powiedział, że podoba mu się inna - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » powiedział, że podoba mu się inna

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 7 ]

Temat: powiedział, że podoba mu się inna

Nie wiem co myśleć o całej tej sytuacji. Problem rodem z gimbazy choć mam 23 lata. Jestem z chłopakiem 5 lat. Nie mieszkamy razem, ale mamy dostęp do swoich fejsów, znamy wszystkie hasła itp. Ja czasami przesiaduje na jego facebooku, on na moim. No i od jakiegoś czasu na jego profilu w wyszukiwanych wyświetla się ciągle ta sama dziewczyna. Na początku myślałam, że pewnie obczajał z ciekawości profil koleżanki. Ale po ostatnim razie zapytałam o co z nią chodzi. Z początku stwierdził, że to koleżanka z pracy i wszedł na jej profil z ciekawości, żeby zobaczyć gdzie była na majówce. Przeczucie mi mówiło, że coś kręci. W końcu przyznał, że podoba mu się, że jest ładna i że raz na jakiś czas wchodzi na jej profil. Sprawdziliśmy częstotliwość tych jego podglądań, średnio raz na miesiąc. Niby nic takiego. Ale boli mnie to. Zapytałam czy on coś do niej czuje, czy o co chodzi bo regularne przeglądanie fejsa koleżanki nie uważam za normalne. On powiedział, że nie. I że wiele dziewczyn mu się podoba wizualnie, że ja mu się podobam, ona i kilka innych. Ale to ze mną jest i mnie kocha. Dodał też, że owszem podoba mu się i z ciekawości wejdzie czasem na jej fejsbuka, ale na tym się kończy, nie pisze do niej, nie zagaduje, nie stara się mieć z nią kontaktu. Nie wiem czy przesadzam czy nie, ale coś mi tu śmierdzi tylko jeszcze nie wiem co. Jest mi przykro, wróciliśmy po majówce, odwiózł mnie, zasypiając zastanawiałam się czy już dojechał do domu i czy napisze mi smsa na dobranoc. A on? Myślał o dziewczynie, która mu się podoba. Smsa nie dostałam.

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: powiedział, że podoba mu się inna

Straszne. ... zabij go.

A na serio - przesadzasz.

3

ela-esk napisał/a:

Nie wiem czy przesadzam czy nie, ale coś mi tu śmierdzi tylko jeszcze nie wiem co. Jest mi przykro, wróciliśmy po majówce, odwiózł mnie, zasypiając zastanawiałam się czy już dojechał do domu i czy napisze mi smsa na dobranoc. A on? Myślał o dziewczynie, która mu się podoba. Smsa nie dostałam.

Przesadzasz. To, że podobają nam się różni ludzie jest naturalne. Rozumiem, że poczułaś lekkie ukłucie, gdy przyznał, że koleżanka mu się podoba, jednak częstotliwość jego "inwigilacji" wink nie świadczy raczej o jakimś zaangażowaniu. Nie nakręcaj się złymi myślami, nie masz żadnych podstaw, fakt, że nie wysłał Ci sms-a po powrocie nie oznacza, że myślał o niej. Nadinterpretujesz. Nie rozmawiaj już z nim na ten temat, nie szukaj dziury w całym. Okazując zazdrość bez powodu możesz stracić w jego oczach.
Gdybyś ewentualnie zaobserwowała jakieś zmiany w jego zachowaniu, wtedy pomyślisz co z tym zrobić.

4

Intuicja czasami podpowiada ciekawe rzeczy...nawet nie czasem, czesto, przynajmniej mi a kobieta nie jestem. Watch out!

5

Nie myśl już o tym. Ja jestem dość radykalna w tych sprawach ale nawet ja uważam, że grubo przesadzasz big_smile Raz na miesiąc - czyli bardzo rzadko. Do tego powiedział szczerze, że jest ładna i dlatego to robi.

Każdy przegląda różne strony. Serio, ja też sobie patrzę na ładne laski. Po prostu lubię ładnych ludzi.

6

Raz na miesiąc przegląda jej profil? Rozumiałabym niepokój gdyby zaglądał kilka razy dziennie... Może znajdź sobie hobby, będziesz miała mniej czasu na smucie szalonych domysłów wink

7

Dziecko zrozumiało, że chłopak jednak ma oczy....

Posty [ 7 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » powiedział, że podoba mu się inna

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024