Witam, mam problem z pewną sytuacją.
Od jakiegoś czasu krwawię po stosunkach z pochwy. Krew jest dosyć jasna moge powiedzieć nawet, że mocno krwawię. Na poduszkach, na prześcieradle, kołdrach jest krew. Okres miałam i dopiero mam dostać za jakieś 2 tyg. Chodzę do ginekologa i jeszcze pare miesięcy temu miałam wiecznie infekcje poza tym mam 2 macice, nie biorę koncepcji, byłam u ginekologa i robiła mi 1 raz w życiu cytologie potem poszłam na wizytę następną i ponowie mi zrobiła tą cytologie, lecz nie chciała mówić czemu po raz kolejny. Następną wizytę mam 26 lutego. Mógłby mi ktoś coś doradzić, powiedzieć, pomóc ??
Nie wiem co moze byc powodem ale na pewno nie powinnaś współżyć do czasu wizyty u ginekologa. Moze to kolejna infekcja ?
Może z powodu dość szybkiego i dzikiego seksu tak się dzieje i dochodzi aż do krwawień?
No właśnie to żadna infekcja. Ani zbyt dziki seks. Nic z tego. Nic mnie nie boli i zauważyłam, że jak idę do toalety to przy oddawaniu moczu i kału po prostu mnie boli... Krew jest dosyć jasna, nie ma zapachu, po prostu leci nawet nie wiem kiedy.