Pokazać mężczyźnie, że mi się podoba, czy czekać, aż samo się rozwinie - Netkobiety.pl
Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...
Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Posty [ 3 ]
Temat: Pokazać mężczyźnie, że mi się podoba, czy czekać, aż samo się rozwinie
Witam. Kiedy poznajecie jakiegoś mężczyznę i Wam się podoba, to pokazujecie mu zauważalnie, że tak jest i przyspieszacie tę znajomość. Czy może jednak czekacie na to, aż znajomość sama naturalnie się rozwinie? (spotykacie regularnie tę osobę w jakimś miejscu) Dziękuję za odpowiedzi. 
Odp: Pokazać mężczyźnie, że mi się podoba, czy czekać, aż samo się rozwinie
Możesz mu od czasu do czasu pokazać jakieś skromne gesty żeby nie zboczył z toru, najfajniej jeżeli to on o Ciebie będzie zabiegać i się starać wtedy pokaże swoja osobę i Ty będziesz się czuła bezpiecznie przy nim 
Odp: Pokazać mężczyźnie, że mi się podoba, czy czekać, aż samo się rozwinie
Nienawidzę "czekania aż znajomość sama się naturalnie rozwinie", bo to tak naprawdę mit. Jeśli jedno z Was nie pchnie jakoś sprawy do przodu to wcześniej czy później umrze śmiercią naturalną. Ty zrób pierwszy krok, a potem czekaj na jego krok itd.
Posty [ 3 ]
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Zobacz popularne tematy :
Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności
© www.netkobiety.pl 2007-2024