On bierze, ona mu daje? - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » SEKS, SEKSUALNOŚĆ, PSYCHOLOGIA » On bierze, ona mu daje?

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 11 ]

1

Temat: On bierze, ona mu daje?

Co myślicie o stwierdzeniu ,,on bierze, ona mu daje"? Czy zgadzacie się z nim? Czy wedlug was jest ono prawdziwe? Czy uwazacie, ze w seksie kobieta jest stroną ulegla? Jeśli tak, to w jakim sensie?
Moj facet ma takie wyobrazenie, ktore mi wydaje sie być chybionym. Dodam, iż on jeszcze nigdy nie uprawial seksu.

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: On bierze, ona mu daje?

Idealnie można to odwrócić - "on daje, ona bierze".
Czasem odnoszę wrażenie, że niektórzy ludzie szukają na siłę różnych problemów, bo nie mają innych na głowie.
Ilu ludzi chciałoby aby on/ona brała, aby być z kimkolwiek.

3

To stwierdzenie wymyślili faceci, którzy mają niedorozwój umysłowy i zazwyczaj małego penisa. Uważają się za macho, a tak naprawdę większość z nich to cnotki niewydymki.

4

MARTYNA9999 napisał/a:

cnotki niewydymki.

Haha cnotki niewydymki. Od razu człowiek się uśmiechnie na takie zabawne określenie. Ale faktycznie bezsensowne pytanie w tym wątku.  Sprawiać satysfakcję to jest coś

5

U mnie ZAWSZE było :"ja daję Jemu, a On mi". Żaden facet nie miał z tym problemu:)

6

eliiielaaa napisał/a:

U mnie ZAWSZE było :"ja daję Jemu, a On mi". Żaden facet nie miał z tym problemu:)

i to jest prawidłowość tego świata - najważniejsza jest równowaga wink

7

Oddajemy się sobie oboje. Tak lepiej.

8

Hahha, no ja nie ogarniam co to znaczy 'on bierze'
Na moja logike to bez sensu. Jak wkladam do ust banana, to kto kogo bierze bardziej ? banan mnie czy ja banana? Ja go zjadam i ja go biore sobie we wnetrze swojego organizmu .
Jak sie porowna pochwe do ust, a penisa do banana to raczej juz ona bierze.

9

samotnyadam napisał/a:
eliiielaaa napisał/a:

i to jest prawidłowość tego świata - najważniejsza jest równowaga wink

Zgadzam się! smile

10

wielka afera o nic. wiadomo, że latami kobiety były tłamszone i uznawano, ze to facet ma przyjemność z seksu, a kobieta to tylko od rodzenia dzieci jest, czyli od zachodzenia w ciążę. Stąd też się wzięło przekonanie, ze facet to zawsze może, zawsze chce i jest wiecznie napalony, a kobieta strzela focha i ją głowa boli. I własnie na tych stereotypach i zachowaniach sprzed lat utarło się to powiedzenie.

Posty [ 11 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » SEKS, SEKSUALNOŚĆ, PSYCHOLOGIA » On bierze, ona mu daje?

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024