Czy jestem okłamywana przez faceta mieszkającego w Brukseli? - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » Czy jestem okłamywana przez faceta mieszkającego w Brukseli?

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 7 ]

Temat: Czy jestem okłamywana przez faceta mieszkającego w Brukseli?

Witam. Chcialabym podzielic sie z wami moja historia i prosze o komentarz co o tym sadzicie. Wiec zaczynam: Poznalam sie z Wojtkiem na portalu fotka.pl bardzo obrze sie dogadywalismy wiec nastapila wymiana nr i stalo sie ;] rozmawialismy codziennie prawie caly czas smile trwalo to miesiacami az w koncu zdecydowalismy sie na to zeby sprobowac zyc w zwiazku ale wszystko mialo wygladac inaczej sad mieszkalismy od siebie jedyne 40km sad tyle ze Wojtek w dzien kiedy zaczelismy ze soba chodzic wyjechal do Brukselii .... wiec plany spotkania sie legly w gruzach .... nie wracal jakies 4miesiace pozniej zjechal do Warszawy ale mimo to nie znalazl czasu zeby do mnie przyjechac sad( .... i tak bylo przez dluzszy czas gdyz znowu wyjechal do Brukselii i siedzi tam caly czas do dnia dzisiejszego sad .... jezeli chodzi o dogadywanie to w skali od 1 do 10 oceniam na 10 .... Kochamy sie nie mozemy bez siebie zyc, moze to glupie ale tak jest..... Tylko boli mnie jedno .... ze nie potrafi tak ulozyc swoj plan dzialania zeby do mnie przyjechac sad ciagle ma jakies wytlumaczenie ... jest szefem formy ochroniarskiej takze wolny czas moze miec kiedy tylko chce .... Nie wiem jak mam to rozumiec sad( .... co najgorsze ciagle kreca sie wokol niego kolezanki,nawet z nimi mieszka .... i obawiam sie ze jestem oklamywana ... zwlaszcza ze teraz nasz kontakt sie urywa... odzywa sie raz na dzien albo na 2,3 i jest to tylko jeden sms sad( .... jak go przyciskam to twierdzi ze mnie kocha ale ma na glowie duzo spraw .... nie wiem co mam myslec. Nie do konca zrozumiale i dokladnie to wyjasnilam ale staralam sie ....  Glownie chodzi mi o to ze chcialabym zeby ktos podpowiedzial mi jak mam z nim porozmawiac na nasz temat i dowiedziec sie czego on tak naprawde chce ... bo ile zaczyna ten temat to odp na moje pytanie kiedy sie zobaczymy brzmi "NIE WIEM" ... sad( pomocy

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Czy jestem okłamywana przez faceta mieszkającego w Brukseli?

moim zdaniem powinnaś dać sobie z nim spokój. Widać, że on cos kręci, Cię okłamuje (sama to zauważyłaś). Możesz próbować z nim porozmawiać o tym, czy macie jakieś szanse być (kiedyś) razem. Najlepszy sposób to zapytać go o to wprost - szczere pytanie, szczera odpowiedz.

3

rozmawiam z nim szczerze ale jego odp zawsze brzmi "nie wiem" albo  "wiem ze cie ranie wiec moze znajdz sobie kogos lepszego ode mnie" ale ja nie potrafie skreslic tych wszystkich chwil jestesmy razem juz ponad rok sad ....

4

Kobieto! Przejrzyj na oczy!

Jak facet mówi: znajdź sobie kogoś lepszego, to znaczy tylko i wyłącznie jedno. Takich typków jak on, to pełno. Daje sobie głowę uciąć, że on po prostu nie chce z Tobą być albo ma inną i nie może znaleźć dobrej wymówki a jest tchórzem. Daj sobie z nim spokój. Boli, ale przejdzie a Ty będziesz mądrzejsza o kolejne doświadczenia.

5 Ostatnio edytowany przez a_normalna (2010-01-02 00:04:30)

Gdyby faktycznie kochał, to stanąłby na głowie żeby spotkać się z Tobą. Lepiej teraz skończyć to, niż stracić kolejne miesiące a może i lata.

6

Mądra rada jest tylko jedna. Daj sobie z nim spokój. Miej swoją godność, chyba nie chciałabyś być tą drugą? Kochacie się? To tylko złudzenie.

Posty [ 7 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » Czy jestem okłamywana przez faceta mieszkającego w Brukseli?

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024