Co myślicie o stwierdzeniu ,,on bierze, ona mu daje"? Czy zgadzacie się z nim? Czy wedlug was jest ono prawdziwe? Czy uwazacie, ze w seksie kobieta jest stroną ulegla? Jeśli tak, to w jakim sensie?
Moj facet ma takie wyobrazenie, ktore mi wydaje sie być chybionym. Dodam, iż on jeszcze nigdy nie uprawial seksu.
Idealnie można to odwrócić - "on daje, ona bierze".
Czasem odnoszę wrażenie, że niektórzy ludzie szukają na siłę różnych problemów, bo nie mają innych na głowie.
Ilu ludzi chciałoby aby on/ona brała, aby być z kimkolwiek.
To stwierdzenie wymyślili faceci, którzy mają niedorozwój umysłowy i zazwyczaj małego penisa. Uważają się za macho, a tak naprawdę większość z nich to cnotki niewydymki.
cnotki niewydymki.
Haha cnotki niewydymki. Od razu człowiek się uśmiechnie na takie zabawne określenie. Ale faktycznie bezsensowne pytanie w tym wątku. Sprawiać satysfakcję to jest coś
U mnie ZAWSZE było :"ja daję Jemu, a On mi". Żaden facet nie miał z tym problemu:)
U mnie ZAWSZE było :"ja daję Jemu, a On mi". Żaden facet nie miał z tym problemu:)
i to jest prawidłowość tego świata - najważniejsza jest równowaga ![]()
Oddajemy się sobie oboje. Tak lepiej.
Hahha, no ja nie ogarniam co to znaczy 'on bierze'
Na moja logike to bez sensu. Jak wkladam do ust banana, to kto kogo bierze bardziej ? banan mnie czy ja banana? Ja go zjadam i ja go biore sobie we wnetrze swojego organizmu .
Jak sie porowna pochwe do ust, a penisa do banana to raczej juz ona bierze.
eliiielaaa napisał/a:U mnie ZAWSZE było :"ja daję Jemu, a On mi". Żaden facet nie miał z tym problemu:)
i to jest prawidłowość tego świata - najważniejsza jest równowaga
Zgadzam się! ![]()
wielka afera o nic. wiadomo, że latami kobiety były tłamszone i uznawano, ze to facet ma przyjemność z seksu, a kobieta to tylko od rodzenia dzieci jest, czyli od zachodzenia w ciążę. Stąd też się wzięło przekonanie, ze facet to zawsze może, zawsze chce i jest wiecznie napalony, a kobieta strzela focha i ją głowa boli. I własnie na tych stereotypach i zachowaniach sprzed lat utarło się to powiedzenie.