Plamienia po stosunkach - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » SEKS, SEKSUALNOŚĆ, PSYCHOLOGIA » Plamienia po stosunkach

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 4 ]

Temat: Plamienia po stosunkach

Witam, mam problem z pewną sytuacją.
Od jakiegoś czasu krwawię po stosunkach z pochwy. Krew jest dosyć jasna moge powiedzieć nawet, że mocno krwawię. Na poduszkach, na prześcieradle, kołdrach jest krew. Okres miałam i dopiero mam dostać za jakieś 2 tyg. Chodzę do ginekologa i jeszcze pare miesięcy temu miałam wiecznie infekcje poza tym mam 2 macice, nie biorę koncepcji, byłam u ginekologa i robiła mi 1 raz w życiu cytologie potem poszłam na wizytę następną i ponowie mi zrobiła tą cytologie, lecz nie chciała mówić czemu po raz kolejny. Następną wizytę mam 26 lutego. Mógłby mi ktoś coś doradzić, powiedzieć, pomóc ??

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Plamienia po stosunkach

Nie wiem co moze byc powodem ale na pewno nie powinnaś współżyć do czasu wizyty u ginekologa. Moze to kolejna infekcja ?

3

Może z powodu dość szybkiego i dzikiego seksu tak się dzieje i dochodzi aż do krwawień?

4

No właśnie to żadna infekcja. Ani zbyt dziki seks. Nic z tego. Nic mnie nie boli i zauważyłam, że jak idę do toalety to przy oddawaniu moczu i kału po prostu mnie boli... Krew jest dosyć jasna, nie ma zapachu, po prostu leci nawet nie wiem kiedy.

Posty [ 4 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » SEKS, SEKSUALNOŚĆ, PSYCHOLOGIA » Plamienia po stosunkach

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024