opiekunka osoby starszej- wątpliwości... - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » EMIGRACJA I ŻYCIE ZA GRANICĄ » opiekunka osoby starszej- wątpliwości...

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 6 ]

1

Temat: opiekunka osoby starszej- wątpliwości...

Witam!!!! Mam ogromny dylemat... Dostałam propozycję pracy w Niemczech jako opiekunka osoby starszej. I tak jakoś się zastanawiam, czy jechać??? Moja znajomość jęz. niemieckiego jest na poziomie podstawowym, tylko podstawowe zwroty, a tak poza tym boję się czy zdołam podołać obowiązką.... Dodam, że mam 24 l. i nigdy nie zajmowałam się tak na dłuższą metę osobami starszymi.
Proszę o kilka rad i podpowiedzi, czy podołam.... I prosiła bym też osoby, które pracowały jako opiekunki czy warto... Dziękuję z góry!

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: opiekunka osoby starszej- wątpliwości...

istnieje juz taki temat i tam powinnas znaleźć odpowiedzi na nurtujące Cię pytania smile

3

DO mika 84 .Możesz zdradzic z jakiej firmy dostałaś propozycję i na jakich warunkach .Pozdrawiam .

4

Ostrzegam wszystkie Panie chcace wyjechac do pracy do Niemiec jako opiekunka osob starszych przez firme DIPV majaca swoja siedzibe w Opolu przy ul. 11 Listopada 7/7 i pod numerem 784986194 jeden wielki szwindel i oszukiwanie naiwnych kobiet.Zreszta jaka porzadna firma znajduje sie w prywatnym mieszkaniu to juz chyba o czyms swiadczy.Miejcie sie na bacznosci i nie dajcie sie oszukac.Pozdrawiam.

5

ja osobiscie tez byłam opiekunką osoby starszej była to 65 babunia której musiałam gotowac i sprzatac było rewelacyjnie polecam

Posty [ 6 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » EMIGRACJA I ŻYCIE ZA GRANICĄ » opiekunka osoby starszej- wątpliwości...

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024