Nie wiem już co mam robić. Jestem z chłopakiem 2 miesiące. Jest to związek na odległość jest o tyle trudniej, że aktualnie jest on w ośrodku socjoterapii, więc kontakt jest bardzo utrudniony. Możemy porozmawiać raz dziennie o ile dostanie telefon, kiedyś rozmawialiśmy 30 min, a teraz...do 10 min maksymalnie. Jest to udany związek, widywaliśmy się co tydzień w piątek i sobotę. Zazwyczaj piątki były ' naszymi dniami' sami we dwójkę, ale od kąd w piątek wyszła z nami moja dobra koleżanka (jego była) wszystko było inaczej. Byłam na prawdę zazdrosna o nich, ponieważ on wiecej rozmawial z nia niz ze mna, caly czas sie na nia patrzyl, bylam tak przejeta ta sytuacja, ze dostalam pierwszy raz w zyciu ataku nerwicowego. Od tamtej pory nie bylo dnia w ktorybysmy byli sami, no chyba, ze liczy sie 5 min. Kiedys czesto mi powtarzal, ze mnie kocha, ze jestem jego i komplementowal mnie, a jak wychodzilismy ze znajomymi to mi nie mowil tego. Najgorsze jest to, ze on lapie mnie w miejsca intymne, za piersi i tam nizej, chcialam prosic go, aby przestal, ale brakowalo mi zawsze odwagi, zazwyczaj wstawalam i udawalam, ze poprawiam spodnie lub cos. Nie pamietam, kiedy ostatni raz gdzies razem, sami bylismy, wgl teraz od chyba 2 tyfodni go nie widzialam, bo nie dostal zgody na powrot do domu, zawsze jak jechal do osrodka dzwonil, a kiedy byl na miejscu tez albo zadzwonil lub napisal sms'a zebym sie nie martwila, a ostatnio nie napisal, pozniej przez dwa dni ze swojej winy nie dostal telefonu, bardzo sie martwilam, zaczelam plakac, bardzo plakalam nie wiedzialam co sie dzieje, kiedy w koncu dzien pozniej zadzwonil powiedzial, ze zapomnial napisac. Przykro mi bylo. kiedys mowilismy sobie doslownie wszystko, a teraz malo, kiedy chce mu cos opowiedziec to zazwyczaj nie ma czasu, bo musi oddac telefon...Kocham go bardzo, ale czesto placze i tesknie i chce z nim byc, bo go bardzo kocham i nie chce z nim zrywac, ale z drugiej strony nie wiem czy chce z nim byc jezeli ma to tak wygladac. Prosze o pomoc.
1 2016-03-20 20:53:51 Ostatnio edytowany przez malaluska (2016-03-20 20:55:32)
Temat: co robić?
Zobacz podobne tematy :
Odp: co robić?
Dziecko ile Ty masz lat?