zostałem sam , odeszła - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » ROZSTANIE, FLIRT, ZDRADA, ROZWÓD » zostałem sam , odeszła

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 2 ]

Temat: zostałem sam , odeszła

Witam kilka dni temu opisałem tu swój problem :

" Witam i mam prośbę byłem z moją przyjaciółką bardzo blisko , ale mnie zostawiła.. Byliśmy ze sb bardzo blisko , ja pokochałem ją a ona mnie , chcieliśmy być razem ale jak to czasami bywa borykaliśmy się z problemami , a że ja byłem w niej bardzo zakochany do wręcz do szaleństwa.. no właśnie i w tym problem , za każdym razem gdy się pokłóciliśmy nachodziłem ją i przepraszałem na kolanach i iż może na początku wydaję się to kochane to potem po każdej kłótni znów to robiłem , aż w końcu zaczęło ją to wkurzać , a ja się zmieniłem , nie byłem już tym samym chłopakiem , którego poznała na początku .. tak bardzo ją kochałem że to powoli zaczynało się zamieniać w obsesję , po każdej kłótni pisałem do jej przyjaciółek żeby mi pomogły , nachodziłem ja i przepraszałem ale to robiło się powoli chore i ja tego nie dostrzegałem ponieważ tak bardzo się bałem że mogę ją stracić . No i stało się w końcu nie wytrzymała i mnie zostawiła powiedziała że już nie chce ze mną być że to co robię jest chore, że nie jest moją własnością ..doigrałem się znienawidziłem się za to że wcześniej tego nie dostrzegłem jak się zmieniłem . Przeprosiłem ja przysięgałem że się zmienię , że będę tym samym chłopakiem co na początku , ale ona mnie nie chce znać . Proszę co mam robić ? Błagam pomóżcie wiem że się źle zachowywałem i teraz już będę inny . Muszę ją odzyskać .. nie mogę bez niej żyć , nie potrafię za bardzo ją kocham . Prosze co mam robić ? Dać jej trochę czasu nie pisać do niej , nie nachodzić żeby to sb przemyślała i być może  zatęskniła i mi wybaczyła  , proszę pomóżcie "

Poradziliście mi żebym dał jej czas , nie pisał , nie dzwonił itp. i tak robiłem . Chodzi o to że tydzień temu gdy między nami jeszcze wszystko było w porządku miała urodziny  i dałem jej dużego misia . Dziś mija tydzień ot tego jak mnie zostawiła i napisała do mnie cytuje ' oddać ci misia ' na co ja że ' dostałaś go na urodziny i jest twój już na zawsze ' na co ona ' dobrze , dziękuje ' . Możecie mi poradzić co teraz zrobić ... zacząć ją przepraszać i napisać że nad sb pracuje , że się zmieniłem , że wiem że źle robiłem ? Czy lepiej nie pisać , poczekać i dać jej jeszcze trochę czasu ?

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: zostałem sam , odeszła

Proszę, kontynuuj swój poprzedni wątek, zamiast zakładać kolejny na ten sam temat.

Posty [ 2 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » ROZSTANIE, FLIRT, ZDRADA, ROZWÓD » zostałem sam , odeszła

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024