Kasia.:) - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » POZNAJMY SIĘ ... » Kasia.:)

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 27 ]

Temat: Kasia.:)

Witam wszystkich. Jestem tegoroczną maturzystką. Lubie rozmawiac i poznawać nowych ludzi. Interesuje się psychologia,fotografia,dziennikarstwem.
Mam nadzieje,że poznam tu miłe osoby.

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Kasia.:)

Hej Kasiu smile
Miło, że do nas dołączyłaś!
Zachęcam do uzupełnienia profilu wink
Pozdrawiam

3

Hej smile

4

No Kasiu Kasiu wita Cię Majka ! Jestem w Twoim wieku, i nawet zainteresowania mam takie same ! Myśle że sie dogadamy smile Jak tam przygotowania do matury ? Gdzie sie wybierasz na studia ?

5

Witaj na forum i czuj się tu dobrze smile

6

Witam was!

Chce studiowac psychologie w Lublinie (KUL),a jesli chodzi o przygotowania do matury : powtarzam,powtarzam,powtarzam. Dopada mnie niestety lenistwo! a czasu coraz mniej.
Moja intuicja podpowiada mi,ze z dogadaniem sie nie bedzie problemu.:)

7

Hej ! smile
KUL powiadasz.. big_smile Mogę Ci trochę nakreślić czym charakteryzuje się ta uczelnia, bo studiuję na niej już 4 rok..

Witamy serdecznie smile

8

Ansja,z nieba mi spadłaś!
Z internetowej strony KULu można dowiedzieć się wszystkiego co najlepsze. Zastanawiam sie czy w rzeczywistości też jest tak uroczo. Z reguły w Internecie wszystkie oferty sa ubarwione.

9

ooo ja też chętnie posłucham o KULu bo także chce tam studiować tyle że kulturoznastwo lub polonistyke . Może sie Kasiu spotkamy wink

Ansja opowiadaj ! wink i jak możesz powiedz od razu o tym KULowym teatrze bo chce sie tam załapać wink

10

No jeśli dostaniemy sie do Lublina to licze na spotkanie.:)
jedynie co mnie martwi to tak niski limit miejsc na psychologii.;(  Ale..głupi ma zawsze szczescie...moze mi sie uda. big_smile

11

Witaj na forum smile

12

Witaj wśród Nas smile

13

No jasne , jak coś to sie spotkamy wink Jak bede miała chwile to skrobne do Ciebie na gg wink

14

Witaj smile

15

Witaj Kasiu smile mam córke w Twoim wieku smile

16

Witajcie kochane.;* Miło nas poznać.:)

Julio, czy Ty podobnie jak moja mama,przezywasz mature córki?

17

Tak Kropko to juz nie uniknione, Mamy przeżywaja maturę swoich córek, ich miłości, ślub i narodziny wnusiów.... big_smile zobaczysz Ty tez tak będziesz miała... pozdrawiam serdecznie smile

18

Rany...moja mama zachowuje się tak jakby to ona zdawała mature juz...JUTRO! neutral Ja tego nie wytrzymam.;(

;*

19

Witaj na forum

20

kropkpa91 , znam ten bół ! Moja tak samo przeżywa , może nawet bardziej niż ja tongue

21

Witam kochana smile

22

Witajcie.:)

Princess:  damy rade:D

23

Ja na szczęście maturę mam już od roku za sobą, ale moja mama tego tak nie przeżywała. Może dlatego, że cały czas siedziałam nad książkami tongue?

24

kropka91 napisał/a:

Witajcie.:)

Princess:  damy rade:D

Na pewno dacie sobie radę wink

25

Ja tez siedze  caly czas nad ksiazkami. Do Lublina z minimum sie nie dostane.:D

26

Witaj wink

Posty [ 27 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » POZNAJMY SIĘ ... » Kasia.:)

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024