czy ktoś to zrozumie jego zachowanie?? pomocy - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » TRUDNA MIŁOŚĆ, ZAZDROŚĆ, NAŁOGI » czy ktoś to zrozumie jego zachowanie?? pomocy

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 10 ]

Temat: czy ktoś to zrozumie jego zachowanie?? pomocy

Właśnie zakończyłam swój 2letni związek... Zaczęło się tak. Pokłóciłam się z M bo wyrywał sobie ładną laskę i do niej pisał. Raz, drugi, trzeci aż w końcu nie wytrzymałam...Stwierdził, że on tak robi bo ja do niego nie jestem dobra(mój tata był o krok od śmierci)dlatego nie miałam przez jakiś czas dobrego humoru. On tego nie rozumiał bo mówił, że nigdy tak nie miał dlatego nie potrafi mnie wspierać. Widziałam, że znowu pojawiła się inna... Obiecywał mi, że z nią nie pisze jednak okazało się inaczej... Wczoraj chciał przyjść. Myślałam, że się pogodzić bo miał bardzo dobry humor... Jak wiecie łóżko czasem godzi 2 ludzi... no i przyszedł i się zaczęliśmy kochać(nie mówię, że od razu)... przed tym powiedział, że jak skończymy musi mi coś powiedzieć... Myślałam, że tęsknił za nami albo coś... A on na koniec powiedział, że się z nową spotyka i mnie już nie kocha... A że ona wyjechała na studia to najpierw ją odwiózł a później przyjechał do mnie... Poszedł do sklepu i w tym czasie chwyciłam jego telefon... Pisał jej, że nie wytrzyma tygodnia bez niej, że tęskni za buziakami od niej...Poszedł z nią na koncert i od razu całej rodzinie przedstawił (mnie po roku)... I mi powiedział, że ja mam jemu dać CZAS?!!! I że on mnie nie skreśla... Bo nie wie czy za jakiś czas nie stwierdzi, że nie może bez nas żyć... Ja siedzę i płaczę a on chodzi do dziewczyny co ją zna niecałe 2 tygodnie... Później mi powiedział, że on wie, że jest złym człowiekiem i przyszedł bo widział w jakim jestem stanie i chciał poprawić mi humor... I mi obiecał, że nawet jak nie będziemy razem to z tamtą i tak nie chce być... Rzeczy nie chciał zabrać bo stwierdził, że może jeszcze wróci... Totalnie nie wiem o co tu chodzi sad sad sad a Wy jak myślicie? Pomóżcie, proszę Was sad

Ja niestety cały czas Go kocham i mnie kusi żeby mu napisać coś sad

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: czy ktoś to zrozumie jego zachowanie?? pomocy

A powiesz ile macie lat?

3

Ja mam 22 on 25

4

Czekaj...22 czy 12?

Ty nie widzisz co on robi,poważnie?

5

O rany masakra jakas ty masz naprawde 22lata???? Kobieto on ma cie gdzies nie Kocha cie chodzi do innej. Nie ponizaj sie olej go !!!!! Co za koles trzyma cie na wszelki wypadek wylata sie przespi z innymi w miedzy czasie bzyknie ciebie zyc nie umierac. Pogon go i zapomnij o nim.

6

Skoro już dorwałaś jego telefon, mogłaś wysłać jej wiadomość, że własnie jesteście po pożegnalnym seksie i życzysz im szczęścia na przyszłość.
Na co Ty czekasz dziewczyno? Spakuj jego manele w worki na śmieci, daj mu dobę na odebranie (bo w przeciwnym razie wyrzucisz na pobliski śmietnik) i wykop dziada ze swojego życia.
To jedyne rozwiązanie po tym, co Ci zrobił.
Szanuj się, a złamane serce lecz w czterech ścianach swojego pokoju. Całkowicie zerwij z nim kontakt, to tyle, co możesz zrobić, żeby uratować resztki honoru.

7

Dziewczyno przejrzyj na oczy i kopnij gada w ...  On robi z Tobą co chce, ma Cie za ZERO, nie ma dla Ciebie szacunku, traktuje jak zabawkę. Dlaczego chcesz takiego "kogoś" ? Zadbaj o siebie, Jego wyrzuć ze swojego życia i to ostatecznie. Zerwij wszelkie kontakty. Serce poboli i przestanie, a Ty będziesz mieć szansę na nowe życie. Tylko nigdy nikomu już nie pozwalaj na takie traktowanie.

8 Ostatnio edytowany przez verdad (2015-12-17 09:22:49)

majkaszpilka napisał/a:

Czekaj...22 czy 12?

Ty nie widzisz co on robi,poważnie?

No nie, to bylaby juz pedofilia.

Jakim trzeba byc czlowiekiem, zeby przyjsc do dziewczyny, uprawiac z nia seks i pozniej powiedziec, ze to juz koniec ? Rece opadaja, ze po swiecie chodzi jeszcze takie cos.Takie cos, bo mezczyzna tego nie nazwalabym.
Jedna tylko pozytywna rzecz dla Ciebie zrobil - zostawil Cie.Za to powinnas byc mu wdzieczna.Zrobil to, co Ty powinnas zrobic bardzo dawno.

Rzuć go.

10

Jestes dla niego przerywnikiem-jak tamtej nie ma ,to Ty jestes.To jest ponizajacy uklad.Poza tym,jest kretaczem i manipulantem.Do tego wszystkiego brak mu empatii_nawet nie umial zrozumiec,ze z powodu choroby taty,moglas go troszke odstawic.Wiec co mozna stworzyc z takim czlowiekiem?Z kims ,kto tak lekko traktuje swoja dziewczyne?Zwiazku nie stworzysz z nim.Chyba jedynie jakis antyzwiazek.

Posty [ 10 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » TRUDNA MIŁOŚĆ, ZAZDROŚĆ, NAŁOGI » czy ktoś to zrozumie jego zachowanie?? pomocy

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024