Jak się kochacie lub chciałybyście się kochać? - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » SEKS, SEKSUALNOŚĆ, PSYCHOLOGIA » Jak się kochacie lub chciałybyście się kochać?

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 3 ]

Temat: Jak się kochacie lub chciałybyście się kochać?

Witam. Mam do was pytanie. Jak się kochacie z swoimi mężczyznami? Chodzi mi tu w jakich pozycjach, co wy dajecie mężczyznie w czasie stosunku, co on wam daję, opiszcie swoje emocje, itp. Czy macie też może jakieś fantazje dotyczące waszych sfer intymnych, może jakiś wymarzony seks?

Mowie odrazu ze nie mam na celu zaglądania komuś do łóżka bo to indywidualna, intymna sprawa, ani tez nie chce nikogo urazic.

Ale myśle ze odpowiecie. DZIEKI

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Jak się kochacie lub chciałybyście się kochać?

Mój ukochany lubi eksperymentować i nie pamiętam kiedy uprawialiśmy seks w jednej pozycji. Zależy też od humoru czasem mamy ochotę poszaleć ,a czasem czysto z namiętności nacieszyć się sobą smile  zaczynamy grą wstępną dłuższą lub krótszą ,ale zawsze dba o mnie ,lubi mnie całować i dotykać co jest dla mnie bardzo miłe. Też staram się mu pokazać ,że lubie jego ciało. Sprawiamy sobie przyjemność w każdy możliwy sposób smile
a co do fantazji to ostatnio troche nas codzienność dopadła ,ale planujemy wypad na jakieś przyjemności w aucie. Myślę ,że wszystko jest dla ludzi tylko trzeba umieć się zorganizować smile pozdrawiam

3

Odp: Jak się kochacie lub chciałybyście się kochać?

Witaj smile osobiście jeśli chodzi o pozycję podczas seksu, to trochę jesteśmy ograniczeni, ponieważ penis chłopaka i jest dość duży i wiele pozycji powoduje ból. Ale nasza wyobraźnia jest dość duża. Najbardziej lubię pozycję ,, na łyżeczkę'' i na ,, jeźdźca''. Uwielbiam jak partner jest stanowczy, wykonuje dość szybkie i odważne ruchy. Mam ciarki na całym ciele, oddech raz płytki, raz szalony. Czasem jestem cicha, czasem głośna smile. Uwielbiam długie gry wstępne gdzie partner całuje, podgryza moja piersi ponieważ są bardzo czułe. Uwielbiam przytulać się do jego klatki piersiowej, czuć jego ciepło i zapach. Dotykać i całować jego brzucha. Uwielbiamy miłość francuską. Minetki w jego wykonaniu powodują we mnie zatrzymania akcji serca heh big_smile. Jeśli chodzi o sprawianie jemu przyjemności w ten sposób to nie mam oporów. Nie zdecydowałabym się tylko na połykanie. Ponieważ próbowałam a nie wychodziło wink. Seks gdzie? wszędzie! Dom, łąka, las, samochód. Uwielbiamy urozmaicenia. Ostatnio spodobała nam się pozycja pod tytułem ,, usiądź mi na twarzy''. Doznania są niesamowite. Jeśli chodzi o seks darzymy się ogromnym szacunkiem i zaufaniem. Próbowaliśmy też już ze związanymi rękoma i zasłoniętymi oczami. Dodatkowa dawka adrenaliny. Czułe słówka szeptane na ucho bądź mega odważne powodują, że serce bije mocniej, czuje się, że mam obok prawdziwego mężczyznę i jestem w niebie:)

Posty [ 3 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » SEKS, SEKSUALNOŚĆ, PSYCHOLOGIA » Jak się kochacie lub chciałybyście się kochać?

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024