Kupno roweru - prośba o rady - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » PODRÓŻE MARZEŃ » Kupno roweru - prośba o rady

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 7 ]

1

Temat: Kupno roweru - prośba o rady

Witam!

Już od jakiegoś czasu przymierzam się do kupna jakiegoś roweru - jakiegoś, bo zupełnie się na tym nie znam...oczywiście bardzo dużo jeździłam na rowerze (ostatnio nie mam czasu i roweru hehhe) - ale większej wagi nie przywiązywałam do sprzętu, jeździłam swoim starym górskim rowerem (teraz został u rodziców)...
  Interesuje mnie rower, który przede wszystkim będzie dobrze sobie radził w terenach leśnych, polnych dróżkach - ale też na zwykłych drogach asfaltowych...jednak las+pola przede wszystkim smile
Nie musi być to typowo damski rower...

Bardzo chciałabym zacząć jeździć jak najczęściej i na dość odległe tereny, więc rower powinien być solidny i niezawodny wink

Chciałabym przeznaczyć na niego do 1200zł...
Będę wdzięczna za jakieś namiary, modele, firmy...

Pozdrawiam smile

Zobacz podobne tematy :

2 Ostatnio edytowany przez różyczka (2010-01-06 18:32:54)

Odp: Kupno roweru - prośba o rady

suneno6 Ja polecam ci marke rowerow gorskich Kross jest tam duzy wybór rowerów i w kazdym srednim miasteczku maja przedstawicieli i sklep. i nawet 1200 napewno nie kosztuja. Polecam ci model z sprezyna amortyzujaca z tyłu i u nas model ten kosztuje 800zł pozdrawiam Wpisz w googla rowery gorskie krossa i tam sie wyswietla i nawet dostawa gratis

3

Ślicznie dziękuje Różyczko za radę smile
Już myślałam, że nikt nie odpowie hehe...

Zastanawiałam się właśnie nad tą marką - ale widziałam, że są różne opinie...
Ale skoro zachwalasz to chyba się wybiorę do sklepu i jeszcze tam popytam wink
A sama taki rower posiadasz czy po prostu słyszałaś opinie?
Cena jest bardzo atrakcyjna i rower wygląda solidnie...

Pozdrawiam

4 Ostatnio edytowany przez różyczka (2010-01-06 19:37:12)

Hej sueneno  cała moja rodzina i duzo osob znajomych ma rowery tej marki i bardzo sa zadowoleni, gwarancja jest zalezna od modelu. Ja miałam damskiego terenowego a brat bardziej wyczynowy ostry w wygladzie. wytrzymałe i powiem ci kolory sa ciekawe mozna nawet damski sliczny tyle ze gorski ale w kolorach dla kobiet.Na stronie Krossa  masz wybor duży, a i znajdziesz slkep blisko ciebie. napewno ja byłam zadowolona dlatego polecam. Tez pozdrawiam

5

Aż wstyd, ale dopiero tydzień temu kupiłam rower - wszystko przez brak kasy...
Po naprawdę wielu lekturach na różnych forach rowerowych i wizytach w kilku sklepach, zdecydowałam się na MERIDE 10-V damkę z ramą 18" i jestem mega szczęśliwa big_smile Zakochałam się w tym rowerze!
Dojeżdżam nim codziennie do pracy (w jedną stronę 8km), a przez ostatnie 3 dni próbowałam go w dość ekstremalnych warunkach - tereny wyżynne i leśne...nie rozczarowała mnie ani trochę wink
Pierwszy raz w życiu posiadam amortyzatory i stwierdzam, że to świetna sprawa! warto w nie zainwestować!

6

ja polecam Garego Fishera - świetnej jakosci rower, lekki iealny na wycieczki rowerowe. W moim posiadaniu jakies 8 lat juz chyba bedzie smile

Posty [ 7 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » PODRÓŻE MARZEŃ » Kupno roweru - prośba o rady

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024