Pokazać mężczyźnie, że mi się podoba, czy czekać, aż samo się rozwinie - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » Pokazać mężczyźnie, że mi się podoba, czy czekać, aż samo się rozwinie

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 3 ]

Temat: Pokazać mężczyźnie, że mi się podoba, czy czekać, aż samo się rozwinie

Witam. Kiedy poznajecie jakiegoś mężczyznę i Wam się podoba, to pokazujecie mu zauważalnie, że tak jest i przyspieszacie tę znajomość. Czy może jednak czekacie na to, aż znajomość sama naturalnie się rozwinie? (spotykacie regularnie tę osobę w jakimś miejscu) Dziękuję za odpowiedzi. smile

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Pokazać mężczyźnie, że mi się podoba, czy czekać, aż samo się rozwinie

Możesz mu od czasu do czasu pokazać jakieś skromne gesty żeby nie zboczył z toru, najfajniej jeżeli to on o Ciebie będzie zabiegać i się starać wtedy pokaże swoja osobę i Ty będziesz się czuła bezpiecznie przy nim smile

3

Odp: Pokazać mężczyźnie, że mi się podoba, czy czekać, aż samo się rozwinie

Nienawidzę "czekania aż znajomość sama się naturalnie rozwinie", bo to tak naprawdę mit. Jeśli jedno z Was nie pchnie jakoś sprawy do przodu to wcześniej czy później umrze śmiercią naturalną. Ty zrób pierwszy krok, a potem czekaj na jego krok itd.

Posty [ 3 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » Pokazać mężczyźnie, że mi się podoba, czy czekać, aż samo się rozwinie

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024