Dzien dobry.Moze ktos doradzi mi jak odzyskac dziewczyne ktora odeszla,co robic,co zmienic.Prosze o porade.JESZCZE dwa tygodnie temu dala mi szanse spedzilismy tydzien nad morzem bylo super.Moj problem polegal na tym ze mowilem jej ze nie wypije zadnego alkoholu obiecywalem a nie dotrzymalem obietnicy.To nie tak ze pije codziennie bo tak nie jest czasami mam ochote na piwko,drinka.Wiem tez ze alkohol to wrog dla niej gdyz przezyla w dziecinstwie z ojcem ktory pil nie przyjemne chcwile.Postanowilem ze zrobie sobie wszywke zeby nawet jednego glupiego piwa nie wypic.Mowilem jej o tym ale powiedziala ze mam to robic dla siebie nie dla niej.Kocham Ja bardzo chce wszystko zmienic i zaczasc od siebie.Prosze o porade jak mam to wszystko naprawic czy dac jej czas i prosic o rozmowe.Nie wiem jak Ja przekonac zeby dala mi ostatnia szanse.Moze jest ktoras z Pan ktora udzieli mi pewnych wskazowek.Bardzo bym o to prosil.
1 2016-08-29 13:48:21 Ostatnio edytowany przez bejmus24 (2016-08-29 18:44:39)
Zazdroszczę jej konsekwentnych działań.
Dlaczego Tak sadzisz?
Zwariowałeś?
A po co Ci taka dziewczyna, teraz alko, później kastracja a na koniec to ani ciut ciut innych używek i nawet dopalaczy. Daj spokój, zaszyjesz się i dopiero Ci da czadu, a ty nawet piwka na uspokojenie niet.
Ale na poważnie to przemyśl sprawę, teraz ja kochasz i inne bzdety, ale ułożenie sobie życia z kimś takim to lipa już, u mnie w bliskiej rodzinie też taka osoba co ma podobny problem, i serio awantury za łyk piwa takie że ja [wulgaryzm], lepiej przekonaj ją do alkoholu, albo dragi zamiast alkoholu, może nikt nie cpieł u niej w rodzinie to będziesz pierwszy.
Pozdrawiam