policjantka - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 1 ]

Temat: policjantka

Hej smile witam Was serdecznie. Przygotowuje sie wlasnie do testu psychologicznego do policji i chcialabym aby osoba ktora wie cos na ten temat doradzila cos madrego wink. Glownie chodzi o to ze zastanawiam sie czy ja ze swoim charakterkiem nadaje sie. Ogolnie jest wiadome ze policjant nie moze dac wejsc sobie na glowe i musi byc bardzo asertywny ale ja czasami mam wrazenie ze jestem za bardzo.. Mam ciezki charakter..mam tego swiadomosc ale czy moj charakter jest przeszkoda czy wlasnie plusem w uzyskaniu wyniku pozytywnego. Wiem ze na tescie trzeba byc poprostu soba to jest podobno najlepsza metoda. Tylko ze ja jestem czasami za bardzo pewna siebie..zawsze jestem szczera datego niektorym bardzo to przeszkadzalo i odbierali to jako moja wada. Bo nie patrze kto i wog tylko mowie to co mi sie nie podoba ..nie pozwole sobie zeby ktos obrazal mnie czy moich bliskich..gdy cos sie dzieje to oczywiscie jest mnie pelno i musze dorzucic swoje dwa grosze i wychodzi ze mnie nerwus.. Jestem zawzieta i darze do celu chocby nie wiem co a z drugiej strony czasami jestem tak wrazliwa ze jedno slowo albo porazka potrafi wywolac łzy. Wiem ze co ma wyjsc na tescie to wyjdzie ale powiedzcie czy ktos moze przechodzil tali test..jest policjantem..? Jak to jest?
Dzieki z gory:)

Zobacz podobne tematy :

Posty [ 1 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024