko praktycznie od samego poczatku i moja Zona po pierwszej ciazy a mamy dwoje dzieci, praktycznie przestala sie ze mna kochac i jest bez uczuciowa wobec mnie. Jestem bardzo zaradnym czlowiekiem, przynajmniej tak wszsycy mowia i zbudowalem ogromna firme ale nie moge se poradzic w moim malurzenstwie. Rozmawialem z moja Zona setki razy ale ona mnie zmywa i mowi ze wszystko jest ok, praktycznie zawsze musze ja zmusic zeby sie ze mna kochala po przez moja kiepska tak zwana mine na twarzy. Nawet zalatwilem jej dziewczyne trenera ktora pomogla jej zrzucic 20 kilo i po tym jak to zrobila nabrala duzej pewnosci siebie co jest nawet super. Lecz zaczela przy mnie mowic jak ten fajnie wyglada lub innyg gosicu jest super ubrany, napisala do kolerzani w biurze ze jeden kandydat do pracy wyglada super i bylo by super zeby byl z nimi w biurze. Powiedzialem jej ze widze jak ona lubi jak inni chlopacy sie za nia oglondaja to mi powiedziala ze ona kocha jak sie za nia ogladaja poniewaz chce aby inni patrzyli ale nigdy nie dostana od niej niczego. Przez to wszystko dostalem lekkiej depresji ale juz mysle ze wyszlem - wychodze z tego. Przepraszam ze takie dlugie.

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Juz nie moge wytrzymac ona nie chce nic z tym zrobic

To problemem jest to, że żona "unika" seksu z Tobą czy to, że jej "młode pęta" się podobają?

Do brzegu stary, do brzegu wink

3 Ostatnio edytowany przez Revenn (2016-10-25 22:42:56)

Tobie nie podobają się inne kobiety ? Nie patrzysz się na atrakcyjne dziewczyny np w sklepie ? Myślę że większość ludzi chce być atrakcyjnych i się podobać nie tylko mężowi czy żonie. Problem raczej jest w tym że straciła ochotę na seks. Przyczyny mogą być dwie, niektóre kobiety po porodzie mają zmniejszone libido, po prostu priorytetem stają się dzieci i ich wychowanie, lub po prostu już jej nie kręcisz, chemia się wypaliła a w najgorszym przypadku zaczyna się rozglądać za kimś kto zastąpi ciebie.

4

To ze moja Zona kompletnie mnie zostawila i ucieka od tematu Seksu kompletnie. Moze to moja wina, nie wiem co mam powiedziec. Chce odejsc ale mamy dwoje dzieci. Kocham ja, ona wszystko robi super, ciezko pracuje itp ale mnie jako meza traktuje tak jak bym ino mial zjesc i sie ubrac i przytulic sie czasami a ja nerwowo nie moge wytrzymac ze klade sie spac i niemoge dotknac mojej Zony. Juz nie moge tego wytrzymac mam dopiero 33 lata.

5

Przede wszystkim porozmawiaj wprost i powiedz jej o co chodzi. Dlaczego nie chce żebyś jej dotykał, zapytaj jej czy już ją nie kręcisz, czy kogoś ma prosto z mostu. Masz takie zadanie na jutro, a to co odpowie przytoczysz tutaj. Bo tak nie za bardzo jest ktoś w stanie tobie pomóc.

6

Na 99% wiem ze nie ma nikogo.

7

Greg, a jak to jest z Tobą? Nie zrozum mnie źle... ale jak żona "straciła" 20 kilo to może też coś masz "za dużo" tu i tam i nie pociągasz już jej? wink

Ciężki temat trochę, za mało informacji i ciężko coś wykombinować.

8

Zaskakujące jak ktoś kto nie potrafi sensownie pisać założył firmę i to niby z sukcesem...
Wybacz, ale na prawdę koszmarnie się to czyta.

Rozmawiałeś z nią w ogóle?

9

Małpa69 napisał/a:

Zaskakujące jak ktoś kto nie potrafi sensownie pisać założył firmę i to niby z sukcesem...

Oj tam czepiasz się... ze smartfona pisze tongue wink

10

Ja jestem w bardzo dobrej formie. Biegam po 10 km w 50 min. Moze powinienem sie wyprowadzic?

Moze powinienem se kochanke znalesc? Nie wiem co mam zrobic.

11

O rety,  polski to naprawdę trudny język...
Może zamiast szukać nowych problemów (czyli kochanki) spróbujesz poszukać rozwiązania starego. Zaczelabym od uświadomienia żonie,  że seks jest dla Ciebie jednak ważny,  a jego brak stanowi dla Ciebie źródło frustracji i co ona proponuje w tej sytuacji,  jak widzi rozwiązanie problemu...

12

winnie.c napisał/a:

O rety,  polski to naprawdę trudny język...
Może zamiast szukać nowych problemów (czyli kochanki) spróbujesz poszukać rozwiązania starego. Zaczelabym od uświadomienia żonie,  że seks jest dla Ciebie jednak ważny,  a jego brak stanowi dla Ciebie źródło frustracji i co ona proponuje w tej sytuacji,  jak widzi rozwiązanie problemu...

Jak jej to moge wytlumaczyc? Juz prubowalem wiele razy? Co musze zrobic zeby dotarlo do niej ?

13

A czy zaraz po porodzie sypiales z zona? Nie dales jej odczuc ze nie podoba ci sie w stanie poporodowym?

14

Roksa i po problemie....

Nie wierzę że ktoś kto tak pisze zbudował dużą firmę i nie ma seksu.

15

Gary napisał/a:

Roksa i po problemie....

Dlaczego?  W to,  że nie seksu zdecydowanie wierzę...

16

Gary napisał/a:

Roksa i po problemie....

Przepraszam juz mnie w polsce 19 lat nie ma. Wiem ze powinienem bardziej pisowni pilnowac.

17

andziula125 napisał/a:

A czy zaraz po porodzie sypiales z zona? Nie dales jej odczuc ze nie podoba ci sie w stanie poporodowym?

Tak sypialem. Tylko raz soe jej przyznalem ze mnie jedna kobieta zaprosila do domu zeby sie kochac ale ja zajechalem do niej i ucieklem nic nie robiac. Musialem byc szczery.

18

Niestety istnieje szansa, że żonie spodobała się twoja duża firma, a nie Ty. W takim przypadku nic nie zrobisz.
Trzeba było ukrywać status materialny.

19

Albo niestety zona odgrywa sie za ta kobiete.pomyslala ze jest nieatrakcyjna dla ciebie i chce byc atrakcyjna dla innych.ok byles szczery ale to spotkanie nie powinno miec w ogole miejsca takie moje zdanie

20

A moze u ciebie z seksem to jak z pisownia?...

21

Może to pora aby pomyśleć o rozwodzie?

22 Ostatnio edytowany przez Ewika99 (2016-10-26 08:37:56)

Wstretni jestescie. Facet ma problem,a Wy sie pisowni czepiliscie. Ulzy Wam, gdy mu dogryziecie? Juz na poczatku przeprosil za bledy, wiec wiedzieliscie, czego sie spodziewac mozecie...
A wracajac do tematu: szczera rozmowa z zona. Przede wszystkim. A jesli sytuacja sie nie zmieni to moze warto pomyslec moze nie od razu o rozwodzie, ale o odpoczynku od siebie na pewien czas? Zapytaj zone, dlaczego juz jej nie pociagasz? Czy spojrzenia innych mezczyzn zastapily jej zblizenia z wlasnym mezem? Tylko nie odpuszczaj, niech sie nie wymiguje. Ewentualnie mozesz powiedziec, ze zastanawiasz sie nad rozstaniem bardzo powaznie, bo masz dosc Krolowej Lodu. Moze poskutkuje?
Jeszcze jedna mysl mnie naszla: piszesz, ze macie dwoje dzieci. A czy Ty pomagasz zonie w opiece nad nimi?Odciazasz ja? Dzieci potrafia byc baaardzo absorbujace. I to nie chodzi o zmeczenie fizyczne. Ja mam 3-latka, ktory jest zywym dzieciem, nie usiadzie na dwie minuty, ciagle w ruchu, przy tym okropny ''szkudnik''. I wlasnie czesto nie jestem zmeczona fizycznie, a psychicznie. Od samego rana: mamo! Pic, kupe! Mamo! Gdzie idziesz? Przy czym chodzi za mna krok w krok i mam problem, by to piwnicy po ziemniaki zejsc... To jest okropnie meczace, gdy nawet w lazience nie mozesz byc sam. Wy macie dwojke, nie wiem w jakim wieku, ale jesli to male dzieci to wspolczuje tylko.  Moze zona jest przeciazona?

23 Ostatnio edytowany przez Małpa69 (2016-10-26 09:03:27)

A jak na klasówce z polskiego napisało się "przepraszam za błędy" to pały nie było?

Tu nawet nie o błędy chodzi tylko o to ĹĽe ciężko uwierzyć, aby ktoĹ› kto pisze w ten sposĂłb, byĹ‚ wĹ‚aĹ›cicielem duĹĽej i powaĹĽnej firmy. Co prawda znam takich  ludzi majÄ…cych swoje firmy, ale maĹ‚e i w branĹĽach ktĂłre nie wymagajÄ… Ĺ‚adnego pisania. Tu mamy jednak powaĹĽnego biznesmena, ktĂłry nie potrafi sklecić jednego sensownego zdania, to siÄ™ po prostu kupy nie trzyma.

24

jak dla mnie pisownia i firma może być, jeśli, jak pan pisze, od 19 lat jest za granicą, czyli w wieku 14 lat wyjechał, zaraz po podstawówce. Nie trzeba znajomości polskiego w niektórych krajach, a tym bardziej w niektórych branżach. Szyk zdania wskazuje też na naleciałości innym językiem, a nie zwykłą  niechlujność.
Co to zmienia w meritum sprawy?

Zaproponuję tak jak inni: porozmawiać otwarcie, zapytać co się zmieniło w jej nastawieniu i napisać dokładnie, jak przebiegła rozmowa. Co Ty powiedziałeś, co żona.

25

Nie chodzi o pisownię, ale nie chcemy być wodzeni za nos przez trolla... Może on nie jest trolem, a może jest... Grupowicze są już czujni.

26 Ostatnio edytowany przez Małpa69 (2016-10-26 13:08:44)

Dokładnie, ja rzadko otwarcie wyjawiam swoje podejrzenia, ale ta sytuacja jest dziwna, pobytu za granicą jako wymówki nie kupuję. Kilka osób z mojej rodziny wyjechało kilkadziesiąt lat temu za granicę i jakoś nie zapomnieli jak składnie pisać po polsku, a są to osoby które skończyły kilka klas podstawówki... Robią błędy, czasami pomieszają im się słowa z obu języków, ale nie mają jakiejś dziwacznej i pokręconej składni.

Rzadko czepiam się błędów, zresztą wielokrotnie broniłam jak lwica mojego kolegi dyslektyka którego na prawdę nie idzie nauczyć poprawnego pisania. Tutaj po prostu coś mi nie pasuje.

Żeby nie było znam kilku facetów, bardzo prostych, fatalnie piszących i mających swoje firmy, bo pisanie akurat nie jest im do niczego potrzebne, ale nie kreują się oni na wielkich biznesmenów.

27

Jak wygląda to zmuszanie za każdym razem do seksu? Ty ja gwałcisz, przymuszasz? Jakich używasz argumentów?

28 Ostatnio edytowany przez adiafora (2016-10-26 13:59:46)

Ola_la napisał/a:

Jak wygląda to zmuszanie za każdym razem do seksu? Ty ja gwałcisz, przymuszasz? Jakich używasz argumentów?

napisal przeciez, ze zmusza ja miną. Pewnie robi mine jak zbolaly pies i zona z łaski mu daje, od czasu do czasu...Ofiarna kobieta.
W sumie tak to sie odbywa w wielu malzenstwach. Nie pierwszy to tutaj i zapewne nie ostatni watek o tym, ze po slubie i urodzeniu dzieci, zona stracila ochote na seks.

29

witam, mój partner niestety oglada sie za paniami na ulicy/ w sklepie ... mówiąc że to nic nie znaczy. Nie powiem żeby to było przyjemne dla mnie - robi to w moim towarzystwie, tłumaczy że lepiej żebym o tym wiedziała
Miłe to nie jest no ale albo w pakiecie z nim albo rozejrzy sie bardziej skutecznie

30

a przez kiepską minę na twarzy smile
biedna kobieta
może jakiś pan wytłumaczy mu jak się podrywa kobietę, także żonę, jak się ja adoruje
bo na pewno nie zmuszając ja do odchudzania

człowieku ona prędzej czy później odejdzie od ciebie i twoja mina zbolałego psa tego nie zmieni
a i firma i dzieci pewnie nie wiele pomoże
to jest człowiek a nie maszynka do sprzątania, ładnego wyglądania, wychowywania dzieci  i seksu wymuszonego zbolała miną

31

Ola_lal brawo mam takie samo zdanie.krzyczec zonie odchudzaj sie!!!! Gdzie musi zajac sie wszystkim.nie dziwie sie ze tak sie zachowuje kobitka :-D

32

Akurat on nie napisał o wymuszaniu na niej odchudzania. Napisał że załatwił jej trenera, być może sama tego chciała

33

pal szesc odchudzanie wyszło jej na dobre przecież
ale jak ten mąż mówi ze jest gruba, a potem robi mine i wymusza seks, to która kobieta by chciała seksu?

34

andziula125 napisał/a:

Ola_lal brawo mam takie samo zdanie.krzyczec zonie odchudzaj sie!!!! Gdzie musi zajac sie wszystkim.nie dziwie sie ze tak sie zachowuje kobitka :-D

No wybacz, ale jest taka grupa kobiet, które twierdzą, że skoro "zajmują się wszystkim" to już mogą o siebie nie dbać..
Że im niby "brzuch poporodowy" został? Kiedy tymczasem ich  dziecko to już im koło nogi biega, dajmy na to trzyletnie?
To to już dawno nie jest "brzuch poporodowy", tylko zwyczajnie kobitka się roztyła  i tyle.

Chodakowska nie gryzie, każdy może sobie te 10min dziennie poćwiczyć.

35

Chodakowska nie gryzie ino stawy rozwala.

36

Małpa69, trochę w tym racji jest, a nawet więcej niż trochę wink Po jej programie z pilatesem powiedziałam sobie, że nigdy więcej, myślałam, że mi głowa odpadnie. 

Ale jakieś brzuszki, bieganko czy inne przysiady to można porobić nawet i we własnym zakresie. Można zmienić dietę na troszkę lżejszą wink
Bo kurcze, to przecież nie jest tak, że człowiek się z poniedziałku na wtorek budzi 15kg cięższy.

Ale to takie dyskusje poza wątkiem. Wracając do tematu: można się zastanawiać, czy Żona naszego Autora nie jest przypadkiem aseksualna?
Ale to raczej da się wykluczyć, skoro za obcymi facetami się ogląda wink Czyli albo się mężuś znudził, albo od początku coś nie grało.

Posty [ 36 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » SEKS, SEKSUALNOŚĆ, PSYCHOLOGIA » Juz nie moge wytrzymac ona nie chce nic z tym zrobic

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024