Czy siostra ma rację czy jestem niewinna? - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » RELACJE Z PRZYJACIÓŁMI, RELACJE W RODZINIE » Czy siostra ma rację czy jestem niewinna?

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 5 ]

Temat: Czy siostra ma rację czy jestem niewinna?

Witam Was,

Do rzeczy ;
Moja siostra była na wywiadzie w sprawie pracy poprzez agencje pracy(mieszkamy w Wielkiej Brytanii). Po rozmowie z pośrednikiem obiecano jej ze się odezwać,jednak po tygodniu tel milczał.  Ja w tym czasie wysyłalan mnóstwo cv przez internet i wczoraj dostałam info ze zapraszają mnie na wywiad. Dziś poszłam tam, dostałam prace;)po czym okazało się....ze to to samo miejsce gdzie moja SIS chciała iść;( ons twierdzi ze zabrałam jej te prace, ale jak mogłam jej zabrać cis co nigdy jej nie było?? Mówiłam jej by porozmawiala z głównym managerem z tym co ja rozmawiałam dziś(bo ona miała tylko rozmowę z pośrednikiem z agencji odnośnie tej pracy), że może jakaś pomyłka była ze czego się nie odzywałem do niej na co oba kompletnie dostała szału i obwinia mnie o to;(

ja naprawdę nie wiem co mam robić czuje się bardzo źle i przykro mi, bo naprawdę to głupio wyszło,ona się nakręcił bardzo ba te prace;( tyle ze ja mam lepszy język opanowany i doświadczenie, bo jestem tu dłużej niż ona;( tłumaczyłem jej to ze może to być powód,  że ja hej pomogę i w ogóle ba co to chyba jeszcze bardziej ha rozzloszcza.

Juz się gubię w tym, zaczynam się wpedząc w poczucie winy ze może ona ma racje;/ ale z drugiej strony tłumacze jej ze potrzebujemy kasy bo spłacamy mieszkanie,  a tak to już będzie nam łatwiej, ona na to ze i tak jestem zdrajca;(
Kto na racje?

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Czy siostra ma rację czy jestem niewinna?
migotka1789 napisał/a:

Witam Was,

Do rzeczy ;
Moja siostra była na wywiadzie w sprawie pracy poprzez agencje pracy(mieszkamy w Wielkiej Brytanii). Po rozmowie z pośrednikiem obiecano jej ze się odezwać,jednak po tygodniu tel milczał.  Ja w tym czasie wysyłalan mnóstwo cv przez internet i wczoraj dostałam info ze zapraszają mnie na wywiad. Dziś poszłam tam, dostałam prace;)po czym okazało się....ze to to samo miejsce gdzie moja SIS chciała iść;( ons twierdzi ze zabrałam jej te prace, ale jak mogłam jej zabrać cis co nigdy jej nie było?? Mówiłam jej by porozmawiala z głównym managerem z tym co ja rozmawiałam dziś(bo ona miała tylko rozmowę z pośrednikiem z agencji odnośnie tej pracy), że może jakaś pomyłka była ze czego się nie odzywałem do niej na co oba kompletnie dostała szału i obwinia mnie o to;(

ja naprawdę nie wiem co mam robić czuje się bardzo źle i przykro mi, bo naprawdę to głupio wyszło,ona się nakręcił bardzo ba te prace;( tyle ze ja mam lepszy język opanowany i doświadczenie, bo jestem tu dłużej niż ona;( tłumaczyłem jej to ze może to być powód,  że ja hej pomogę i w ogóle ba co to chyba jeszcze bardziej ha rozzloszcza.

Juz się gubię w tym, zaczynam się wpedząc w poczucie winy ze może ona ma racje;/ ale z drugiej strony tłumacze jej ze potrzebujemy kasy bo spłacamy mieszkanie,  a tak to już będzie nam łatwiej, ona na to ze i tak jestem zdrajca;(
Kto na racje?

Twojej siostrze jest przykro, że tej pracy nie dostała, ale to nie jest twoja wina. Ta praca nie była jej, ona tam tylko kandydowała tak jak i ty. prawdopodobnie tej pracy nie dostałaby, bo nikt do niej nie dzwonił w tej sprawie więc żadnej pewności nie miała. Raczej na pewno pracy tej by nie dostała, skoro dalej szukali i zapraszali na rozmowę. Myślę, że z czasem sama zrozumie, a dobrze się stało, że  któraś z was pracę tę otrzymała, bo razem mieszkacie i pieniądze są wam potrzebne. Nie rób sobie żadnych wyrzutów sumienia, siostra powinna jeszcze cię przeprosić.

3

To nie Twoja wina. Siostra ochłonie i w końcu to zrozumie.

4

To nie jest Twoja wina. Ale z drugiej strony mi by chyba było głupio nadal tam pracować smile

5

Twoja siostra chciała tam pracować, ale niestety jej kandydatura została odrzucona. Tak bywa, że nie zawsze otrzymujemy akurat to czego chcemy. Gdyby Twoja siostra miała trochę oleju  w głowie i choć  odrobinę siostrzanych uczuć, to cieszyłaby się Twoim sukcesem. Rozumiem siostry rozczarowanie, ale te pretensje pod Twoim adresem... trochę to śmieszne, ale to raczej taki śmiech przez łzy. Tylko nie rezygnuj z tej roboty !

Posty [ 5 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » RELACJE Z PRZYJACIÓŁMI, RELACJE W RODZINIE » Czy siostra ma rację czy jestem niewinna?

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024