Witam , mam 20lat ..
Mam dziecko z pierwszym partnerem , teraz mam drugiego partnera na poczatku bylo kolorowo ale to jak w każdym chyba w związku . Jestesmy ze sobą 10miesiecy i od jakiegoś czasu zaczął mnie strasznie denerwowac . Wczoraj usmiechal sie do innej dziewczyny strasznie mnie to zabolało ale on sadzi inaczej . Ja jestem taka osoba , ze niw patrze na innych ponieważ mi wystarczy to co mam .,ale jemu najwidoczniej nie . Tak się zastanawia czy mam z nim nadal byc czy nie ?. Strasznie mnie to przeraza i boli placze i wgl ..
Nie patrzysz na innych bo bad boy zrobił Ci dziecko, udało Ci się złapać jakiegoś kolesia na zastępczego tatusia i szukasz w nim stabilizacji. Dlatego nie patrzysz na innych, a wiesz dobrze, że jego nic nie trzyma i może w każdej chwili odejść bez zobowiązań.
Nie powinien się uśmiechać do innych lasek (ale do innych ludzi może nie?!) bo a nuż wyskoczy Ci ptaszek z klateczki...
Uśmiechanie, patrzenie, oglądanie się na ulicy. To normalne reakcje, dotyczą i kobiet i mężczyzn.
Robienie facetowi awantury, ponieważ uśmiecha się do innych kobiet jest nienormalne.
Uśmiech do innej dziewczyny, to jeszcze nic nie znaczy. Nie potrzebnie wpadasz w panikę, ale... jeżeli widzisz w nim partnera na stałe, to powinnaś wziąć pod uwagę wiele istotnych cech; charakter, stosunek do Ciebie i Twojego dziecka, uczciwość, pracowitość, opiekuńczość, szacunek i wszystko to, co dla Ciebie ważne.
Jaki on ma stosunek do innych kobiet, możesz zaobserwować przy różnych okazjach, gdy bywacie razem.
Nie rób problemu z jednego uśmiechu, bo nikt przy tobie nie wytrzyma.