Polityk godny zaufania - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 6 ]

1

Temat: Polityk godny zaufania

Zróbmy sobie nasz własny ranking, czy są politycy, którym ufacie, którzy wzbudzili Wasze zaufanie swoimi działaniami i postawą wobec społeczeństwa?

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Polityk godny zaufania

Do niedawna za takiego uważałam Tuska, ale już zmieniłam zdanie, wydaje mi się że coraz bardziej trzyma z Kaczorami!I trochę dziwi mnie, że tu tak mało wpisów, bo chyba panie z partii kobiet powinny, w pierwszej kolejności napisać coś pozytywnego o Manueli!

3

Black Angel napisał/a:

Do niedawna za takiego uważałam Tuska, ale już zmieniłam zdanie, wydaje mi się że coraz bardziej trzyma z Kaczorami!I trochę dziwi mnie, że tu tak mało wpisów, bo chyba panie z partii kobiet powinny, w pierwszej kolejności napisać coś pozytywnego o Manueli!

Black Angel,

co masz na myśli, że Tusk trzyma coraz bardziej z Kaczorami? przeciez nie to powinno podlegać ocenie. Kwestia dotyczy głębszego problemu, bo trzymanie z kimkolwkie w słusznej sprawie nie jest niczym złym. Jeśli dla Polski korzystne są pewne działania w których politycy i z prawa i z lewa mają podobne a wręcz takie same stanowisko - nie jest to zbrodnią. Dla nas, zwykłych obywateli najważniejsze jest to, aby w waznych dla nas wszystkich sprawach toczyły sie publiczne debaty opierajace się na merytorycznych dyskusjach, wymianie poglądów itp, które nam pomagałyby zrozumieć jak konkretne działania bedą kształtowały naszą przyszłość.

Co do Partii Kobiet i pisaniu w superlatywach o Manueli byłoby to mocno obłudne i mogłoby budzic wątpliwości czy takowa ocena jest obiektywna - no bo przeciez członkinie zazwyczaj będą pozytywnie o niej pisać. Oczywiście moim skromnym zdaniem Manuela to bardzo świadoma Polka, taka jakich jeszcze mało i taka, jakie powinny stawać się Polki. Nazywa rzeczy po imieniu nie nadając im  "pięknych", takich po make'upie form.
Kobiety, które mamy okazję oglądać w TV, te szczęśliwe robiące kariery, niezależne i samodzielne stanowią niewielki ułamek. Potem jest wielka przepaść, długooo, długo nic i cała wielka reszta - tych, które zarabiają minimum, które są zależne, niezaradne, zakompleksione, nieszczęśliwe, które dotykają różne dramaty życiowe. Część z nich żyje tak z wyboru, duża cześć dlatego ,że nie ma wyjścia, dlatego że nikt nie pomoże im się odbić od "dna".

4

Zgadzam się z Dotą, jeśli chodzi o dobro kraju, to właśnie zgoda a nie podziały różnych stronnictw są najważniejsze!Co do zaufania, to w polityce ufamy kierując się nie intuicją, ale właśnie oceną działań polityków!No nasi nie mają zbyt wiele do pokazania!

5

jing jang napisał/a:

Zgadzam się z Dotą, jeśli chodzi o dobro kraju, to właśnie zgoda a nie podziały różnych stronnictw są najważniejsze!Co do zaufania, to w polityce ufamy kierując się nie intuicją, ale właśnie oceną działań polityków!No nasi nie mają zbyt wiele do pokazania!

Zgadzam się całkowicie, powinni zanim się zwrócą do specjalistów od marketingu politycznego, najpierw odpwoeidnio zadziałać na polu politycznym, wykazać się, a wtedy zaufanie będzie czymś naturalnym, a nie podsycanym działaniami PRowymi.

Posty [ 6 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024