Cześć wszystkim! - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » POZNAJMY SIĘ ... » Cześć wszystkim!

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 4 ]

Temat: Cześć wszystkim!

witajcie,
postanowiłam sie dołączyć do wszystkich, którzy się przywitali!

Cóż moge tu o sobie napisać, żebyście mnie troszkę poznali, ale bym wciaż została tajemniczą forumowiczką?

Jestem kobietą z wieloma problemami... jak to brzmi... smile hah, no tak... ale gdybym tych problemów nie miała, to nie posunęłabym się do tego by założyć profil na tym forum, a więc jestem tu i szukam pomocy w różnych sprawach, ale nie tylko, bo w innych kwestiach mogę też pomóc, co bardzo lubię i na co liczę, że będę mogła wesprzeć innych w ich problemach. Sobie samej pomóc nie umiem, zaś czasem dobre rady potrafię udzielać innym. Lubię wspierać i doradzać. Także na pewno będę nie tylko się wyżalać i prosić o pomoc, ale też postaram się pomóc tym, którzy tej pomocy szukają.

Cieszę się, że istnieją takie fora, gdzie możemy się bez wstydu przyznać do pewnych problemów, spraw, kompleksów bez obawy, że jest to ktoś kto nas zna i wszystkim rozpowie. Ja osobiście nie mam komu się tak dosłownie otworzyć w tych sprawach, niestety mam parę koleżanek, znajomych, ale nie mam tej jednej jedynej przyjaciółki, której mogłabym powierzyć swoje wyznania, która by mnie nie odtrąciła po wysłuchaniu moich problemów... mam nadzieje, że tutaj takie dobre kobiety są, które doradzą, podpowiedzą, opiszą swoje doświadczenia. Wspierajmy się chociaż tutaj, skoro w rzeczywistości tak mało tego wsparcia mamy.

Jaka jestem? wrażliwa, emocjonalna, lubię, wręcz kocham żartować, raczej wesoła - kiedy nie przytłaczają mnie problemy i jestem w tej szczęśliwej fazie oczywiście.Jak już pisałam, lubię doradzać, chciałabym mieć taką przyjaciółkę gdzieś blisko, która by się przy mnie otworzyła, wygadała a ja bym mogła jej pomóc, bardzo o tym marzę, mieć taką siostrę smile ale niestety, żadnej z koleżanek nie podpasowałam na tyle by móc zostać mianowaną na przyjaciółkę, a szkoda. Może to jest tak, że tylko mi się tylko wydaje, ze jestem taka otwarta, a inni postrzegają mnie jako właśnie osobę zamkniętą w sobie? hmm.. często nad tym rozmyślam, jak mnie widza inni... no cóż, tego się chyba nie dowiem, bo tu na forum na pewno nie da się tego ocenić. W końcu to wirtualny świat, a życie to życie.

Mam nadzieję, ze zaciekawiłam parę osób i w pewnym sensie jakoś się przywitałam smile Pozdrawiam serdecznie!

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Cześć wszystkim!

Witam ! smile
fajnie , że postanowiłaś tutaj dołączyć smile
pozdrawiam ! smile

3

Dzięki wielkie litlesmilee, jeszcze nie do końca "ogarniam" to forum, ale z czasem chyba samo przyjdzie smile Miłego dnia!

4

Ee dasz sobie radę smile
ale faktycznie , można się pogubić przez tą ogromną ilość wątków smile
dziękuję i również życzę miłego i słonecznego dnia ! smile

Posty [ 4 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » POZNAJMY SIĘ ... » Cześć wszystkim!

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024