zauroczenie? flirt? - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » zauroczenie? flirt?

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 9 ]

Temat: zauroczenie? flirt?

Dziewczyny! wczoraj po wielu latach "abstynencji flirtowej" w koncu stalo sie smile

Poszlam na sylwestra ze znajomymi, ale bez partnera. Z nimi przyszedl on... niesmialy, zabojczo przystojny i o podobnym kierunku ksztalcenia wink Przetanczylam z nim cala noc... tak strasznie mi brakowalo, takiego lapania za raczke, przytulania w tancu, bez zadnego wsadzania reki za gacie czy sprawdzaniem jezykiem stan mojego gardla...no poezja:)

O niczym wiecej nie mysle, bo dzieli nas 10h drogi, wiec niezdrowo byloby sie napalac.

Ale tak strasznie mnie podbudowal ten sylwester...ze az musialam o tym napisac;)

Helenka

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: zauroczenie? flirt?

Czesto sie zdarzaja takie poznania na imprezach smile. Czy dobrze zrozumiałem ?? Masz partnera ale nie jesteś zadowolona z waszych relacji bo brakuje Ci jego bliskości natomiast wykazuje część erotyczną ??

No niestety jeśli dzieli was taka odległość to możesz jedynie utrzymywać z nim kontakt telefoniczny a może w przyszłości los was połączy smile

3

nie nie. Jestem sama, bez partnera. Singiel;)

a w chlopaku z sylwestra podobala mi sie wlasnie ta nieudawana niesmialosc i troche moze niewinnosc smile

4

Aha smile. Myślałem że masz partnera i przytulasz się do innego ;-).

Mojej niestety już ex też się podobała moja nieśmiałośc wink. Pierwszy pocałunek był dopiero po miesiącu ;P. A cały czas do tej pory myślałem że kobiety chcą tylko pewnych siebie facetów a jednak nieśmiali tez mają jakieś szanse ;P

5

jasne, ze maja smile

ehh mam tyyle energii po tym sylwestrze i tak strasznie podbudował moja "kobiecosc" wink mam nadzieje, że to nie zwykła próżnosc wink

6

helen84 napisał/a:

O niczym wiecej nie mysle, bo dzieli nas 10h drogi, wiec niezdrowo byloby sie napalac.

I dobrze, napalać się nie ma co ale o takich pozytywnych i fajnych emocjach głosić należy zawsze smile

7

Zapału do głoszenia starczy jeszcze na baaardzo długo:)

8

No to lej ten optymizm w serca nasze smile

Posty [ 9 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » zauroczenie? flirt?

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024