Fetysz - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 15 ]

1

Temat: Fetysz

Witam
Kiedyś założyłem już podobny temat ale jakoś mało odpowiedzi było...
Moim fetyszem są kobiece włosy.
A mianowicie włosy na rękach. Oczywiście nie tak gęste jak u faceta, ale niesamowicie podnieca mnie widok włosów na rękach kobiet - nieważne czy jasne czy ciemne.
A już szczególnie jak np. stoją z zimna albo z podniecenia wink
Macie też coś takiego czy jestem dziwakiem wink

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Fetysz

Ja mam fetysz jak chłopak jest mokry ,czy to po myciu czy ćwiczeniach .Wydaje mi sie to super seksowne
I kto tu jest dziwny

3

A mnie kręcą ogólnie miejsca gdzie jest delikatna skóra ale tylko jeśli chodzi o dotyk. Wizualnie nie ma nic ciekawego pod kolanami albo czy po wewnętrznej stronie łokcia. tongue Za to wizualnie ładne pępki i dołeczki nad pośladkami.
Każdy ma coś swojego ale wątpię byś był jedyną taką osobą na świecie.

4

1. Lizanie kobiecego tyleczka zreszta moj tez lubie.miec pieszczony i nie tylko.
2. Wspolne.zabawy sperma, calowanie, plucie, zlizywanie
Tak na poczatek, pozdrawiam

5

Coraz czesciej mozna spotkac faceta majacego FETYSZ STOP-nasze stopy niosa nas cale zycie ,coraz czesciej  faceci sie przyznaja do tego fetyszu,a dlaczego by tylko uwielbiac pupe,czy piersi ?

6

Fetysz stóp jest bardzo pociągający smile Oczywiśćie damskich , są delikatne i chyba jakieś feromony wytwarzają bo na prawdę zadbane są mega pociągajace smile

7

Jasne ze chodzi o fetysz ZADBANYCH kobiecych stopek  smile

Kiedys czytalam ze facet ma fetysz "WKLADANIA PENISA W PACHE KOBIETY"(bzyka pache kobiety) albo FETYSZ BRZUCHA(bzyka w brzuch).

8

Shawty, nie jesteś dziwakiem. Odkryłeś coś w sobie i nie myśl o tym jako o zboczeniu itd. Jeśli fetysz jest JEDYNYM sposobem na osiągnięcie satysfakcji to wal do seksuologa. Jeśli nie to jest ok.  Jedni lubią pończochy, drudzy lateks a jeszcze jak ktoś kaszle. Zaakceptuj to w sobie i nie pozwól by kiedykolwiek wzięło nad Tobą górę. Potraktuj to jako dar a nie coś głupiego.

9

Bardzo dobrze napisane johnnythorn77
Tylko nie zboczenie a fantazja, fetysz.
Na dzień dzisiejszy już nie używa się w seksuologii tego słowa, może jedynie do pedofilii i zoofilii.
"Dozwolone jest wszystko, na co zgadzają się obie osoby i wara innym co kto robi" <- To cytat pewnego seksuologa smile

10 Ostatnio edytowany przez oczy Lwa (2015-12-26 03:15:24)

Ja osobicie bardzo lubie fetyszystow Stop,uwielbiam miec pieszczone stopy ,cos pieknego smile
Szkoda ze tak rzadko spotykam  prawdziwego fetyszyste, wielbiciela kobiecych stop  sad

11

Oczy Lwa - Witam Cię serdecznie. Do usług smile Jaki rozmiar rozkoszy ?

12 Ostatnio edytowany przez Elle88 (2015-12-26 03:38:21)

Ja mam rozm. 36, ale nie widzę nic przyjemnego w umawianiu się na takie pieszczoty z randomowymi napaleńcami z sieci. To jest jakiś koszmar. Uprzedmiotowienie kobiety do jej stóp.
Takie osoby psują pogląd ogółu na fetyszystów.

13

Peterek napisał/a:

Oczy Lwa - Witam Cię serdecznie. Do usług smile Jaki rozmiar rozkoszy ?

36/37.Zadbane zgrabne,najczesciej pomalowane na kolor wino ,badz granat. smile Czekaja na wielbiciela  smile

14 Ostatnio edytowany przez oczy Lwa (2015-12-26 04:41:19)

Co do FETYSZU PACH.

..

sameratanin pisze:.."nie wiem czy temat byl poruszany czy nie ( jestem swiezy na tym forum ) ale strasznie jaraja mnie kobiece ogolone pachy, lubie letnia pore i sytuacje plazowe gdy dziewczyny leza na plecach podpierajac reka glowe, nie wspomne juz ze podczas seksu lubie calowac i lizac pachy partnerki pod warunkiem ze zmyla antyperspirant."

szalonyjarek pisze:"witaj -ja też tak lubię smile ale zimą podniecają mnie owłosione pachy -lubię je lisać dotykać a na koniec spuścić się na nie!"

Schiller pisze:"To przyjemny widok dla niejednego z Nas:)

nie wspomne juz ze podczas seksu lubie calowac i lizac pachy partnerki pod warunkiem ze zmyla antyperspirant i umyła pachy, bowiem zapach przepocenie by mnie odstraszył. Jeszcze tego nie próbowałem, ale trzeba zdobyć doświadczenie na tym polu"

Kobiety wogóle są przepiękne i najwspanialsze nie tylko w częściach. Popatrzecie czasem na całość

FETYSZ "Morfofilia" czyli miłośnikami bardzo otyłych kobiet
PunBB bbcode test

Według seksuologów od 10 do 15 procent mężczyzn jest morfofilami, czyli miłośnikami bardzo otyłych kobiet. Co więcej, liczby te mogą być zaniżone, gdyż nasze naturalne ciągotki są zagłuszane przez propagowanie szczupłych i wysportowanych ciał bez grama zbędnego tłuszczu. Kult dorodnej dziołchy bierze się z odległych czasów, kiedy „pulchność” kojarzono ze zdrowiem i umiejętnością wykarmienia potomstwa. Myślenie to jest do dziś obecne w prymitywnych kulturach, a dietetyka lub trenera fitnessu uznano by tam za bluźniercę, którego trzeba czym prędzej ukamienować, żeby nie zaraził swoimi poglądami reszty plemienia.

15 Ostatnio edytowany przez shawty (2015-12-28 13:05:43)

Np. Salma Hayek ma fajne czarne włoski na rękach, nie mogę teraz znaleźć zdjęcia, ale ostatnio był jakiś artykuł o niej i na jednym ze zdjęć wyraźnie było je widać.

Kręcą mnie też kobiety z fryzurą a'la punk, tylko w łagodniejszym wydaniu smile Ogólnie kobiety krótko ostrzyżone, ale tak, żeby było za co złapać w razie mocniejszych doznań smile

Posty [ 15 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024