Witam wszystkich. Jestem tegoroczną maturzystką. Lubie rozmawiac i poznawać nowych ludzi. Interesuje się psychologia,fotografia,dziennikarstwem.
Mam nadzieje,że poznam tu miłe osoby.
Hej Kasiu ![]()
Miło, że do nas dołączyłaś!
Zachęcam do uzupełnienia profilu ![]()
Pozdrawiam
Hej ![]()
No Kasiu Kasiu wita Cię Majka ! Jestem w Twoim wieku, i nawet zainteresowania mam takie same ! Myśle że sie dogadamy
Jak tam przygotowania do matury ? Gdzie sie wybierasz na studia ?
Witaj na forum i czuj się tu dobrze ![]()
Witam was!
Chce studiowac psychologie w Lublinie (KUL),a jesli chodzi o przygotowania do matury : powtarzam,powtarzam,powtarzam. Dopada mnie niestety lenistwo! a czasu coraz mniej.
Moja intuicja podpowiada mi,ze z dogadaniem sie nie bedzie problemu.:)
Hej ! ![]()
KUL powiadasz..
Mogę Ci trochę nakreślić czym charakteryzuje się ta uczelnia, bo studiuję na niej już 4 rok..
Witamy serdecznie ![]()
Ansja,z nieba mi spadłaś!
Z internetowej strony KULu można dowiedzieć się wszystkiego co najlepsze. Zastanawiam sie czy w rzeczywistości też jest tak uroczo. Z reguły w Internecie wszystkie oferty sa ubarwione.
ooo ja też chętnie posłucham o KULu bo także chce tam studiować tyle że kulturoznastwo lub polonistyke . Może sie Kasiu spotkamy ![]()
Ansja opowiadaj !
i jak możesz powiedz od razu o tym KULowym teatrze bo chce sie tam załapać ![]()
No jeśli dostaniemy sie do Lublina to licze na spotkanie.:)
jedynie co mnie martwi to tak niski limit miejsc na psychologii.;( Ale..głupi ma zawsze szczescie...moze mi sie uda. ![]()
Witaj na forum ![]()
Witaj wśród Nas ![]()
No jasne , jak coś to sie spotkamy
Jak bede miała chwile to skrobne do Ciebie na gg ![]()
Witaj ![]()
Witaj Kasiu
mam córke w Twoim wieku ![]()
Witajcie kochane.;* Miło nas poznać.:)
Julio, czy Ty podobnie jak moja mama,przezywasz mature córki?
Tak Kropko to juz nie uniknione, Mamy przeżywaja maturę swoich córek, ich miłości, ślub i narodziny wnusiów....
zobaczysz Ty tez tak będziesz miała... pozdrawiam serdecznie ![]()
Rany...moja mama zachowuje się tak jakby to ona zdawała mature juz...JUTRO!
Ja tego nie wytrzymam.;(
;*
Witaj na forum
kropkpa91 , znam ten bół ! Moja tak samo przeżywa , może nawet bardziej niż ja ![]()
Witam kochana ![]()
Witajcie.:)
Princess: damy rade:D
Ja na szczęście maturę mam już od roku za sobą, ale moja mama tego tak nie przeżywała. Może dlatego, że cały czas siedziałam nad książkami
?
Witajcie.:)
Princess: damy rade:D
Na pewno dacie sobie radę ![]()
Ja tez siedze caly czas nad ksiazkami. Do Lublina z minimum sie nie dostane.:D
Witaj ![]()