techi napisał/a:A z przykrością muszę stwierdzić, że wy kobiety nie umiecie się same z siebie śmiać. Pierwsze co to obraza majestatu i do sądu z reklamodawcą. A powyższa reklama jest bardzo dobra.
techi,
dlaczego uważasz, że nie potrafimy się z siebie śmiać? - powiem Ci, że potrafimy robić to do rozpuchu... na zaczepne pytanie odpowiedziałam Ci też lekko zaczepnie
i czy ta piosenka jest prawdziwa czy nie , jest w tym momencie bez znaczenia. 
techi napisał/a:Przykre to ale mieszkamy w kraju gdzie we wszystkim doszukujemy się seksualności i w programach dla dzieci słynny Twinki-Winki i reklamach.
Doszukujemy się? Przecież w tych reklamach niczego nie trzeba sie doszukiwać... wszystko pięknie dane na tacy!:)
techi napisał/a:Czy nie sądzisz Doto, że reklamy proszków do prania nie ośmieszają kobiet ? Ja uważam, że tak, ośmieszają.
nie dajmy się zwariować! własnie i tu chodzi o pewien umiar - nie rozumiem po co uruchamianie seksualnych zachowań np do reklamy lodów, które jakby nie było skierowane są także do dzieci. Ale target to target
.
techi napisał/a:A tu taka reklama, która ukazuje po części naturę kobiet i same sprzeciwy.
Pokazuje naturę kobiet?? Czy może wizję natury, która odpowiada komuś? Zawsze wykorzystuje takie reklamy do rozeznania się jakie są na nie reakcje - są różne. Są tacy którzy boki zrywają, śmieja się do łez i tacy, którzy mają inną percepcję.
Wyraziłam swoją opinię na temat tej reklamy - nie musi mi się ona podobac, zresztą jak wiele innych rzeczy. Nie pozwalam sobie, aby ktoś traktował mnie w przedmiotowy sposób w relacjach, w których mam na to wpływ. A tą reklamę po prostu "zlewam"
) i z pewnością nie kupię produktu, który reklamuje, podobnie z lodami Koral. Włosów z głowy rwać z tego powodu nie będę. No cóż świata nie zmienimy - możemy tylko reagować na to zgodnie ze swoimi przekonaniami i wartościami. Ciebie to bawi i śmieszy - ok, to twoje indywidualne podejście do sprawy, mnie nie i tyle