Witaj
osobiście jeśli chodzi o pozycję podczas seksu, to trochę jesteśmy ograniczeni, ponieważ penis chłopaka i jest dość duży i wiele pozycji powoduje ból. Ale nasza wyobraźnia jest dość duża. Najbardziej lubię pozycję ,, na łyżeczkę'' i na ,, jeźdźca''. Uwielbiam jak partner jest stanowczy, wykonuje dość szybkie i odważne ruchy. Mam ciarki na całym ciele, oddech raz płytki, raz szalony. Czasem jestem cicha, czasem głośna
. Uwielbiam długie gry wstępne gdzie partner całuje, podgryza moja piersi ponieważ są bardzo czułe. Uwielbiam przytulać się do jego klatki piersiowej, czuć jego ciepło i zapach. Dotykać i całować jego brzucha. Uwielbiamy miłość francuską. Minetki w jego wykonaniu powodują we mnie zatrzymania akcji serca heh
. Jeśli chodzi o sprawianie jemu przyjemności w ten sposób to nie mam oporów. Nie zdecydowałabym się tylko na połykanie. Ponieważ próbowałam a nie wychodziło
. Seks gdzie? wszędzie! Dom, łąka, las, samochód. Uwielbiamy urozmaicenia. Ostatnio spodobała nam się pozycja pod tytułem ,, usiądź mi na twarzy''. Doznania są niesamowite. Jeśli chodzi o seks darzymy się ogromnym szacunkiem i zaufaniem. Próbowaliśmy też już ze związanymi rękoma i zasłoniętymi oczami. Dodatkowa dawka adrenaliny. Czułe słówka szeptane na ucho bądź mega odważne powodują, że serce bije mocniej, czuje się, że mam obok prawdziwego mężczyznę i jestem w niebie:)