Zostawiła i nie usunęła? - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » ROZSTANIE, FLIRT, ZDRADA, ROZWÓD » Zostawiła i nie usunęła?

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 5 ]

Temat: Zostawiła i nie usunęła?

Witam panie, piszę bo w sumie zastanawia mnie zachowanie mojej ex. Sytuacja wygląda tak, że zdradziła mnie i zostawiła dla kolesia poznanego w internecie, aczkolwiek nie usunęła mnie ze znajomych na różnych portalach, oraz stronach na które wchodziliśmy. Wczoraj miałem urodziny i życzeń mi nie złożyła, więc w sumie po co mnie trzyma wtych znajomych? Jak byście to oceniły. Może sam powinienem ją wywalić i mieć spokój?

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Zostawiła i nie usunęła?

A ze Cię zdradziła i ma innego nie oznacza przecież ze od razu musi Cię wszędzie usuwać ze znajomych bez przesady

3

A może ma tyle rzeczy do robienia z nowym facetem że nie ma czasu siedzieć na portalach i się zastawiać kogo usunąć kogo zostawić. na twoim miejscu to ja bym ją usunęła od siebie z profilu bo nie chciałabym mieć już nic z nią do czynienia.

4

Jest zajęta pukaniem się z nowym i ma w czterech literach czy Cie usunie z fejsbunia czy nie smile

Nad czym tu kminić? Usuń ją sam jak Ci to przeszkadza smile

5 Ostatnio edytowany przez verdad (2016-03-23 10:40:46)

Ojej, a Ty ciagle sie ludziles, ze jak Cie nie usunela z facebooka, to wroci do Ciebie ?
Spojrz na siebie.Czy masz cos tam, pomiedzy pepkiem a udami ?
Jest tam cos, czy nie ?
Chyba, ze masz nascie lat, to wtedy moje pytanie jest nie na miejscu.

A, i wszystkiego najlepszego z okazji wczorajszych urodzin.
Zycze Ci milosci szczerej, dobrej i wzajemnej.
Verdad

Posty [ 5 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » ROZSTANIE, FLIRT, ZDRADA, ROZWÓD » Zostawiła i nie usunęła?

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024