ciągłe imprezowanie - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » ciągłe imprezowanie

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 7 ]

1

Temat: ciągłe imprezowanie

Witajcie...
Jak w temacie...Mój chłopak mieszka z matką sam, ja na pokoju. Ja trochę pracuje, studiuję zaocznie. A mój Z. to po prostu już mnie wkurza. Ja chyba jestem zbyt odpowiedzialnym i nudnym człowiekiem z natury. Imprezuje ciągle, to na piwo z chłopakami, to mecz, to idzie do Przyjaciela, to mają wigilę studencką, to idzie do akademika, tu ognisko, tu coś....Ostatnio stwierdził, że czepiam się tak bo cytuję "nie mam przyjaciół". Nie no to całkiem miłe z jego strony, prawda? Ale ja nie mam wiele czasu na takie imprezowanie, bo nie mam wszystkiego podetkniętego pod nos, to obiadek, to czyste spodnie, to kanapki.  A jak mam chwilę wolnego to wolę usiąść i odpocząć w jego ramionach banalnie oglądając telewizję. Ale to nie jest tak, że ja nie imprezuję, też wychodzę i nie tak rzadko. Raz na dwa tygodnie może... Sama nie wiem czy boli mnie to, że nie zabiera mnie ze sobą czy sam fakt że będę siedziała sama?
Ja staram się zrozumieć, okej to jego przyjaciele. Przyjaciół trzeba mieć,aby porozmawiać czy się spotkać...ale nie mam sił...

Jak znosicie mężczyzn - imprezowiczów?

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: ciągłe imprezowanie

Kiepsko, że nie zabiera Cię z sobą, czy nawet nie proponuje?
Z tego wynika, że niezbyt zależy mu na Tobie.
Może marudzisz, może próbujesz go ograniczać, jednak z tego, co piszesz, chyba nie nadajecie na tych samych falach.

3

znaczy się większość imprez to sami chłopacy...ale jak jest impreza z kobietami to zazwyczaj jestem...Nie będę się wbijała pomiędzy nich na mecz, bo to bezsensu...

4

ale zawsze jak mnie nie ma, bo teraz pojechałam do siebie do domu oddalonego o 30 km to już był na 1 piwku z T i zaraz potem leciał na kolejne do M.

Po prostu yh.

5 Ostatnio edytowany przez kareninka (2016-01-05 21:43:56)

Chyba do sb nie pasujecie. No fakt, chamskie z jego strony jest to, ze Cię ze sb nie zabiera. Ok, raz na kilka takich wyjść lub gdy sama powiesz, że nie chcesz można iśc samemu, ale żeby ciągle?
Z Twojej strony chamskie jest to, że próbujesz nim tak sterować, zabraniasz mu jak nadopiekuńczy rodzic, więc sie nie dziw, że się chłopaczyna buntuje. Radzę wrzucić na luz na przyszłość, a chłopaka raczej zostawić, bo to dobrze nie rokuje. Jak chcesz być z nim dalej, to przynajmneij się nie czepiaj. Zaproponuj czasem, żebyście poszli razem i tyle, ale nie jęcz mu nad głową, ze nowu sama siedzisz.
Teraz doczytałam 2 pozostałe Twoje wypowiedzi.
Kobieto! Co Ci to robi, że on sb pójdzie na to piwko, kiedy Cb nawet nie ma w okolicy? Wolałabyś, zeby gapił się w ścianę i odliczał minuty do Twojego powrotu jakby nie miał własnego życia? Naprawdę wrzuć na luz, nie ma się o co tak spinać. Chłopak ma prawo do własnego życia, nawet jak jest w związku.

6

Boli mnie to że po prostu woli siedzieć tylko ze swoimi chłopakami...,
Ja mu nie zabraniam się z nimi spotykać, broń boże! Tylko czuję się samotna,a  on chyba jeszcze potrzebuje się wyszaleć w końcu ma TYLKO 23 lata w tym roku.

Wbrew pozorom mówi zawsze że chce się pochwalić jaką to ma wspaniałą i piękną dziewczynę, ale w samym męskim gronie jedna kobieta nie jest mile widziana po prostu. Oni chcą pogadać o sporcie czy czymkolwiek a ja jak piąte koło u wozu

7

chyba zorganizuję spotaknie PARAMI po prostu zobaczymy jak mu ten pomysł podejdzie...Na kawę z jego przyjacielem i jego dziewczyną...Ja też pewnie jestem za ostra dla niego nie ukrywam, bo nie lubię się dzielić smile

Posty [ 7 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » ciągłe imprezowanie

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024